ANGELİM ameliyat öncesi resimlerini ne zaman ekleyeceksin? SSMADENSS sizin bacaklarınızda çarpıkmıydı? Yoksa sadece incelik sorununuz mu vardı? SSMADENSS yinede yağ enjeksiyonunun faydalarını görmüş olmalısınız ki etek elbise giyebiliyorsunuz...
Bence yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünen arkadaşlar öncelikle bir süre spor yaparak o bölgedeki kas kütlesini artırmalı.Yağların konulduğu yerde tutunmasını sağlayan şey o bölgedeki kanlanmanın iyi olmasıdır demişti benim doktorum.Spor yaptığınız zaman bölgedeki kanlanmayı otomatikman artıyorsunuz.Bacakların dizden alt bölgesindeki kaslar iç kısımda belirginleşsin, o çıkıntı sporla olabileceği kadar genişlesin-ki bu bacaklar arasındaki açıklığı bir kaç cm daha azaltmak demektir-daha sonra yağ enjeksiyonunuzu yaptırın derim.Benim şu an yaptığım hareketler koşu bandında %10 luk rampada koşmak( haftada 4 gün),ayaklarımı topuktan birleştirip V şeklinde uclarını ayırarak parmak ucunda yükselip inmek(omuz hizasında tuttuğum 3 er kg lık dumbellarla)Ve parmak uçlarınızda yükselmişken dizleri bükerek inebileceğiniz kadar aşağıya inip yükselmek..Bu hareketleri spor hocam verdi,ben 1.5 aydır düzenli yapıyorum ve faydasını gördüm.ve her seferinde keşke yağ enjeksiyonumu en az 6-7 aylık düzenli bir spor çalışamsından sonra yaptırsaydım diye de hayıflandım açıkçası..
Her ikisinidemi ufuk beye oldun?
birşey sormak istiyorum, operasyondan sonra da yaptığımız spor oraya enjekte edilen yağın kasa dönüşmsini de sağlayabilir mi?bunun hakkında bi bilginiz var mı? böylece belki daha kalıcı olur. bir de sizin yaptırdığınız yağ transferi kök hücre alınarak mı yapılandı?
birşey sormak istiyorum, operasyondan sonra da yaptığımız spor oraya enjekte edilen yağın kasa dönüşmsini de sağlayabilir mi?bunun hakkında bi bilginiz var mı? böylece belki daha kalıcı olur. bir de sizin yaptırdığınız yağ transferi kök hücre alınarak mı yapılandı?
mrb kızlar yarın amelıyat olacagım 5 saatlık bır aclık ve susuzluk gerekıyormusben asıl donusu merak edıyorum :)))
Demre demre senin son durum nedir gerçekten merak ediyorum seni Ferruh bey le görüştün mü? sana ne dedi? ne yapmayı düşünüyor bu konuda enfeksiyon mu durum bi tedavi uygulayacak mı, yeniden amileyat mı ?bilgi verirsen sevinirim... umarım herşey daha iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?