Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım ben de seni merak ediyordum. İyi ki geldin foruma. Nasılsın, iyi misin?
Benim bacaklarımda bir erime olmadı ama birinin şekli ile diğerinin şekli farklı yani biri daha dolgun. Geçen gün kontrole gittim doktor içerde serum birikmiş dedi enjektör ile yağ boşalttı biraz ama ben e nsonunda acıya dayanamayınca cuma günü tekrar yaparız dedi. Bakalım bu yöntem ile düzelecek mi.
Benim bacakalrda erime olmadı, bacaklarımın üst kısmı şuan gayet dolgun ama biliyorsun bizimkiler kemikten yamuk olduğu için ne kadar doldurulsa doldurulsun birleşmesi imkansız :) şuanki tek sorunum bileklerimdeki yağların az koyulmuş olması ve tek bacaktaki şekildeki bozukluk. Şekil düzeldikten sonra doktor bileklerime tekrar yağ enjekte edecek. İstersen gel ikimizinkini beraber yapsın. ben yanında olurum annem de olacak bize bakar. bikaç gün bizde kalrısın sonra istanbula dönersin. ne dersin?

şimdi bi sitede estedik yaptırmak günah mı?sorusunu okudum eğer vucudunda bi rahatsızlık yokken sırf daha güzel olmak için yapılıyorsa günah olur diyor.bende şimdi kararsızlık bir kat daha artı ben ne yapacam şimdi yaaaaaaaaaaaa nasıl karar verecem?toplumda çok rencide oldum çok alay edildim arkamdan bile dalga geçildi bunu böyle kabullenmek ve ömür boyu kot pantolan giymek çok kötü bir durum.hep benimle dalga geçenlerin giydiklerinde kaldı gözüm.ama estedik olur ve şeytanın kandırmasına da gelirsem çok kötü hatda daha kötü bu ömür elbet geçer ya orası kızlar ne hesap verriz.ben şaşdım kaldım artık her gün düşün düşün kafayı yiyecem.

Arkadaşlar AYKR vardı. O da izmirden tek başına gelip ameliyat olup dönmüştü. Epeydir yok. Nasıl acaba onunda son durumu?

Ameliyattan sonra ki ağrı acı durumuna gelince ; buradaki arkadaşların çoğu Ferruh beye ameliyat oluyor. Diğer doktorlara ameliyat olan arkadaş sayısı çok az. Belki onlarda çok acı çekiyordur ama ayrıntılı yazmadıkları için ameliyat sonrası sürecin çok ağrılı olup olmadığını bilemiyoruz.

offfffff offfffffffff allahın yarttıgı gibi elbet olmaz ben göze batmayım yeter, öyle çook çoook güzel olmak gibi de bi beklentim yok .bileklerde bile etek giyemiyorum inceliginden. düşünün artık ya bende bu tam orta okul yıllarında başladı bu takıntı hala devam ediyor katlanarak.okul bitince bu sıkıntılar biter sanıyodum ne olacak kimse görmez bende etek giymem diyodum ama herkesin hiç bir kere bile etek giymemen bile dikkatini çekiyor.ve soruyorlar niye hiç etek giymiyosun diye mecburen ya söylemek zorunda kalıyon yada sevmiyorum diyosun.eyer gerçekleri söylersen yüzüne senin derdini anlıyorlarmış gibi davranıp teselli veriyolar çok kötü durmuyor giye bilirsin diyolar sonra arkandan igreç hiç yakışmıyor gerçekten etek diyolar şimdi biz bu duruma mahkummuyuz kızlar?hep ezilerek mi aşagılık duygusu ile mi durmamız gerkiyor bilmiyorum.allah çok şükür hiç bir organımızı eksik yaratmamış öyle yaratılanlarda var ama buda çok ezici bi durum .

rose 73 bende hep ameliyata ailemi ve eşimi ikna edene kadar tek problemin bunlar ve para bulmak oldugunu sanıyordum şidi ameliyat gününü aldıktan sonra gözüme uyku girmiyor . bin türlü sorolar var yukarda yazdıgım gibi aslında ameliyata hazır olmadıgımı anladım.senin ne zaman ameliyat bende ferruh beyden gün aldım.senin problemin nedir acaba ?seninle tanışmayı çok isterim birbirimizi anlamak ve destek vermek amacı ile bende çok korkuyorum.

siz acaba ne düşünüyosunuz benim yazdıklarım hakkında ameliyat olanların aklından böyle sorular geçenler varmıydı?aslında sorunun cevabını biliyorum kacak kız aramaya gerekde yok sanırım onların da söyleyecekleri aynı şeyler.bence çok rahatsız edici bi durum olmasına karşın herhangi bi saglık durumuma engel degil sadece böyle bir durumda caiz oldugu söyleniyor.

rose73 ne zaman gün aldın mı doktordan?
haklısın panik mutlaka olunur;ama bir şeyleri de göze almak zorundayız. şimdi dışardayıdm baktım bu sıcakta herkes etek giyiyior ve halime acıdım,bence -bu tamamen bence- kendimize eziyet ederek,kendimizi mutsuz ederek yaşamak daha günah.

ROSE73 foto ekleyebilri misin?
SEVDAEZ bacaklarının fotosunu koymuş muydun???

peki ya ruh sağlığı ne olacak canım

valla bencede benim ruh sağlığım hiç iyi değil ve bunu kafaya taka taka yakında sıyıra bile bilirim.

yok ben eklemedim hala resim ne kadar msj sayın olunca ekleye biliyosun ve nasl ekleniyor bi denerim eklemeyi?

Canım neden bileklerinde bandaj var?
Benim bileklerimde bandaj yoktu. Acaba bişeklerine yağ enjekte edebilmek için ordan mı girdi? oralardada delikler var mı? Benim bilekelre yağ ekleyeceği zamanda mı ordan girecek acaba

Ben bileklerime eklemesini isteyecektim ama doktor çizim yaparken bileklerimidi çizdi sordum evet bileklerede koyucam dedi. Oralarda da delik var birer tane bandajlı onlarda. o yüzden ayaklarım ve bileklerim morardı şişti canım. Bileklerine koyacaksa oralardan da delmesi gerekir bence canım..

Çarşamba pansumana gideceğim. Duş almam gerekiyormuş duşda bandajlar ıslanıp şişecekmiş çorabıda pansumandan sonra giydireceklermiş. Duşda acımıyormu yaralar ya da pansumanda çorabı tekrar giymek zor olmazmı heryerim acıyor daha Ne yapıcam bilmiyorum pfff...

Son düzenleme:

Çok sağol canım umarım sende çok kolay atlatırsın. Canım ilk bir kaç gün biraz zor ama dediğim gibi kişiye göre değişiyor. Umarım ağrın falan fazla olmaz. Eşinin yardımına ihtiyacın olursa onunda seni bu durumda bırakacağını sanmıyorum canım. Benim babam istemiyordu ama ben çok istediğim için fazla ses çıkartmadı. Şimdi kolumdan tutup yatağıma götürüyor, bana su getiriyor terliklerimi giydiriyor bence eşinde sana kıyamaz canım. Benden ne kadar aldılar sormadım canım, ama yeteri kadar vardı bendede göbeğimi görünce çok mutlu olmuştu doktor :)) Göbeğimde 1, göbeğin yan taraflarında birer tane, basenlerde 1 er tane, popomda iki taraftada 1 er tane yağ için delik var canım. toplamda 7 ediyor sanırım, 7 ayrı bölgeden yağ alınmış. Pansumana gittiğimde sorayım doktora.

Canım estetik ameliyat olup mankenlik yapmıycaz hiçbirimiz. Ve buraya gelen herkes hayatının belli dönemlerinde bu dert yüzünden alay konusu edilmiş. Ben küçükken bana akrabalarımın inceliğinden dolayı "SAFİNAZ" bacaklı, çarpıklığından dolayı "Anneannesnin bacakları gibi" dediklerini ve güldüklerini hatırlıyorum.... 2 Sene önce tatilde plajdan dönerkende beyaz bacaklarım güneşten kızarıp daha kötü bir görüntü oluşturunca bir kaç kızın bana güldüklerini gördüm. Bence bunlar yeterli sebepler sadece göze batmak istemiyoruz ve rahat olmak istiyoruz. Bunun günah olduğunu düşünmüyorum psikolojik olarak insanı çok etkileyen bir durum çünkü... İçini rahat tut canım....

Demoniac
inşallah bugün büraz daha iyisindir.

Canım bugün biraz daha iyiyim. Ağrım gene oluyor ama çok şiddetli olmadı ara ara oluyor. Ayak bileklerim çok canımı acıtıyor baya şiştiler şuan 41-42 numara ayakkabı giyebilirim :)) Tek başıma ayağa kalkamıyorum ama kalkıp ayakta biraz sabit durup annemle falan bacaklarımı ayakta durmaya alıştırınca vileda fırçası ve duvardan masadan tutunarak tek başıma yürüyebiliyorum. Ama otururken gene yardım almam gerekiyor. Eğilmek pek mümkün değil...

yok ben eklemedim hala resim ne kadar msj sayın olunca ekleye biliyosun ve nasl ekleniyor bi denerim eklemeyi?

Canım kendi adının üzerine tıkla profil sayfan açılır orda "Albümler" yazar ona tıkla, sonra yeni albüm gibi bişey var ona tıkla resimlerini yükle, albümüne birde isim ver. Mesaj sayısı beklemene gerek kalmaz ve ulaşmak daha kolay olur

Son düzenleme:

canım duştan sonra çorabı giyerken canın acıyor, ben pansumana gitmedim zaten dikişler kendiliğinden atıyor.doktor benim de bileklerimi çizdi ameliyattan önce ama benim bileklerimde delikler yoktu. İyileşir iyileşmez resimlerini bekliyoruz. Özellikle bileklerini çok merak ediyorum :)

Demoniac, çok geçmiş olsun. En kısa zamanda acılarının geçmesini ve rahata ermeni diliyorum. Paylaşımların o kadar değerli ki. Başımıza gelebilecekleri iyisiyle kötüsüyle öğrenmiş oluyoruz. Tabi ki sayende. Hergün yazdıklarını okudukça ever biraz korkuyorum. Tedirginliğim artıyor. Ama sonuçta bu bir ameliyat ve daha da kötü şeylerle karşılaşabiliriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Acıların çarçabuk geçsin ve bize müjdeli haberler ver.

Bir sorunu atlamışım canım. Uyutmadan yapmıyorlar ameliyatı. İnan böylesi daha iyi. Nasıl uyuduğunu bile hatırlamıyorsun canım. Hani uykun gelir hissedersin öyle bir belirti bile yok gözümü açtığımda herşey bitmiş ve tamamen giydirilmiştim. Bende uyumaktan çok korktum. 1 gün öncesinde ya uyanamazda masada kalırsam diye aklım çıktı. Sinirlerim bozuldu saatlerce ağladım. Ama gerek yok canım. Babam çok ağır bi ameliyat geçirdi seneler once 12-13 saat uyuttular ve sorunsuz bir şekilde uyandı. aklına kötü şeyler getirme canım. Nekadar korktuğumu anlattım sana, ve şuan diyorumki bukadar korkuya hiç gerek yokmuş. Rahat ol stres olmak daha kötü. Ben stresren ve damar yoluna taktıkları o iğneden sonra -ki iğneden çok korkarım- çizim yapılırken bayılıyordum nerdeyse tamamen korku nedeni ondan rahat ol canım.

canım benim ya çok teşekkürler cevapların için öpüyorum seni.sen zoru bence başardın darısı tüm isteyenlerin başına işallah.ben ama hala çok korkuyorum uyutulmaktan bu yaptıkları şeyin beyine herhangi bi yan etkisi olabilir mi.gözlere falan?

merhabalar sevdaez
bende tanışmak isterim . Ben 7 Eylulde ameliyat olucam. Ferruh bey 6 eylulde gel bakalım 7 eylulde saat 11 de ameliyat olursun dedi. Ama ben aşırı korkuyorum. Eşim çok karşı. Kücük bir kızım var. Aklıma kotu kotu şeyler geliyor. . Ankaraya ablama gidicem. Bacaklarım hem çok ince hemde biraz çarpık. Hayatım boyunca etek giyemedim. Dar pantolon bile giyemedim. Her yaz ızdırap. Kızım anne sen neden diğer anneler gibi elbise etek giymiyorsun diyor. Inanın bunun içinde olmak istiyorum bu ameliyatı. Bu arada formda yazdığın gibi işin birde manevi boyutu var. Rabbim günah yazmaz işallah. Offf cok uzun oldu sanırım. Birde 13 eylulde okullar açılacak universitede çalışıyorum. hep ayakta durmak zorundayım. Acaba çok sıkıntı çekermiyim bilemiyorum. Kafanı şişirdim kusura bakma. Sende yazarsan memnun olurum.
Sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…