arkadaşlar herkese selam. ben bir ay önce kök hücre yöntemiyle ameliyat olmuştum. ameliyattan ilk çıkıtığımda yürüyemiyordum ve biraz ağrım vardı yağ alınan bölgelerde ama 3. günden sonra pek bişeyim kalmadı. zaten şuan hiç ameliyat olmamış gibiyim, çok sağlıklıyım :) ama izler hala duruyor, doktor 3 ay sonra tamamen kaybolur demişti. zaten rahatsız edici büyüklükte değiller. resim ekleyebilirim ama nasıl eklendiğini bilmiyorum. bence çaresi varken yaptırın düşünmeyin bu kadar ama garantisi yok maalesef beklentiniz yüksek olmasın...
Slm kızlari, benimde su an itibariyle pazartesi gunu bir bucuk ay olucak yanılmıyorsam. Benim sol bacagımda serum toplanması diye bir sorun olusmustu, sanırım birisi daha aldırmıstı bacaktaki fazla serumu. Ben ankaraya gidemedim Ferruh beyde bana istanbulda calısan bir arkadasına yonlendirdi, gittim, bacagıma kucuk bir kesi yapılıp serum alındı. Zaten iki gun sonrada nl e dondum. Su an serum alınan bacakta hala serum fazlalıgı var. Bende anlamadım artıyormudur nedir. Bacagıma dokundugumda hissediyorum, zaten morluklarda tamamen gecmedi. Ne olucak bilmiyorum sekil kotu, serum fazlalıgı var, ve morluklarda cabası. Duzelirmi acaba? digucum rumuzlu arkadasta aynı sorudugunu yasadıgını belirtip ozel mesaj atmıs ama, benim ozel mesaj hakkım olmadıgı icin donemedim kusura bakmasın. Aynı durumda olan varmı, gecicimidir? Bu arada benim bacaklarımı ben hala bukemiyorum, diz ustu cokemiyorum.
Selam, benimde aynı şekilde sorun oldu ve ayrıca çok şekil bozukluğuda var ama Ferruh Bey düzeltebileceğini söyledi ama açıkça yinede çok korkuyorum, daha kötü olursa ne olacak...(
Merhaba Dior
Benim bacaklarimdaki yaglar erimedi simdilik sadece az konuldugu icin yetmedi diyebilirim yani sonuc beni cok tatmin etmedi canim
Ilk donem odem oldugu icin daha iyi gorunuyordu ama su an eh iste bacak diyorsun kotunun iyisi yani
Parisscim,
ben henüz karar veremedim, bu kış olmam mümkün değil ,bahar ayına kalacağım büyük ihtimalle...
ahmet karacalara ameliyat olnalrı çok hatırlamıyorum. fiyatı çok yüksek acaba sonuçları nasıl???
jezabelin bacakları bana kaslı geldi ,zaten kendisi de belirtmiş, bilmiyorum kilom pek yok, ben de slikon sırıtabilir diye düşünyorum ve çok fazla da tercih edilmediği için korkutuyor açıkçası.
canım ya başka paylaşım sitesi yok mu acaba. bilmediğimiz çok başarılı doktorlar olabilir mi? neden mi diyorum. benim ablam meme büyütme ameliyatı oldu ve bu formdan yazışıyordu. ve çoğunluk aynı doktoru yazdığı için o doktoru tercih etti baştan hiç de memnun kalmadı . ameliyattan sonra meme konusunda çok daha başarılı ameliyatlar yapan doktorları keşfetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?