Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slm kızlar ferruh beye gidecek arkadaşlar sizden ricam yapılan işlem üst bacağa ve kalçaya uygulanabilirmi buralarda yağla doldurulabilirmi sorarsanız çok sevinirim

canım saol bilgilendirdiğin için..peki 6000 liraya hastanede kalmada dahilmi.o gece kalıyormuyuz acaba hastanede?yagın erimeyeceginden emin olabilsem bende aslında gideip onu yaptırırım cünkü daha ucuz bir operasyon ama işte korkuyorum ya erirse diye.halbuki resim koyan arkadasların bacaklarıda harika olmus.

canım cok güzel olmus gercekten açıklık falanda yok harikalarr.resimlerini aldıgında bizimle paylasırsan cok sevınırım..dilerim hiçç erimez yagların.saol verdıgın bılgıler ıcınde

canım cok güzel olmus gercekten açıklık falanda yok harikalarr.resimlerini aldıgında bizimle paylasırsan cok sevınırım..dilerim hiçç erimez yagların.saol verdıgın bılgıler ıcınde

çok teşekkür ederim canım. operasyon öncesi resimleri aldığımda eklerim. umarım isteyen herkes istediği bacaklara kavuşur:)

Arkadaşlar bende resim ekledim bir bakar mısınız albüme yorumlarınız çok önemli benim için...

merhaba akram, benim bacağımın önceki hali seninkine çok benziyordu. dizden aşağısındaki iç kısmı doldurdu ferruh bey. aldığı yağlarla o boşluğu olabildiğince dolduracak işte. ameliyatla eskisine göre baya iyi olabilir bence ama doktor beyle de konuşman lazım tabi.

Canım gerçekten mi yani senin bacaklarına benzeyeceğini bilsem hiç durmayacağım kaç kilosun sen yeterli yağ alabildi yani birde aynı gün yürüyebildin mi ?

Sparksofeyes ... Harika olmuş bacakların walla. İnsanın bunların sonradan amelşaytla böyle olduğuna inanması çok güç anadan sütun bacak doğmuşsun gibi duruyo. Süüüpper. Darısı bize...

Canım gerçekten mi yani senin bacaklarına benzeyeceğini bilsem hiç durmayacağım kaç kilosun sen yeterli yağ alabildi yani birde aynı gün yürüyebildin mi ?

ben 48 kiloyum, doktorun dediğine göre yeterli yağ alınmış.zaten 40 kilo olan bi hastası bile olmuş, ondan bile almışlar. bence eğer ferruh beyi düşünüyorsan randeu al bi görüş, o daha iyi anlatıyo, resimler falan gösteriyo.

Sparksofeyes ... Harika olmuş bacakların walla. İnsanın bunların sonradan amelşaytla böyle olduğuna inanması çok güç anadan sütun bacak doğmuşsun gibi duruyo. Süüüpper. Darısı bize...

umarım herkes dilediği bacaklara kavuşur. bazı insanlar takmıyor bacak şekillerini istediklerini giyiyorlar, yolda her gün görüyoruz ama biz takanlrdanız ve eğer çözümü varsa ve maddi durum da el veriyorsa neden ameliyt olmayayım diyor insan. hiç pişman değilim. inşllah erimez yağlar da hep böyle kalırlar:)

arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum. benim bacaklarımın üst kısmıda ince. çok düzgün ama tamamiyle ince. acaba üst kısmada çözüm bulunabiliyormu. tüm ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun.

iyi geceler tekrar, benim bugun 5. gunum. daha rahatım yurume konusunda, ama cok ayakta kalırsam tekrar yurumem kısıtlanıyor. Dun gece corab cıkardım, bantlarıda, oda ayrı bir iskenceydi, sol bacagım sagdan daha kalın, cunku hem morarmıs hem sismis durumda. Gece rahat edemedim corabı sabah tekrar giydim, benim Ferruh beye ameliyt olanlara sormak istedigim seyler var, hareket etmekmi gerek yoksa etmemekmi? yani yagların tutunması icin. Valla erirler diye korkumdan fazla yurumuyorum, yurumezssem belki tutunmaz diyede kafam karıstı, doktora sormaktan ziyade sizin tecrubelerinizi sormak istiyorum, cevap verirseniz sevinirim. Yarın nasip olursa foto ekliycem, a.s.

ben ilk 3 gün pek ayağa kalkmadım, ama daha sonraki günlerde yürüdüm, zaten oturmaktan sıkılıyordum artık. bir de sanki bacakların açılması için de gerekli yürümek. ameliyattan sonra en kısa zamanda yürütürler ya. ilk zamanlar ayakta kalmak ağrıya sebep oluyo, o yüzden hemen bacakları yukarıya doğru uzatıp dinlenmek lazım.
çorap olabildiğince kalmalı. Ferruh bey "havalar sıcak, sürekli kalması rahatsız edebilir, arada çıkarabilirsin ama olabildiğince giy" demişti.

Bende daha yani kayıt oldum ve bütün mesajları okudum ama açıkcası kafam şimdi dahada karıştı arkadaşlar birde erime korkusu aldı beni zaten bu parayı birktirmeye çalışıyorum yok eridi erimedi derdi çıktı bide offfffffff ya artık ne yapacam bilmiyorum.aranızda yaptırıp memnun olanlarlarda var mı kesin cözüm diyenler .ben yağ enjeksiyonuna sıcak bakıyodum hatta kafamda doktorda ayarlamıştım b.cihantimur.lütfen bu doktora yaptıranlar ve memnuniyet derecelerini ve kalıcılık oranlarını yazarlarsa beni çok sevindirirler artık etek yiymek istiyorum.tatile gittim ve orda bi kısa sort bile yiyemedim yandım sıcaktan ama yinede giymedim denize girmedim tatillerimin güzel geçmesini istiyorum.bu siteye kayıt olmadan önce bu derdi sadece ben çekiyorum zandediyordum ama gördümki bu dertden muzdarip pek çok arakadaşım varmış kimsenin gözüne batmayacak normal bi bacak istiyorum ya

Valla ameliyat olan arakadaşlarıma geçmiş olsun işallah hep güzel kalırlar darısıda yaptırmak isteyenlerin başına :)

Karanfil sen bacaklarının inceliğinden şikayetciymişsin ama bacakların eskidende güzelmiş benim bacaklarımı görsen bilmiyorum yani ben 65 kiloyum boyum 1.73 ama dizden aşağısı hiç kilo almıyo incecik sinir oluyorum valla seninkiler gayet iyiymiş zaten benden yeteri kadar yağ bulurlar ama benim önce para bulmam gerekiyor.eşim zaten izin vermiyor buda ayrı bi dert zaten ben ne yapacam tam imkanlarımı zorluycam parayı ayarlıycam bütün risklere girip ameliyat olucam hop tam güzel oldu derken bide erirse ben ne yapacam eridiğinemi üzülecem zaten eşimin cenesinden kurtulamam artık da yoksa onca sıkıntı çekerek biriktirdiğim paraların gittiğinemi yanayım bilmiyorum valla hergün bu konuyu düşünmekten bacak bacak demekten kafayı yiyecem artık birileriyle konuşmak istiyorum derdimi söylüyorum sonra arkadan hop alay konusu oluyorum sanki böyle olmayı ben secmişim gibi arkadaşlar ben konuşacak insanlar istiyorum lütfen beni cevremdeki hiç kimse anlamıyor eşim bile çok üzülüyorum ya özellikle şu yaz aylarında kot pantolan giymekten artık nefret ediyorum

şuraya eklenen resimlere baktım ince ince diyolar bacaklarına hiç biri bana ince gelmedi valla benim bacaklarım çok daha kötü durumdalar kötüde demek istemiyorum aslında allahın yarattıgına ama herkes dalga geçiyor işte ne yapıyım bende böyle olmak istemiyorum.

arkadaşlar ahmet karacaların muayenehanesi tam olarak nerde. telefon numarasını bilen varsa lütfen yazabilirmi. 1 haftaya istanbula gidecem bacaklarım için ön görüşme yapmak istiyorum. yardımcı olurmusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…