Bacak dolgusu yaptıran var mı?

rose 73 mutlu olmana çok sevindim. inşallah erime hiç olmaz. senin kilon kaçtı?
buaraya foto eklemen mümkün mü?eğer mümkünse bana da mail atabilir misin?
dilara_mutlu_mutlu (kuyruklu a) mynet.com
TİGERLİTY
Canım şimdi gönderiyorum.

rose 73 geçmiş olsun canım. Sen ferruh beye ameliyat olmuşsun. Ben de Ferruh Bey'in ameliyatlarını ve sonuçlarını merak ediyorum. Bu ameliyatın maliyeti ne kadar oldu. Ameliyat olanları biraz daha gözlemleyip ben de bahar gibi düşünüyorum ameliyat olmayı kısmet olursa. İnşallah senin yağlar erimez de ben de umutsuzluğa düşmem.

ROSE73 öncelikle iyi olmanıza kendinizi mutlu hissetmenize çok sevindim. Siz ameliyat öncesi ve sonrası resimlerinizi eklemişmiydiniz. Eklemediyseniz görmemiz mümkün mü?

DEMONİAC ve BAHARD nasıl acaba. İnşallah herşey yolundadır.

ALATURKA evet ferruh beye ameliyat oldum. 2,5 milyar,a yaptırdım
DİLARAMUTLU 58 kiloydum ve gobeğımde oldukca bırıkmıs yağ vardı. Yağ bulma sıkıntısı cekmedı dr. bey.
TIGERLITY hıc yattım dıyemem o yuzden ayaga kalkma suresi gibi bisey olmadı. Aslında ben o varis corabını 3 gun bile tam olarak giyemedim zaten asiri kaşıntı yapmıştı dr. bey en azından aksam yatarken giy dedi ama gıyınce uyuyamadımm bende hersey olacagına varır dedim giymedim. Zaten yağların erimesiyle bir ilgiside yok sadece odemi azaltıyormus. Aslında ben o corabı giyince cok gariptirki bacaklarım davul gibi sisiyordu.
Arkadaslar ameliyat oncesi resmimi eklemistim ama burdaki arkadaslar dısında sanırım sadece okuyup hicbisey yazmayanlardan olsa gerek cok acaip yorumlar aldım canım sıkıldı ve kaldırdım.. Ameliyat sonrası resimleride odemlerim indikten sonra ekleyeceğim.
Umarım yardımcı olabildim size
Hepinize bol sans

rose73 cevapların çok sağol. ama ben hiç hatırlamıyorum fotoları. burara tekrar paylaşmak istemiyorsan mail olarak yollayabilir misn? dilara_mutlu_mutlu (kuyruklu a) m ynet.com. en azından sendeki sorunu yazar mısn. eğrilik var mıyıd?

Canım mümkünse ameliyat öncesi fotoları ben de görmek isterim. Kendi bacaklarımla karşılaştırmak istiyorum. Çok öpüyorum..

tigerlity canım hasan fındık görüşmede ücret alıyormu? bagdat caddesındemıydı yerı? buarada bacaklarına bakıp muayene edıyor degılmı bol paca kot falanmı gıdıyorsunuz doktorlarla gorusmeye gıdınce nasl bakıyor bacaklarına bılgı verırmısının?

tigerlity hasan bey fazladan yag alıp koyuyor sanırım degılmı?yani erirse yeterli yag kalsın dıye..aslında 5000 tl verılır ama sonuc nasıl oluyor acaba ya yag enjekte edılerek carpıklıktan kurtulabılırmıyız tigerlity peki doktor diz içinndeki yagları falanda bu 5000 tl içinde alıyormu bılıyormusun?senin bacakların resmı varmıydı canım burda?

aslında bakarsan yağ enjektesi mi yoksa implant mı olacağına doktor karar veriyor. bazıları için yağ enjeksiyonu yeterliyken için implant konması gerekebilir. gidip birkaç doktordan fikir almak gerekir. diz içi yağdan kastım anladığımsa evet doktor dizimin yan tarafından da alacağını söylemişti. ama ben operasyondan vaz geçtim gibi bişi şuan. kilo almak istemiyorum. spora gidiyorum şuan hoca alt bacak kaslarını şişirebiliriz dedi onu deniyorum şuan

Arkadaşlar forumda OPERATÖR DOKTOR NACİ ÇELİK sorularınızı cevaplıyor diye bir bölüm açılmış. Alt bölümlere baktım bacak estetiği ile ilgili bir bölüm yoktu. Doktor bey bu ameliyatı yapmıyormu acaba? Yada oraya biz bacak estetiği ile ilgili bir bölüm açabilirmiyiz? Bu konuda bilgisi olan varmı?

Dior,naci çelike ben mail atmıstım silikon yapıyormusunuz dıye yapmıyormuş öyle yazmıstı yag enjektesı yapıyormu bılmıyorum ama.

Kızlar Merhaba,

Uzun süre işe gitmeyince baya biriken işler vardı. Son zamanlarda çok fazla çalıştığımdan dolayı gelemedim buraya. 13 Ağustosta Ferruh Bey'e ameliyat olmuştum. Şuan çok iyiyim. Etek elbise herşeyi giyiyorum. Ödemler geçtikten sonra bacaklarım çok ince gelmişti ama şuanki durumu eskisinden çok daha iyi. Ben çok daha dolgun bir bacak istiyordum ilk etapda beğenmemem bundan dolayıda oldu sanırım. Şuan memnun ve iyiyim. Varis çorabını doktor 1 ay giy demişti ama ben okadar çok alıştımki daha düne kadar giyiyordum:)

demoniac,
etekelri rahat rahat giydiğine çok sevindim. senden haber almak ne güzel. son halinin fotsunu ekleyecek misisn?çok mreak ediyorum. teşekkür ederim...

Demoniac nekadar güzel haberler bunlar adına cok sevındım canım darısı hepımızın basına ınsallah.bızımle son halının resımlerını paylasrsanda cok sevınırım.

DEMONİAC epey bir süredir seni burda görmeyince endişelenmiştim. Yazdıklarını okuyunca çok sevindim. İnşallah herşey gönlüne göre olur. Ağrı, acı , morluk kaldı mı? Resim eklemen mümkün mü? teşekkürler şimdiden...

Dior,naci çelike ben mail atmıstım silikon yapıyormusunuz dıye yapmıyormuş öyle yazmıstı yag enjektesı yapıyormu bılmıyorum ama.

Galiba yağ enjeksiyonuda yapmıyor. Yoksa başlık açardı herhalde. Zaten bildiğim kadarı ile çoğu estetik cerrahı bırak silikonu yağ enjeksiyonuna bile soğuk bakıyor... Ben hala hepimizi kurtaracak yeni bir yöntem bekliyorum.... Neden olmasın?... Umut etmeye devam...

umut fakirin ekmek kapısı :)) bari bir çorap falan çıkarsalarda en azından elbiye giyinebilsek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…