valla hergün bu mesele yüzümden eşimle tartışıyoruz ya ben ne yapacam bilmiyorum beni anlamıyor kızlar ya başkalarına güzel görünmek için yaptırdıgımı düşünüyor.uuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bıktım artık yaaaa
Haftaya Çarşambaya kadar dolu randevu vermiyor cnm, işten izin alıp gidemem ne yapıcam bilmiyorum
Demoniac aklıma bir çözüm geldi bu hafta izinlisin anladığım kadarıyla ben cuma 2.5 da randevu aldım istersen sende benimle gelebilirsin birlikte görüşürüz.
arkadaşlar ahmet karacaların tel nosunu bilen bir arkadaş allah rızası için yazabilirmi. 3 gündür bekliyorum yazılmasını. bu kadar zormu.
Canım opuyorumnanaktanzemuszemus süper ay çok sevindim çok teşekkür ederim canım :) Gelirim tabiiki canım, özelden yazayım sana msn adresimi konuşalım canım buluşuruz biryerde gideriz birlikte numaranıda alırım ay çok heyecanlandım çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
Slm kızlar, benim ameliyatımın uzerinden 8 gun gecti. Bir bacagım normal fakat diger bacak aynı buket80 nin bacagı gibi oldu. Sanki bacagıma dısardan bisey monte edilmis gibi duruyor, goruntusu igrenc. corabın icinde belli degil ama cıplak bacak felaket. Ferruh beye resim gonderdim, bakıp bana donucekti ama hala donmedi. Kendisi bildiginiz gibi cok yogun. Benim donmeme az kaldı, ne yapıcagımıda bilmiyorum. Bence Ankara dısından gidicekler daha bir dusunsunler, bu isin icine erime dısında boyle bir sorunda giriyor, simdilik serin kalmaya calisiyorum, ailem cok kızgın, zaten istemiyorlardı, gittim mahvettin bacaklarını diyorlar, duzelirmi bilmiyorum ama dua etmekten baska caresi yok sanırım, resim eklerdim ama moralinizi bozmak istemiyorum, Ferruh bey donerse sayet, resime bakıp ne yapmam gerektigini soyliycekti, sizi gene bilgilendiririm..
karanfil74 sen reesim koymuşsun onlara da baktım ama anlayamadım eski hali zaten güzelmiş resimlerin altına açıklama yazarsan sevinirim ben bacak 2 resimdeki bacağı çok begendim ve ince falanda degil gayet iyi ama dedigim gibi anlamadım bacak 1 iki resim çıkıyor kırmızı elbise ile çekintigin bacak bence çok kalın olmuş o mu ameliyat olduktan sonraki resmin.
Karanfil, lütfen moralini bozma yüksek tut, ama mutlaka Ferruh Bey e telefonda falan da ulaşmaya çalış ve sor durumu, bi açıklaması olacaktır, ilaç falan verir belki, Ankara dan ayrılacaksın sanırım gitmeden görüşmek istediğini falan söyle ısrar et bence, iyi haberlerini bekliyorum ....
Karanfil 74 resimde çok güzel duruyor hemen telaşa kapılma yinede önceki halinden çok daha iyi degilmi. Ben senin resimlerini görünce gitmeye karar vermiştim. Cumaya bende ferruh beyle görüşeceğim sormamı istediğin birşey varsa sorabilirim. Lütfen moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?