slm edge nasılsn?okudum yazdklrını ve memnun kalmamana cok üzüldüm.ben de erime olmadı hala iyi görünüyorlaar 8 ay oldu.
Paris canım bacakların cidden çok benziyor benimkine. Kardes olsak bukadar benzemez yani:) ayakta durmayı başardığımda resim ekliycem hemen. Bu arada dün gece 11 de doktoru aradım bileklerimdeki bandajlar çorap giydirilirken kivrilmis bilezik gibi duruyor demiştim okadar acittiki canımı aradım sordum çorabı bileklerinden kestik bandajlarin kivrilan yerlerinide kestik rahatladım. Ama okadar çok sıkmış ki sag bileğimde bandajin seklinde bı çöküntü olmuşhala geçmedi umarım öyle kalmaz ( o halde resmini çekmiştim bileklerimin ekleyebilirsem ekleyim basına boyle bisey gelen olursa hemen duzeltsin çorabın ayağı sarması gerekmiyormuş bileklerinden kesip tayt gibi kullanabilirsiniz kızlar...
Edge çok sanslisin ağrı konusunda. Bugün doktoru aradım mesguldu sekreteriyle konuştum yuruyememem normalmiş 2-3 güne gecer dedi ama uff hiç bitmeyecek gibi. Bacaklarımın sekli ne olursa olsun sadece suan bu ağrılardan kurtulmak istiyorum. Wc ye gitmem 10 dk sürüyor 10 dk da dönüş yerimden kalkamıyorum. Oda bı 10 dk sürüyor bacakları indir vs off sonra annem ellerimden tutup kaldırıyor ayakta duramıyorum biraz sabit bekliyoruz tek elimde vileda fırçası kolumda annem.. Ayaklarımda baya şişmiş. Salı pansumana gel dediler ama gidebileceğimi hiç sanmıyorum. Bu yağ ısı bukadar acırsa i̇lizarov nasıl aci verir düşünemiyorum. İyiki doktorla gorusememisim ve yaptırmamısim. Kızlar ben yazıyorum ama ameliyatı düşünen arkadaslar yanlış anlamasın. Kisiye göre değişen bı durum sanırım. Herkes ayni aciyi çekmiyor.
merhaba digicum
uzun süredir forumu takip ediyorum.hatta buradan cesaret alarak 1 ay 9 gün önce Ferruh beye ameliyat oldum.bacak yapımız çok benziyor.ameliyat sonrası hiç kolay geçmedi aslında.2 hafta izin yetmedi.1 hafta da rapor aldım.bel,kalça,bacak,diz içinden yağ aldılar.oralar 2 hafta kadar mosmordu.ve çok ağrılıydı.bacaklarım ise çok ödemliydi.insan yürümekte bile zorlanıyor.hiç kolay bir süreç değil.doktor bey her vücudun iyileşme sürecinin farklı olabileceğini,benimkinin uzun olduğunu söyledi.2 kez kontrole gittim.ilkinde o aletle yaptığı düzeltmeyi yapamadılar,çünkü çok ağrım vardı.2. gittiğimde ise şekli bozuk ve çok ödemli olan bacağıma enjektör ile sıvı alma işlemi yaptı.ödem geçmemiş dedi.2 bacak eşit değil.ameliyat sonrası ilk 2 hafta sancılı ama mutluydum.yeni olan bir arkadaş resim koymuş ya-2. günü yazmış,adını hatırlayamadım-aynı onun ki gibi dolgun ve güzeldi,şimdi 1 ay oldu ödem indikçe zayıfladı.hele bilekler neredeyse eskisi gibi.asıl yamukluk bence orada belli oluyor oysa.digicum şu anki görüntü seninkine yakın ,seninki daha dolgun gibi.aynaya bakıyorum.arkadan görüntü daha iyi gibi.sol bacağım düzelmedi hala.ameliyat sonrası gibi kalsa çok muhteşem olacaktı.şimdi son halinin iyice oturmasını bekliyorum.ama üzgünüm.inceliyor sanki.çok eziyetli bir süreç bir daha olamam .eşim de izin vermez.ben de cesaret edemem.resim ekleyemiyorum.ilk hali dr da var zaten.bir gün alrsam eklerim.sevgiler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?