- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
Canım ben ilk ameliyat olduğumda ağrı vardı ve ben ankaradan ist la tek başıma gelmiştim biliyorsunuz ama çok yoktu ben sadece iki gün falan izin kullandım yürüyüşte tabiki biraz değişiklik vardı ağrı vardı ama çok çok beni kısıtlayacak kadar değildi ilk ameliyat olduğumdada ödem olmuştu ama morarma falan olmadı bende asıl eğriliği bilek kısmı gösteriyor orayada bişey uygulanmayınca ödemler geçince eski haline dönüyor yani bende ödemler geçtikten sonraki haliyle bile eskisinin bi farkı yoktu yani ya dediğim gibi aslında bilek kısmıda çok önemli bide bacak kemiği gerçekten eğriyse çok fazla yağınız olması lazımki bi işe yarasın yoksa yok yani ortada herşey...
digucum sen nasıl oldun halinden memnunmusun bayadır görüşemedik netim yoktu uzun süredir senle benim bacak yapım benziyordu
siz acaba ne düşünüyosunuz benim yazdıklarım hakkında ameliyat olanların aklından böyle sorular geçenler varmıydı?aslında sorunun cevabını biliyorum kacak kız aramaya gerekde yok sanırım onların da söyleyecekleri aynı şeyler.bence çok rahatsız edici bi durum olmasına karşın herhangi bi saglık durumuma engel degil sadece böyle bir durumda caiz oldugu söyleniyor.
Canım neden bileklerinde bandaj var?
Benim bileklerimde bandaj yoktu. Acaba bişeklerine yağ enjekte edebilmek için ordan mı girdi? oralardada delikler var mı? Benim bilekelre yağ ekleyeceği zamanda mı ordan girecek acaba
damınoc canım çok geçmiş olsun umarım biran önce düzelirsin.ben gerçekten şimdi çok daha kararsızım ne yapacagımı bilemiyorm cok korkuyorum bakacak kimse yok benim eşim böyle olursa hayatta bakmaz bana annemler zaten hiç istemiyor.yaptırmasam hep aklımda kalacak bide manevi boyutunu da düşünüyorum allah bizi böyle yarattı gücüne gidermi diye ve cezalandırır mı günah olurmu bide ameliyatı bayıltmadan yapmıyormu sadece uyuşturucu ignelerle falan ben uyutulmaktanda çok korkuyorum bidaha uyanamıycam diye bilmiyorum ya kafam allah bullah oldu ameliyat günü aldıgımdan beri gözüme uyku girmiyor aklımda hep bu düşünceler???benden 500cc yag alabilirlermiş yeteri kadar yağın var dedi senden ne kadar alındı acaba
şimdi bi sitede estedik yaptırmak günah mı?sorusunu okudum eğer vucudunda bi rahatsızlık yokken sırf daha güzel olmak için yapılıyorsa günah olur diyor.bende şimdi kararsızlık bir kat daha artı ben ne yapacam şimdi yaaaaaaaaaaaa nasıl karar verecem?toplumda çok rencide oldum çok alay edildim arkamdan bile dalga geçildi bunu böyle kabullenmek ve ömür boyu kot pantolan giymek çok kötü bir durum.hep benimle dalga geçenlerin giydiklerinde kaldı gözüm.ama estedik olur ve şeytanın kandırmasına da gelirsem çok kötü hatda daha kötü bu ömür elbet geçer ya orası kızlar ne hesap verriz.ben şaşdım kaldım artık her gün düşün düşün kafayı yiyecem.
Demoniac
inşallah bugün büraz daha iyisindir.
yok ben eklemedim hala resim ne kadar msj sayın olunca ekleye biliyosun ve nasl ekleniyor bi denerim eklemeyi?
Ben bileklerime eklemesini isteyecektim ama doktor çizim yaparken bileklerimidi çizdi sordum evet bileklerede koyucam dedi. Oralarda da delik var birer tane bandajlı onlarda. o yüzden ayaklarım ve bileklerim morardı şişti canım. Bileklerine koyacaksa oralarden delmesi gerekir canım..
Çarşamba pansumana gideceğim. Duş almam gerekiyormuş duşda bandajlar ıslanıp şişecekmiş çorabıda pansumandan sonra giydireceklermiş. Duşda acımıyormu yaralarya da pansumanda çorabı tekrar giymek zor olmazmı heryerim acıyor daha Ne yapıcam bilmiyorum pfff...
damınoc canım çok geçmiş olsun umarım biran önce düzelirsin.ben gerçekten şimdi çok daha kararsızım ne yapacagımı bilemiyorm cok korkuyorum bakacak kimse yok benim eşim böyle olursa hayatta bakmaz bana annemler zaten hiç istemiyor.yaptırmasam hep aklımda kalacak bide manevi boyutunu da düşünüyorum allah bizi böyle yarattı gücüne gidermi diye ve cezalandırır mı günah olurmu bide ameliyatı bayıltmadan yapmıyormu sadece uyuşturucu ignelerle falan ben uyutulmaktanda çok korkuyorum bidaha uyanamıycam diye bilmiyorum ya kafam allah bullah oldu ameliyat günü aldıgımdan beri gözüme uyku girmiyor aklımda hep bu düşünceler???benden 500cc yag alabilirlermiş yeteri kadar yağın var dedi senden ne kadar alındı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?