Bacak dolgusu yaptıran var mı?

AKRAM baktım bacaklarına. benimkilere çok benziyor. ama benimkiler daha inceydi. yağ enjeksiyonu sana da iyi olur bence ama erimeme garantisi yok işte

hayır cnm doktor soylemedi, kendim yapıyorum sol bacagım cok sis ve goruntusu sanki alet calısmıs kol pazısı gibi duruyor. Bu arada kızlar ameliyattan sonraki bacagimin resmini ekledim. bakıp fikirlerinizi soylerseniz sevinirim. Ben erime olmayacagına inanıyorum, bakalım ne olucak sonuc...

Bu arada kızlar ameliyattan sonraki bacagimin resmini ekledim. bakıp fikirlerinizi soylerseniz sevinirim. Ben erime olmayacagına inanıyorum, bakalım ne olucak sonuc...

karanfil74; Cnm daha önceki hallerini de beğenmiştim. Ama şu anki halleri çok daha iyi olmuş. Anladığım kadarıyla, diz içleri törpülenmiş ve bacakların içlerine yağ enjekte edilmiş. Tabi ki, henüz ödemli. Birkaç haftaya kadar ödemler inecek ve çok çok daha hoş görünecekler. Güle güle kullan cnm.

ameliyat olan herkese geçmiş olsun, gözünüz aydın:)
erata resim gerçekten iyi olur ferruh beyin yaptığı bacakları epeyce gördük ama ahmet beye ameliyat oaln sanırım 1 kişi eklemişti ben bir türlü karar veremedim hala, bir farkı var mıdır yok mudur. kök hücre mutlaka farklıdır ama normal enjeksiyon çok da farketmez heralde kimin yaptığı ne dersiniz?

terar merhaba arkadaşlar benim yazdıklarım biraz havada kalsada tekrar yazıyorum.zaman buldukca takip etmeye çalışıyorum.arkadaşlar ameliyat olan arkadaşlara çok çok çok geçmiş olsun darısıda yaptırmak isteyen tüm arkadaşların ve benim başıma olsun işallah.bu sitede ferruh beyi çok övüyolar benimde aklım karıştı benim düşündüğüm doktor b.çihantimurdu ama pek ismi geçmiyorburada pek yaptıranda yok sanırım.yağların kalıcılığı konusunda garanti verdiği için en çok onu düşünüyordum ama ben zaten ankarada oturduğum için bide ferruh beyle görüşmeye gidicem.ama yaptırıp erirler diye de bi türlü cesaret edip yaptıramıyorum.görüyosunuz işte çok büyük paralar dönüyor.inanın çektiğim sıkıntılara katlanmak mesele değil ama çok zor şartlarda bulacam parayı zaten kredi çekmeyi düşünüyorum kredi taksitleri bitmeden eridiklerini bi düşünün sene ben ne yaparım o zaman zaten yanım da hiç destekçimde yok herşeyi tamamen ben kendim göze alacam.hayırlısı olsun artık ne diyeyim .yaptıran arkadaşlardan biraz destek bekliyorum ban önerileri nedi acaba lüttfeen :))

birseneden fazla yaptırıp kullanan arkadaşlar varmı acaba erimeden benim için çok önemli lütfen bana dönerlerse çok sevirinirn.özellikle b.çihantimura yaptıranlardan dediği kadar garantimi acaba yorumlarınızı bekliyorum lütfeeen arkadaşlar artık çok bunalımdayım kıyafet falan alasım gelmiyor hiç kendimi saldım iyice en azından burda konuşacak arkadaşlara ihtiyacım var lütfeeen:))

SEVDAEZ geçmiş sayfaları okursanız aslında kafanıza takılan soruların cevaplarını bulacaksınız. Size önerim tüm sayfaları okuyun. Bazı arkadaşlar geldi durumunu yazdı. Ama ortak kanı ; erise bile yinede eskisinden daha iyi olduğu ve arkadaşların yinede etek elbise giyebildikleri yönünde idi. Malesef yağların kalıcılığını kimse garanti etmiyor. Herkes bunu bilerek yaptırdı.

Tabiki büyük para ödeniyor. Ayrıca ameliyat acısı çekiliyor. Ve buna rağmen garantiside yok. Endişelerinizi anlıyorum. Ama forumdaki herkes sizin gibi inanın. Hayat bize böyle bir dert vermiş malesef ( Yapacak birşey yok.

evet haklısın ama benim endişem işte bana hiç destek olan kimsenin olmaması malesef yaptıraacam eşim başlayacak artık ben sana dedim diye buda beni hepsinden fazla üzecek keşke destek olan kişiler olsaydı çevremde onlara bu düşüncem çok şaçma geliyor.çünki hiç birinde bu dert yok halimden anlamıyorlar işte eşim bile önceden bacagın çok ince diyordu şimdi yaptırma düşüncem oldugundan beri çok güzel baçakların diyo ama herkes güzel bulsada önemli deyil benim kendimi güzel görmem ve bende kendimi güzel görmüyorum ne yapıyım.ve resim koyan arkadaşların resimlerine baktım hiç birisininki benimki kadar problemli deyil benimkiler baya bi ince erirlerse bi anlamı kalmaya bilir.eyrilikyok ama çok ince ben kendimde ince bi insan olsam problem etmeyecem hiç ama kilom var baya hiç bacaklarıma almıyorum nedense bunuda anlamış deyilim valla

valla aynen öyle işte bu problem yüzünden bütün öz güvenim gitti artık bıktım insanların alay etmesinden bide bendeki problemi bildikleri halde sende hiç etek göremiyoruz niye etek giymiyosun yaz günü çok iyi oluyo diyolar ya artık sinir oluyorum ya offff valla oooffff

ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun. Kızlar güzel bacaklarınızı gördükçe inanılmaz heyecanlanıyorum. Hepsi çok başarılı cidden.. Ameliyat olan arkadaşlara bir sorum olacak. Anestezi benim korktuğum bişey. Uyurken ya da uyanırken neler hissettiniz kızlar kolay oldu mu paylaşırsanız çok sevinirim.

çorabı çıkarttığımda diz kaplarıma bayıldım

İŞTEEE BUUU zemuszemus bu sözü söyleyebilmeyi çok istiyorum inan mafoldumben lütfen bir resim eklermisin özellikle diz kapaklarından çekilmiş haliyle.....sana da çok ama çokkk geçmiş olsun minilerini hiç çıkarma opuyorumnanaktan

canım hiç merak etme yanlız değilsin biz hepimiz çırpı bacaklıyızzzz kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae

GOLEK şimdi durumun nasl hala memnunmusun halinden herhangi bi erime oldumu birde kime ve kaça mal oldu öğrene bilirmiyim canım

SEVDAEZ eğer sadece incelik sorununuz varsa bence şanslısınız. Yamukluk daha beter bir dert. Bacak estetiği konusunda malesef çoğumuzun ailesi bize destek olmuyor. Bu konudada yalnız değilsiniz. Benim etrafımdada hiç çarpık bacaklı kimse yok ve kimse bu derdi anlamıyor.

karanfil74 canım sen sanırım ahmet karacalara ameliyat oldun. bende ahmet beyi düşünüyorum. tel ve adresini yazabilirsen sevinirim. sana diğer arkadaşlara geçmiş olsun.

merhabalar
ben bacak estetiğinden ve bu forumdan yeni haberdar oldum.
malesef benim de bacaklarım çarpık, dizden üstteki kısımda sorun yok ama dizden başlayarak aşağısı felaket..varislerim de var.mafoldumben
anladığım kadarıyla bacak dolgusunda iki bacağın birleşmeyen yerlerini dolgu enjekte ederek ordaki boşluğu kapatıyorlar.
peki ortaya kalın bir görüntü çıkmıyor mu?
dolgudan başka yöntemler de var mı?

DİOR haklısın aynen benim cevremdede yok benimle dalga geçen arkamdan konuşan insanlardada bu derdin olmasını çok isterdim.ama malesef bizim başımızda yine de çok şükür ne yapalım allahım başka dertler göstermesin parayı bulsak en azından çözümü var.mühim olan parayı denkleştirmek ve erimemesi yaptırdıgımıza onca parayı verdigimize deymesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…