dilaracım çok haklısın bende kışa yada bahara amelıyat olabılırım heralde cunku maddı acıdanda hazır degılım suan.ayrıca dogru secımıde yapamıorum burnumdan estetık olacagım zaman arastırıp karar verebılmıstım ama bu amelıyat cok zor yanı dogru tercıhı yapmak cok zor.ferruh beyı dusunuodum son zamanlarda serum bırıkmesı benı cok korkuttu ve arkdaslarımızın cektıgı sıkıntılarıda duyunca hem baska sehıre gıdıp bunları yasamaktan cok korktum silikona gelınce karar veremıyorum emın olamıyorum dedıgınız gbı bır kucuk boyu konulsa daha ıyı olabılır belkı cunku boy boymuş buyuk boyu daha kalınmı oluyor acaba.ahmet karacalara maıl attım sılıkonu bırde ona sordum bakalım nedıycek acaba ahmet bey nekadara yapıyor sılıkonu.kızlar bılmıyorum cok korkuyorum yaptırıpta bırde sorun yasamak ıstemıyorum.aslında bu derdı yasayan nekadar ınsan varmıs ve bır okadarda amelıyat olan ınsanda var.ucretlerde cok fazla az buz degılkı yanı hem maddı hem manevı yönden zor bır amelıyat gıbı gorunuyor.
Slm kızlar
ben dün saat a 12gibi ameliyathaneye girdim 16:00'da odamdayim
yaklaşık 4saat surmuş operasyon yalnizbenden çok fazla yag çıkmadığı için Ahmet bey farklı bir uygulama yapmış anladığım kadarıyla kanimdaki trompositleri aytistirararak çıkan yağ hucrerlerine eklemiş Buda kalıcılığı arttıran diğer bir yontemmis .Anlayacağınız bende cihaz kullanılmadı
hala yattığım için bacaklarımı inceleme fırsatım olmadı sargi ve korse var şimdilik oyle çok fazla agrim sızımda yok dun cikabilirdim ama kalmayı tercih ettim sonucta hemsireler her daim kontrol ediyor yardımcı oluyorlar.anestezinin etkisinden dolayi sadece ayağa kalkica mide bulantisi oluyor,bana sondada bağlanmadı bu arada...şimdilik benden bu kadar kızlar...
Selam, benimde aynı şekilde sorun oldu ve ayrıca çok şekil bozukluğuda var ama Ferruh Bey düzeltebileceğini söyledi ama açıkça yinede çok korkuyorum, daha kötü olursa ne olacak...(
Karanfil canım bacakların çok güzel olmuş. Rahatsızlığında umarım bir an önce gecer mutlu bir sekilde giyersin eteklerini. Canım serum birikmesi ayak bileğine yakın bölgede mı yoksa yukarıda mı tatlım. O bölge şişmiş gibi mı duruyor canım.
Dior canım bugün kontrole gittim. Hemde yürüyerek. Yani onceleri hep taksiyle gidiyordum suan çok daha iyi durumdayım. Biraz yavaş yürüdüm yorulunca oturdum dinlendim. Dönüşte Kızılay'da magzalarda dolandım biraz. Ferruh bey Pazartesi'ye kadar yokmuş ankara disindaymis. Hemşire bacaklarimdaki bantları değiştirdi. Haftaya kavitasyon için gideceğim. Ayak bileğimin tekinde incelik var demiştim. Masajla bu tür pürüzler duzeltilebiliyormus. Yağ alınan yerlerimdeki yaralar çok iyi durumda onlara bende yara bandı yapistirmamistim. Çok belli olmuyorlar bile. Buralardaki morluklarda tamamen gecti. Bacaklarımda biraz morluk var ama dert etmiyorum. Bugün elbisemi giydim ve gayet mutlu bir sekilde gezdim. Bacağımı farkeden bakanlar oldu ama sadece neden morardigina baktıkları için çok mutluydum. Çok dolgun süper bacaklar değiller ama eskisinden çok daha fazla güveniyorum kendime. Normaller suan. Hepiniz kurtulursunuz inşallah.
ablacım mrb.öncelikle çok geçmiş olsun.ben buraya daha yeni üye oldum bu forumu ilk kez tesadüfen gördüm ama çok iyi oldu.benimde psikolojim allak bullak senelerdir okadar takıyorumki bacalarımı kafama tüm hayatımı etkiliyor resmen.bende resimlerine bakabilirmiyim acaba mümkünse nerden bakılıyor hiç bilmiyorum.. bi ümit bi çare istiyorum artık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?