Slm kızlar, bende 26 temmuzda Ferruh beye ameliyat olmustum. Su anki durumum onceye nazaran daha iyi. Hatırlarsanız bende serum birikmesi olmustu, onun harici bacaklarımdan memnunum. Odemlerin gecmesinden sonraki yaglar hala duruyor. Serum sol bacagımda hala olmasına ragmen, sukur hic bir sorun kalmadı. Durumumdan haberdar edeyim dedim, hatta yarın musait olursam resimde eklerim. Sizlerinde bu durumdan sorunsuz sekilde kurtulmanızı diliyorum. Allah yardımcımız olsuna.s.
Kızlar evet Özgürdü Nazım beyle görüşecekti neden artık foruma girmiyor.acaba amelıyatmı oldu?onu cok merak edıyorum.Dior nazım durak bu amelıyatı okadar cok yapıyorkı elbet bu sıteye gırıyorlardır keske gırıp yazsalar.nazım durak amelıyatı klınıkte yapıyor ve amelıyattan bırkac saat snra eve gıdıyormusuz bu harıka aslında Jezabelın ıyılesme suresıde cok cabuk olmus neguzel.ben sılıkondan neden tereddut edıyorum bılıyormusunuz bacaklarım ınce degıl benım yanı sılıkon konulsa cok kalın olurmu.ınanın param olsa gıder artık olurdum amelıyatı bu kadar ınsan oluyor yanı saglık acısından bırseyı olsa okdr ınsan neden amelıyat olsun veya neden Nazım durak televızyona cıkıp Denız akkaya ıcın gelsın amelıyat edeyım desın dusunsenıze zararı olsa denız akkaya cıkıp bırgun demezmı ozaman doktor bırakın sılıkon amelıyatı yapmayı baska amelıyat yapacak ınsan bile bulamaz.dunyada kullanılıyormus bu sılıkonlar sporcular bıle yaptrıyormus.ünlülerden bu amelıyatı olan varmı acaba Jessica simpson ve kardesi ashley simpsonın sanki bacakları silikonlu hatta bir resim var bende kıslar bir bakın sızce bu bacaklar sılıkonlumu?
Merhaba Karanfil,
En son eklediğin resimleri gördüm bacağın gerçekten çok çok düzelmiş.
Ben 2 kere serum boşalttırması yaptım biliyorsun ve sonuç yeniden bacağımda serum oluştu. Son boşalttırmayı ise 4 gün önce yaptırdım ama bu seferki biraz farklı oldu. Doktor serumları bacağıma yağları yerleştirdiği kesiden boşalttı yani eski yerleri tekrar açtı ve işlemden sonra dikiş attı daha doğrusu atmış çünkü bu işlemmi beni uyutarak yaptılar. 10 gün boyunca varis çorabımı giymeye devam edicem. İnşallah bir daha oluşmaz. Doktor bu tip vakıaların çok az görüldüğünü söyledi sen ve ben şanssız kişilerdeniz yani :)eğer oluşmazsa bacaklarımın bu şekli ile ben rahat rahat etek ve elbise giyerim. Tüm bu olanalra rağmen bence yine de en iyisi yağ dolgusu
Merhaba Karanfil,
En son eklediğin resimleri gördüm bacağın gerçekten çok çok düzelmiş.
Ben 2 kere serum boşalttırması yaptım biliyorsun ve sonuç yeniden bacağımda serum oluştu. Son boşalttırmayı ise 4 gün önce yaptırdım ama bu seferki biraz farklı oldu. Doktor serumları bacağıma yağları yerleştirdiği kesiden boşalttı yani eski yerleri tekrar açtı ve işlemden sonra dikiş attı daha doğrusu atmış çünkü bu işlemmi beni uyutarak yaptılar. 10 gün boyunca varis çorabımı giymeye devam edicem. İnşallah bir daha oluşmaz. Doktor bu tip vakıaların çok az görüldüğünü söyledi sen ve ben şanssız kişilerdeniz yani :)eğer oluşmazsa bacaklarımın bu şekli ile ben rahat rahat etek ve elbise giyerim. Tüm bu olanalra rağmen bence yine de en iyisi yağ dolgusu
ÖZGÜRDÜ merakla senin randevunu bekliyoruz. Lütfen haberdar et... İnşallah herşey gönlüne göre olur...
Kızlar..şu habere bi bakın...gerçi pek yeni bişey gibi gelmedi bana...Cihantimur transfer tekniği gibi bişey ama,inşallah geliştirilmiş yeni bi tekniktir.
internethaber.com/bu-mucize-alet-insani-genclestiriyor-297100h.htm]Bu mucize alet insanı gençleştiriyor[/url]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?