paris benim bacaklarım senin kinden az bişey daha açık yani bizimkine şimdi yag dolgudu olurmu acaba yag ile kapanırmı silikonu açıkca bende pek emniyetli bulmuyorum püfffffff keşke bi mucize olsada sabah uyandıgımızda baksakkki bacaklarımız dümdüz olmuş olsa :))) hayalperestte oldum artıkın heee
Arkadaşın adının üzerine tıkla orda profil çıkıyor oraya tıklıyorsun sağ altta çıkıyor.Ama belki profile bakmak için Kadın kulübünde mesaj sayın 50 olması gerekiyordur.Eskiden öyle kurallar vardı.Dene istersen..
lolicim burda bana arkdaslar sana yag enjktesi olsa iyi olur demişlerdi ama ben yagdan erir diye korkuyorum.yoksa hemen gidip yag enjekte ameliyatı olmak isterdim.silikonuda arastırıyorum ahmet karacalara sordum bakalım nedıycek sonucta bırcok cesıt amelıyat teknıgı kullanıyor,hangısı daha saglıklı silikonun zararı olurmu dedim cevabını merak ediyorum.genelde sordugum doktorlar zararı yok dedıler ama ınternettede bır ıkı yazı okumustum oyuzden korkuyorum.ama örnegımızde var Jezabel 1.5 yıl önce olmus maşallah çokta güzel sonuc.keske dedıgın olsa sabah uyansak duzelmiş olsa.sokaklarda sort gıyenlerı cici elbiseler gıyenlerı gordukce cok imreniyorum.darısı bizlerin basına inşallah
ilk once sana cevap vermek istedim cnm. Sunu soyleyim, bu formu buldugumdan beri basimdan iki ameliyat gecti. Biri lipo digeri bacak dolgusu. Gercekten bazan anlatilanlara bakarak hareket ediyoruz, nasil olsa insanlarin tecrubeleri var diyerek, onlarin anlattiklari ve deneyimleri dogrultusunda bu ise kalkiyoruz. Gecen sene benim icin husrandi, Aylin karanliga lipo oldum olmaz olaydim, onca aci, onca para heba oldu. Aylin hanimi ne tanirim nede bilirim, dedigim gibi buranin vasitasiyla gidip gorustum 2 gun sonrasina ameliyat oldum. Sonrasinda kendisi ne aradi nede sordu. Simdi Ferruh beye gelirsek, evet bu ameliyattan 100 procent memnun degiliz ama, en azindan hastalarini birakmiyor, sonuclari iyi olmadigi takdirde olumsuzlugu duzeltme cabasi var ki, bu bile cok moral verici bir sey. Bugun Ferruh beyin muayenehanesinden beni aradilar, nasil oldugumu ve sorunun devam edip etmedigini sordular. Bende eskiye nazaran daha iyi oldugunu ama ciplak bacakla dolasmanin mumkun olmadigini soyledim. Sekreter olayi Ferruh beye bildirip bana geri dondu, tr ye geldigim zaman yada 3 4 ay sonra hala ayni problem devam ederse Ankaraya gidip gostermemi, onlar ilgileniceklerini soylediler. Sizinle paylasmak istedim, umarim seninde bacaklarin sonunda istedigin gibi olur cnm, tabi benim ve diger arkadaslarinkide. Bu arada yeni 2 foto ekledim, simdiki halini gorebilirsiniz, gerci dedigim problem hic belli olmamis. Keske fotoda gorundugu gibi olsa...
beren80 ,
senin sorunun eğrilik miydi?foto eklemen mümkün mü?bu arada çok geçmiş olsun.
ereta,
kendi isminin üzerine tıkladığında sanırım yönlendirme oluyor. ben foto ekleyememiştim, ama pariscim yardımcı olmuştu.
loli06
canım,yazdıklarını okudukça, kendim yaşamışım gibi hissettim. bu erkekler çok mükemmeller ya ????kendi eksikliklerini karşı tarafın zaafını ortaya koyarak gidermeye çalışırlar. böyle bir insanla hayatını devam ettirmemen iyi olmuş diye düşünüyorum.
ben evli değilim.;ama bazen aklımdam geçmiyor değil. evlenirsem acaba böyle köşe bucak kaçmak istermiyim,umarım böyle beni kıracak birriyle evlilik yapmam.kavun değil ki koklayalım bu yaratıkları.:)))(biraz feministlik var bende)umarım gzüel bacakların olur ve rahat rahat istediğin kıyafetleri giyersinnn
Parissss tşk ederim hoşbulduk:) kaderimiz getirdi bizi burayaya bide işin kötü tarafı ne biliyomusunuz bnm çevremde hiçbir arkadaşım çarpık bacaklı değil.. ya bari teki bnm gibi olsunda derdimi paylaşıyım azıcık demi ama yok etrafımda kimseye anlatamıyorum..bütün arkadaşlarım güzel güzel etekler elbiseler alıp giyerken ben hep gizliden gizliye imreniyorum onlara. çok güzel çok yakıştı derken onlara içim nasıl gidiyo aslında bi bilseniz nasıl üzülüyorum ağlıyorum bile gizli gizli.bacaklarımı herkesten gizlediğim için (sürekli pantalon giyerek ki artık nefret eder oldum pantalondan da) arkadaşlarım bugüne kdr hiçbşy söylemediler bacaklarım hakkında.aslında büyük ihtimal farkediyolarlardır tabikide ama tabi kırılmıyım diye kimse bşy söyleyemiyor..ya inanın psikolojim artık öyle bir hale geldiki arkadaşlarımdan bile uzaklaşır oldum sürekli bu durumdan kaça kaça.aslında çk gitmek istediğim halde nişanlardan düğünlerden de kaçıyoyorum çnkü pantalon giymekten okadar gına geldiki artık yakıştıramıyorum onuda kendime. kız olarak gelmişiz bu dünyaya ama ömrümüz boyunca pantalon giyerekmi devam edicez hayatımıza?bir kızın en tabii hakkıdır kendisini gösteren ve gerçekten dişi hissetmesini sağlayan etek-elbiseler giymek öyle değilmi kızlar?bizlerde haketmiyor muyuz diğer hem cinslerimiz gibi istediğimiz kıyafeti alıp giyebilmeyi gönlümüzce ve kendimizi mutlu hisstemeyi?tamam çok şükür ki sağlam bacaklar nasib etmiş Allah bize ama biraz kusurumuz var işte. Tıpta çareler de yaratmış Allah oyüzden bizde çalışıp çabalıcaz para biriktiricez ve bu sıkıntımızı aşmak için elimizden geleni yapıcaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.biraz fazla uzattım galiba ksr bakmayın:)tşk ederim okuduğunuz için:)
tatlım burda yaz anlat rahatla burda hepimiz hemen hemen aynı kaderi paylaşıyoruz bizleri bizim durumumuzdakiler anlar sadece bende senin gibi herşeyden kaçtım bazen çok kötü şeyler düşündüm çünki piskoloji die birşey kalmıyor kime gidip bu sorununu paylaşabilirsinki ayşe fatmayla paylaştın diğelim oda gidip başkasına aaa o kız çarpık bacaklı biliyomusunuz der bide gülerler gülünecek ne var bunda bende anlamıyorum sakat değiliz aç değiliz açıkta değiliz kimsenin 3 kuruşuna muhtaç değiliz ama işte bizim insanlarımız böyle düşüncesiz bi takım elbise giyemiyoruz bi kısa olmasada diz altı etek bile giyemiyoruz hele bide topuklu ayakkabı giydinmmi bacaklar yana doğru iyice yamuluyor herşeyden mahrum kalıyoruz istediğin pantolonuda bulamıyorsun artık hep dar paça :) mazaya giderim bayramda bazen olur almadan çıkarım kız der napacaksınız bol paçayı dar paça pantolon verelim derler ya kan beynime fışkırır :))) yani hepimize zor tatlım en azından ölene kadar bu durumla yaşamayacagız bi çözümü var oldugunu biliyoruz inşallah daha güzel çözümler üretirler hepimiz mutlu oluruz
Parissss tşk ederim hoşbulduk:) kaderimiz getirdi bizi burayaya bide işin kötü tarafı ne biliyomusunuz bnm çevremde hiçbir arkadaşım çarpık bacaklı değil.. ya bari teki bnm gibi olsunda derdimi paylaşıyım azıcık demi ama yok etrafımda kimseye anlatamıyorum..bütün arkadaşlarım güzel güzel etekler elbiseler alıp giyerken ben hep gizliden gizliye imreniyorum onlara. çok güzel çok yakıştı derken onlara içim nasıl gidiyo aslında bi bilseniz nasıl üzülüyorum ağlıyorum bile gizli gizli.bacaklarımı herkesten gizlediğim için (sürekli pantalon giyerek ki artık nefret eder oldum pantalondan da) arkadaşlarım bugüne kdr hiçbşy söylemediler bacaklarım hakkında.aslında büyük ihtimal farkediyolarlardır tabikide ama tabi kırılmıyım diye kimse bşy söyleyemiyor..ya inanın psikolojim artık öyle bir hale geldiki arkadaşlarımdan bile uzaklaşır oldum sürekli bu durumdan kaça kaça.aslında çk gitmek istediğim halde nişanlardan düğünlerden de kaçıyoyorum çnkü pantalon giymekten okadar gına geldiki artık yakıştıramıyorum onuda kendime. kız olarak gelmişiz bu dünyaya ama ömrümüz boyunca pantalon giyerekmi devam edicez hayatımıza?bir kızın en tabii hakkıdır kendisini gösteren ve gerçekten dişi hissetmesini sağlayan etek-elbiseler giymek öyle değilmi kızlar?bizlerde haketmiyor muyuz diğer hem cinslerimiz gibi istediğimiz kıyafeti alıp giyebilmeyi gönlümüzce ve kendimizi mutlu hisstemeyi?tamam çok şükür ki sağlam bacaklar nasib etmiş Allah bize ama biraz kusurumuz var işte. Tıpta çareler de yaratmış Allah oyüzden bizde çalışıp çabalıcaz para biriktiricez ve bu sıkıntımızı aşmak için elimizden geleni yapıcaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.biraz fazla uzattım galiba ksr bakmayın:)tşk ederim okuduğunuz için:)
DİGUCUM nasılsın. Senin bacağındada serum birikmesi olmuştu. Geçtimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?