Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar ben de dün ameliyat oldum ama yürümekte çok zorluk çekiyorum. 2 gün demişlerdi iyileşme süreci ama ben doğru düsürt yürüyemiyorum bile. yaptıran arkadaşlar siz de ilk günlerde benim gibi miydiniz?

ereta çook geçmiş olsun cnm. daha çok yeni olduğu için normaldir bence öyle olması amelıyat olan arkdaslarında dediği gibi ılk 5gün biraz sıkıntılıymıs ama sonrasında hareketlerin dahada normale dönücektir. hatta bir doktorla yazışmıstım ilk 3gün sıkıntılı oluyor yürümekte zorluk ve ağrı oluyor sonra normale dönmeye başlıyor demişti.sen kime olmustun ameliyatını canım silikonmu yağ enjeksiyonumu oldun?tekrar geçmiş olsunn

kızlar bende albume resim koydum yorumlarınız benim için çok önemli ameliyat olmuş arkadaşlar sizce bana bacak silikonu olurmu? 1 ameliyatla bu dertten kurtulutmuyum dersiniz..silikonmu yağ enjeksiyonumu bir türlü karar veremiyorum..yağ enjeksıyonu yaptıran arkadaslar bacak yapısı benimkine benzeyen varmıydı aranızda 1 amelıyatla sonuca ulasabıldınızmı?

Pariss senin bacaklar aynı benimkilere benziyor... bence bize yağ enjeksiyonu bayağı farkettirir...

Jelarsin canım evettt bizimkiler benziyor dizimizi gerip yanındaki yağı alınca altıda doldurunca iyi olurmu derrsinn..sen ne düşünüyorsun cnm yag enjeksiyonumu su yaglarıın garantısı olsa su dakka gıder olurum.kredi çekmeyi düşünüyorum zaten

PARİSSS tşk ederim cevabın için. doktor da öyle demişti. umarım 1 haftaya yürüyebilirim. ben ahmet karacalar'a yaptırdım. kök hücre yöntemiyle yaptığı için benden çok yağ alındı o yüzden yağ alınan yerler acıyor hareket ederken. bu arada senin bacakların benimkilere göre çok daha düzgün. yağ enjeksiyonundan çok iyi bir sonuç alırsın bence. silikon çok zor bir ameliyatmış ve çok ağrılıymış...

Kızlar nedir bu dert ya. Of Of canımızdan bezdirdi bizi. Neden bizi buldu bu dert. Niye bu kadar şansısız bilmiyorum. PARİS bana bacakların çok problemli gelmedi. Alt tarafı biraz doldurulunca bence süper olur. Alt taraf çok ince değil çünkü.

PARİS eski sayfaları okuduysan hiçbir doktorun yağların kalıcılığını garanti etmediğini görürsün. Yaptıran arkadaşlarda bunu bilerek yaptırdılar zaten. Eğer ameliyat olacaksan sende bunu göze almalısın. Başka yolu yok çünkü. Yada implant taktıracaksın. Onada bu forumda birtek JEZABEL cesaret etti. Oda halinden memnundu en son buraya uğradığında. Bir şikayeti yoktu.

canım ilk 3 gün ağrın oluyo, yürümekte zorluk çekiyorsun, bu normal.sonraki günlerde yavaş yavaş açılıyo bacakların ama en az 1 hafta baya dinlenmek lazım.ayaklarını uzatmalısın, bunları doktorun da söylemiştir gerçi. sonradan tüm bunlara değdiğini düşüneceksin:)

canımm valamı cok sevindim ya hiç bir doktora resmimide göstermedim henüz olurmu nasıl olur bılemıyordum.cok saol canım yorumların için..buarada ameliyatın için nekadar ödedin öğrenebilirmiyim? Ereta sen zoru atlattın bundan sonrası birazcık agrılara dişini sıktınmı ohhh sonra gelsin minilerrr gitsinnn uzun kotlarr kaydirigubbakcemile5 bizleride resimlerinden mahrum etme olurmu =) tekrar geçmiş olsun

dior vala cok sevındım yorumlarına,cok tesekkurederımm canım ben öyle umutsuzdumki..inşallah canım dediğin gbi olur ah ah bir olsam ameliyatı sizinle resimlerimi paylaşsam dilerim su derdi çeken herkes istediği sonuclara ulaşır. evet cok haklısın eger yag enjeksiyonu yatıracaksam bunu göze almam lazım işte nerde bende o yürekkkkaydirigubbakcemile3 silikonu bikaç doktora sordum mail atıp hepsi zararı yok dedi ama acaba cok kalın dururmu.Jezabelin nasıldı acaba öncesinde.jezabelin bacaklarını ben cok begenmıstım mesajlarınıda okudum hiç sikayeti yoktu maşallah.nerelerde acaba tatildemi.

Canım benim Ahmet beye kaça yaptırdın operasyonu ben istanbuldayım bende düşünüyorum Ankarada ferruh bey var ama orası bana uzak birde benim albümde resimlerim var baksana bir yağ enjeksiyonu olur mu gerçi ferruh beye yaptıran bir arkadaş olur benimde senin ki gibi dedi ama ben şimdiye kadar hiç doktora göstermedim açıkcası biraz endişe ediyorum

evet senden sonrs ben ameliyat olmuştum:=)
umarım iyi gidiyordur..:1hug:

evet senden sonrs ben ameliyat olmuştum:=)
umarım iyi gidiyordur..:1hug:

Gecmis olsun cnm yaa:))))) sukur sende kurtuldun, ben bugun birde resim ekleyecektim ama misafir eksik olmasın saolsunlar. Yarında kalabalık olmassa mutlaka koycam, golek cnm sende sonrasında herhangi bir terslik oldumu? benim sag bacagım baslangıcta cok normaldi, corap cıkınca aksine sag bacagım harika duruyor ne morluk ne iz var ama sol bacak hem mor hem sis hemde sızlıyor ara ara. Ferruh bey odem oldugunu ve gecicegini soyluyor ama ben orantısızlık olur diye cok korkuyorum. Her fırsatta bacagımı uzerinden sıvazlama seklinde masaj yapıyorum. Su anki hali cok kalın ama ben cok memnunum, kalın olmasından. Birde rahatca yuruyebilsem hersey cok guzel olucak.a.s.

canım masaj yapmanı doktor mu söyledi?
sanırım sabırla beklemek gerek..açıkçası cok incelememeye çalışıyorum..
tabii normal olarak bendede agrılar ve şişlikler oldu..şişlikler inmiş gibi eskiye oranla..

sağolun arkadaşlar. ben ahmet beye toplam 12 bin lira ödedim. normal yağ enjeksiyonu 6 buçuk ama bana kök hücre yapıldığı için iki katına çıktı fiyat. kök hücre yağların kalıcılığında çok etkiliymiş özel bir makina getirtiyolar bunun için.ama yinede hiçbir doktor garanti vermiyor erimeyecek diye.bunu göze alarak ameliyata girmeniz lazım. biraz daha iyileşeyim tabii ki önceki ve sonraki fotoğraflarımı paylaşırım sizinle. umarım hepimiz istediğimiz bacaklara kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…