dilara canım ben kışın şöyle yapıyordum hani şu diz üstü çizmeler varya tayt giyiyordum taytın uzerine diz altımda bır corap gıyıp ıcıne baska bır kalın corabı katlayıp koyuyordum uzerındekı corap kaymasını engellıyordu.yani taytın ıcıne koyupta cızmeyı gıyebılırsın hayatımda ılk defa bu sene ben oyle tayt gıydım:) ama kısa çizmelerle çarpıklık yıne bellı oluyor dar paca pantolon bıle gıyemıyorum artık gercekten bıktım bu dertten yağ enjekte ettırıpte 1 sene sonrasında falan memnun olan bır ısım bılıyormusunuz kızlar bu sıtede.silikonun vucuda zarar verıp vermedıgıne nasıl emın olabılırız?buarada ben bır bayan doktorlada mailleştim meltem çilingir ismi silikon yapıyormuş zararı olup olmadıgını sordugumda FDA tarafından onaylı tüm dünyada kullanılmaktadır ciddi bir travma vb olmazsa ömür boyu bacagınızda kalır yazmıstı.hatta bir hastasının resmını gonderdı ama o hastasının bacak içi alınmamıs sadece sılıkon konulmus.amelıyat ucretı 5500 tlmiş amelıyatlarını atasehır memorıal hastaesınde yapıyormus.bılgılerınıze kızlarr
tigerlity
kaç gündür ben de buna benzer bir şeyler düşünüyordum . bacağımızdaki boşluk yerleri kapatacak bir çizme filan olsa .
arkadaşlar, ne tarz bot ya da çizme giyersek eğrilik daha az dikkat çeker. bilgisi olan var mı. benim diz altımdaki iç kısımlarda boşluk var. nasıl kamufle edilir. giysilerle:))
KARANFİL74 şuan yaz olsa çorapsız kısa etek giyebilirmisin? Önceleri görüntünün kötülüğünden bahsediyordun...
Yeni iki resim ekledim, isterseniz bu sorunun cevabini kendin gorebilirsin. Bana kalsa giyermiyim etek? corapla evet ama ciplak hayir..:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?