Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ANGELİM ameliyat öncesi resimlerini ne zaman ekleyeceksin? SSMADENSS sizin bacaklarınızda çarpıkmıydı? Yoksa sadece incelik sorununuz mu vardı? SSMADENSS yinede yağ enjeksiyonunun faydalarını görmüş olmalısınız ki etek elbise giyebiliyorsunuz...

şimdi yağla yapalını slikonla yapılanı farklımı yoksa
yağla silokonmu karıştırılıp yapıyor
göyüslere silikon takılınca hiç deforma olmuyor hep aynı kalıyor silikon yapılsa sadece hiç bozulma olmaz gibimie geliyor ama yağ erir
bu konudada hiç bilgim yok

Evet bacaklarımda hafif çaplı bir çarpıklık vardı ama asıl sorun çok ince olmasıydı.Bacak çok ince olduğunda düzgün bile olsa çarpık gibi görünüyor.Ben ilk enjeksiyonumu 2008 de yaptırdım.2 sini de bir sene sonra 2009 da yaotırdım.Son ameliyatımın üzerinden bir sene geçti.Yağların büyük bir kısmı eridi ama kalan kısımlar da var.Eskiye nazaran tabiki daha iyi ama hala inceler.Ben İzmirde Ufuk beye ameliyat olmuştum.İyi bir hekimdi.Bu forumu yeni keşfettim şu an 300. sayfadayım en baştan beri okuyorum bakıyorum bütün yaptıranlar daha sonra aynı yorumu yapmış.Yani eskiye nazaran iyi ama yeterli değil şeklinde...

Zaten burdaki birçok kişinin istediğide normale yakın olsun. Dikkat çekmesin. Yamukluk varsa zaten sütun gibi olması beklenemez...

Ben de önümüzdeki yıl ameliyat olmak istiyorum. ssmandess 'in söylediği haraketleri şimdiden yapmaya başlayacağım. Umarım faydasını görürüm.

karanfil74
dualarım seninle... ameliyata bu saatte girecektin. uyandığında sevinç gözyaşları içinde ol canım.
İnşallah her şey istediğin gibi olur

birşey sormak istiyorum, operasyondan sonra da yaptığımız spor oraya enjekte edilen yağın kasa dönüşmsini de sağlayabilir mi?bunun hakkında bi bilginiz var mı? böylece belki daha kalıcı olur. bir de sizin yaptırdığınız yağ transferi kök hücre alınarak mı yapılandı?

Her ikisinidemi ufuk beye oldun?

Evet Ufuk beye oldum her ikisini de.Bence bu konuda hekimlerin yağın kalıcılığını sağlamak için yapabilecekleri çok fazla bişey yok.Ahmet beyin tekniğini bilmiyorum.Forumdan okuduğuma göre bülent bey kendi tekniğinin kalıcılığını çok yüksek oranda söylemiş ama ameliyat olan arkdaşlar yine eridiğini yazmışlar.

Olabilir.Ama şu var ki enjekte edilen yağın yarısından çoğu ilk etapta eriyor.İlk 3 aylık süreyi hareketsiz mi geçirmek iyi yoksa spor yaparak mı onu amlelyatınızı yapan hekime danışın.Ben ilk ameliyatımda hekimime sormuştum ben koşuyorum ameliyattan sonra bir süre koşmasam daha mı iyi olur diye bana 3 hafta sonra koşablirsin daha iyi olur dolaşım artar yağlar beslenir demişti ama cesaret edememiştim eririler diye.Bi de şu var hareketleri düzenli bir şekilde yapacaksanız başlayın.Öbür türlü kısa bir süre yapıp bırakmak düzenli yapmamak yağınızı kasa dönüştürmek yerine sadece incelme sağlar.Benim ameliyat öncesi spor önermemin nedeni bölgedeki kanlanmayı artırıp konulan yağını kalıcılığına katkıda bulunmak.O arada artan kas kütlesi de ekstra br avantaj oluyor.

bana normal liposuction ile karnımdan alınan yağlar enjekte edilmişti.Kök hücre transferi değil.Bunu ilk defa forumda okudum ben de..

eylul80
hasan beyden ameliyat için mi randevu aldın yoksa muayene için mi?
senin bacakların ince mi,eğri mi?foto yükler misin lütfen?

muayene için aldım randevu..akşam evden yüklerim resimleri..görüştükten sonra ona göre karar vereceğim ..inşallah çok yüksek bir rakam söylemez

sen berenden bahsediyosun galiba, demredemrenin bir sorunu yoktu yanlış mı hatırlıyorum??
bereni ben de çok merak ettim ses çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…