Bacak dolgusu yaptıran var mı?

edge34,seni tabiki de hatırladım,hoşgeldin..şuanki fotoğrafını yollayabilirmisin.bacağın hiç kalınlaşmadımı.ya da hiç yağ kalmadı mı.acaba ,etek giymeye alışkın değiliz ya,ondan mı giyemedin.fotoğraflarını merakla bekliyoruz....görüşürüz....

merhaba arkadaşlar,

18 aralikta ferruh beye yağ enjeksiyonu ameliyatı oldum. diz içi, göbek, basenlerden yağ alındı. bende kemik eğriliği yoktu sadece diz altındaki kas çok az olduğu için çirkin görünüm vardı. bir de bileklerim kalındı tam kalas gibiydim. bugün 5. gündeyim. gayet iyiyim. ameliyat günü istanbuldan ankaraya uçakla gittim. ameliyat sonrası 2 gece otelde kaldım. sonra uçakla geri döndüm. demoniac ın ağrılı ameliyat sonrası sürecini filan okuyup kendimi her türlü acıya hazırlamıştım ama gayet rahat geçti. ameliyattan çıktıktan sonra taksiyle otele gittim. dışarı çıkıp döner ayran kek abur cubur aldım, yedim. yürümekte zorlanıyordum ama katlanılmayacak bir şey değildi. yavaş yürüyordum sadece. bir de yataktan ilk kalkarken ağrı oluyordu ama yürüdükçe açılıyordum. 2. gün otelden çıkıp internet cafeye filan gidip uçak biletimin çıktısını filan aldım. ne bileyim iyiydim yani. şimdi evdeyim kimsenin bir şeyden haberi yok. ev arkadaşıma merdivenlerde kaydığımı o yüzden biraz topalladığımı söyledim. şimdilik bacaklarda bir erime yok iki bacakta eşit kalınlıkta gayet iyi görünüyorlar. dizin altındaki en şişkin yer 37 santim. benim bileklere hiç bir şey yaplmadı zaten kalın oldukları için. o yüzden kolay ağrısız atlatmış olabilirim bilmiyorum.

ha bu arada 3. gün eve geldiğimde banyo yaptım sargıları çıkardım. dikişli yerlere baticon sürüp yara bandı yapıştırdım. kendi pansumanımı kendim yaptım yani. sonra çorabı çamaşır makinesinde yıkayıp tekrar giydim. yatarken bacaklarımı havada tutuyorum. fazla ayakta durmamaya çalışıyorum bir şey olur diye. inşallah erimez yağlar. şu an sanki ödem yokmuş gibi geliyor bana. her sabah kalkıp mezure ile ölçüyorm erime var mı diye ama yok gibi. şu an tam istediğim kalınlıktalar biraz olsun erime olursa çok üzülürüm. resim çektim ama telefınumun data kablosunu bulamadım. bulur bulmaz resim koyucam kızlar. 3. gün ferruh beyin hemşireleri neler yapmam gerektiğini anlattılar bir daha da görüşmedik. bir şişkinlik olursa arayın demişlerdi. şimdilik her şey yolunda göründüğü için aramadım. onlar da aramadılar. bana 350 gram yağ koymuş doktor. şu an aklıma gelenler bunlar. soruları memnuniyetle cevaplarım.

sılası elbetteki hoş duruyor ama benim anlatmak istediğim aradaki açıklık. dizleri bile kapanmamış baksana. tigerlity ninde az bi açıklık vardı onun sorun olmadığını anlatmaya çalıştım sadece. tabi kişinin kendini iyi hissetmesi önemli. kimi böyle bi açıklıktan rahatsız olmaz kimi rahatsız olur bacakları tamamen kapansın ister bu kişye bağlı. benimde bacaklarım fazlasıyla zayf ve dizlerim birleşmiyor ama dizlerimin birleşmemesini önemsemiyorum benim için baldırlarımın dolgun olması bana yeter :)

:)) teşekkür ederim canım ama benim bacaklar bundan kötü malesef. yağım olsa zaten bi dakika beklemeden yaptırırdım. senin bacakların nasıl? resim ekleyebilir misin canım

MERHABA hmmok,çok geçmiş olsun.büyük ihtimal bir aksilik çıkmazsa bende ferruh beye ameliyatı düşünüyorum.benim sıkıntımda:eğrilik yok,dizden alt kısımda incelik var(33 cm).iki bacağımda 1 er cm dolgun olsa hiç sorunum olmaz.ameliyatını nerede yaptı ve kaça yaptı.fotoğraflarını çok merak ediyorum.öncesi ve sonrası diye koyarsn çok iyi olur.görüşürz...
..

teşekkürler. ameliyatı klinikte yaptı 2500 liraya. ameliyat hikayesi aynı demoniac ın anlattığı gibi tek fark tüm vucudu boyadıkları sırada üst çamaşırımı çıkartmamı istemediler :) klinik bürosunun üst katı. ekibinde bazı organizasyon eksikleri olsa da çok önemli değil. mesela ilk görüşmeye giderken randevu saati değişikliği olduğu için uçak biletimi iptal ettirmek zorunda kalmıştım. ferruh bey yetenekli bir doktor bence ve genç, dolayısıyla fiyatı henüz ucuz tutuyor sanırım. yararlanmak lazım. angelim'e çok teşekkür ediyorum doktor beyi o keşfetti.

profilime resim koydum. mouse ile resimlerin üzerine geldiğinizde açıklamalar çıkıyor. önden arkadan vs gibi. öncesi resimlerimi de doktor beyden alıp buraya koyarım. önceki halinde diz içi daha yağlı, calf kası hemen hemen hiç yok gibiydi. aslında resimlerde daha çirkin çıkıyor bacaklarım ya da bana öyle geliyor :) bu haliyle kalsalar bana yeter kızlar süper hatta. bu sabah ölçtüm hala aynılar sanırım 36.5 ile 37 cm arasında bir şeyler ölçüyorum devamlı. önceki kalınlığı tam hatırlamıyorum ama 34-35 arası bir şeydi.

belimin 2 yanında kocaman morluklar var bu arada. ama çabuk geçecekler gibi geliyor. bazı mor kısımlar sarı renge dönmeye başladı bile.

teşekkürler hmmok,ferruh bey kök hücre ile mi yaptı,yoksa 2. seansıda yaparız dedimi.(kök hücrede tek seans yeterli diyorlar.)ameliyat süresi ne kadar sürdü.şuan çalışmaya başladın mı.yürürken ağrın varmı?yeni formunla mutluluklar diliyorum....

kök hücre ile yaptı. 2. seans konusunu filan hiç konuşmadık. zaten daha kontrole bile gitmedim. ameliyat süresi olarak saat tutmadım ama anestezyen, doktorun işi 1 saat sürüyor ama hazırlık safhası, boyama anestezi filan uzun sürdüğü için 2 saat sürüyor demişti sanırım. inan hatırlamıyorum. ameliyat öncesi gece hiç uyuyamadım heyecandan. zaten uçağa yetişmek için karga kakasını yemeden kalktım. o gün zaten her şey sisliydi benim için. neyseki geçti. erime olmazsa benden mutlusu olmaz. acılar ağrılar önemsiz şeyler geçiyor gidiyor. çalışmaya başlamadım 2 hafta izin aldım. yürürken ağrı var biraz sağ bacağımda özellikle. diz altındaki calf kası var ya orası çekiliyormuş gibi hissediyorum ama dediğim gibi sorun değil. her işimi kendim görüyorum dün börek bile yaptım dağ gibi bulaşık yıkadım.

Son düzenleme:
hmmok fotoğraflara baktım çok harika gözüküyor doktor erime konusunda ne dedi ?bi de bacaklarının ilk hali nasıldı? sana çoooo...ook geçmiş olsun ,bizleride bilgilendir canım

ben de ferruh beyi başka bir ameliyat için araştırıyordum ama şimdi kafam karıştı neden otelde kaldınız?şehir dışından gelenler için misafirhane gibi bir yerler ayarlamıyorlar mı bazı dr ların böyle uygulamaları varmış

merhaba ,kontrole gittin mi blackdaisy.varis çorabı hala giyiyormusun.masaj yapılıyor mu?hergün bilgisayarı açınca senin şu siyah çoraplı fotoğrafına bakıyorum.ne bileyim,içimde bir mutluluk bir umut....son fotoğraflarınıda yollarsan çok iyi olur.allah dan saklasın,sütun gibi derler ya,süper valla.çoraplı fotoğrafta çek.haberlerini bekliyoruz.görüşürüz....

misafirhane var mı yok mu sormadım açıkçası. ben biraz başıma buyruğumdur. istediğim yerde istediğim fiyatlı otelde istediğim kadar kalır iyi hissettiğimde atlar uçağa dönerim diye düşündüm.

hmmok fotoğraflara baktım çok harika gözüküyor doktor erime konusunda ne dedi ?bi de bacaklarının ilk hali nasıldı? sana çoooo...ook geçmiş olsun ,bizleride bilgilendir canım

teşekkürler. bacaklarımın ilk halinde diz altındaki çıkıntı (kas kısmı) hiç yoktu. diz içi de yağlıydı. erime konusunda verdiği oranı hatırlamıyorum ama beni tatmin etmişti :)

çorabı çıkarınca sağ bacak şişti şimdi. yukarı kaldırınca iniyor ama. sanırım sağ bacakta ödem var.

Ben hiç varis çorabı giymedim ki. Ameliyattan çıktığımda bacaklarımın her yerinde sargılar vardı sadece. Ertesi gün pansuman yapılırken o sargılar da çıktı. Sadece diz arkalarına ve yanlarına yapışan sargı bandı gibi bişey yapıştırıldı. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Darısı başına. Hafta sonu fotoğraf eklemeye çalışıcam mutlaka.

bugün artık karar verdim.silikon taktıracağım,(allahtan birşey olmazsa).sen kaç tl ye yaptırdın.lipolarla birlikte.dr.bey bilgisayarda önceden tasarım yapıyor mu yoksa ne çıkarsa bahtımıza mı?iyiakşamlar...sen çok yardımcı oldun.teşekkürler...

slm kızlar ben hiç etek giyemedim ince bacaklı olmamdan dolayı.. kışın bari botla etek giymeyi çok istiyorum ama botlar bile içi boş olunca ya düşüyo ya sallanıyo bir çaresi yok mu bunun nasıl giyecem ben bu botla eteği offf

yaa bende etek aldım. çizmeyle bari giyeyim diye. Bileklerim çok ince. Ama giyeceğim . Offf keşke biraz kalın olsaydı ne olurdu beee.

blackdaisy resimlerine tekrar baktım yok yokk gerçekten bu güne kadar formda gördüğüm en başarışı operasyon seninki. güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum canım. ben implant yaptırdıktan kısa bir süre sonra işe başlamak zorunda kalacağım o yüzden servise kadar yürüyemeyeceğimi düşünüyorum araba sürebilecek kadar düzelmem kaç günü bulur canım sence? birde normal otururken de ağrın oluyo mu ilk haftalarda yoksa sadece yürürken mi? artık biran önce yaptırmak istiyorum yaza kadar düzelsin ki yazın denizin keyfini çıkaralım:)

yaa bende etek aldım. çizmeyle bari giyeyim diye. Bileklerim çok ince. Ama giyeceğim . Offf keşke biraz kalın olsaydı ne olurdu beee.

bileklerin ince olması güzel bir şey bence. keşke benimkiler de ince olsaydı. eğer bileklerden yukarı doğru çıktıkça kalınlaşıyorsa o bacak güzeldir bence. değerini bil valla.

bileklerin ince olması güzel bir şey bence. keşke benimkiler de ince olsaydı. eğer bileklerden yukarı doğru çıktıkça kalınlaşıyorsa o bacak güzeldir bence. değerini bil valla.

yok yaaa. üstte doğruda çaplık var. ayrık yani. ahh ahh çok biçimsiz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…