merhaba arkadaşlar beni hatırladınızmı bilmiyorum uzun bir aradan sonra geldim geri ameliyat sonrası arkadaşların kaybolduğundan bahsedilmiş ve çağrılar yapılmış geri gelinsin diye bazen girme imkanı olmuyor insanın en azından benim öyle yurt dışına taşındım ancak işlerimi yeni ayarlayabildim o yüzden yeni geldim :) ben Ferruh Bey'e ameliyat olmuştum ama hiç etek giymemiştim halada giymiyorum artık bidaha yaptırırsam kesinlikle bende silikon yaptırcak olanlardanım yağı denedim olmadı zaten dahada yağ çıkmaz heralde :)
blackdaisy resimlerine tekrar baktım yok yokk gerçekten bu güne kadar formda gördüğüm en başarışı operasyon seninki. güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum canım. ben implant yaptırdıktan kısa bir süre sonra işe başlamak zorunda kalacağım o yüzden servise kadar yürüyemeyeceğimi düşünüyorum araba sürebilecek kadar düzelmem kaç günü bulur canım sence? birde normal otururken de ağrın oluyo mu ilk haftalarda yoksa sadece yürürken mi? artık biran önce yaptırmak istiyorum yaza kadar düzelsin ki yazın denizin keyfini çıkaralım:)
bugün artık karar verdim.silikon taktıracağım,(allahtan birşey olmazsa).sen kaç tl ye yaptırdın.lipolarla birlikte.dr.bey bilgisayarda önceden tasarım yapıyor mu yoksa ne çıkarsa bahtımıza mı?iyiakşamlar...sen çok yardımcı oldun.teşekkürler...
blackdaisy resimlerine tekrar baktım yok yokk gerçekten bu güne kadar formda gördüğüm en başarışı operasyon seninki. güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum canım. ben implant yaptırdıktan kısa bir süre sonra işe başlamak zorunda kalacağım o yüzden servise kadar yürüyemeyeceğimi düşünüyorum araba sürebilecek kadar düzelmem kaç günü bulur canım sence? birde normal otururken de ağrın oluyo mu ilk haftalarda yoksa sadece yürürken mi? artık biran önce yaptırmak istiyorum yaza kadar düzelsin ki yazın denizin keyfini çıkaralım:)
Kızlar!!! Az önce çektiğim fotoğraflar. Dikiş izlerimin son hali. Açıkçası çok iyi görünmüyolar. Şaşırdım ben de fotoğrafları görünce çünkü normalde baktığımda daha iyi gibi geliyolardı gözüme. Bir de Sılası sormuştu varis çorabı giyiyomusun diye. Ameliyat sonrası hastanede çektiğim fotoğrafı da koydum nasıl sargı yapıldığına dair bi fikriniz olsun diye.
Kızlar!!! Az önce çektiğim fotoğraflar. Dikiş izlerimin son hali. Açıkçası çok iyi görünmüyolar. Şaşırdım ben de fotoğrafları görünce çünkü normalde baktığımda daha iyi gibi geliyolardı gözüme. Bir de Sılası sormuştu varis çorabı giyiyomusun diye. Ameliyat sonrası hastanede çektiğim fotoğrafı da koydum nasıl sargı yapıldığına dair bi fikriniz olsun diye.
blackdaisy bacaklarin harika olmus,nazar degmesin tüh tüh tüh maassallah denir ancak..kizlar kafayi yiyecem ya ilk kez bu gün bacaklarimi ölctüm benim sorunum incelik ,bacak kalinligim 30 yani okudugum kadariyle benim bacagim kadar incesi yok burda,yani en sorunlu benim,kilolarca yag olsa yetmez sanirim ama yinede iyi bir kök hücre yöntemi yapan dr lazim bana,kizlar hangi dr bu konuda iyi sizce..öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnn,dilerim allahimdan hepimiz hayallerimize kavusalim,kadinlarin bacaklarina bakmaktan sapik oldum...silasicimmmmmmm öpüyorum bacim
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Sizlerden iyi şeyler duymak gerçekten çok güzel. Ameliyatım sonrası beni yanlız bırakmadığınız, destek olduğunuz için çok mutluyum. Daha önce de söylediğim gibi herkesten sakladım bu operasyonu. Ama sizleri tanıyormuşçasına herşeyi bir bir anlattım. Siz de fikirlerinizi söylediniz ki hepsi çok güzel şeylerdi. Benim hikayem bu kadar. Bundan sonra da umarım bi problem olmaz. Ameliyata karar veren arkadaşlar; bana sormak istedikleriniz olursa herzaman yardımcı olmaya çalışırım...
sanki bir daha yazışmayacağız gibi yazmışsın blackdaisy.çok duygulu olmuş.........fikir ve resimlerini hep paylaşman dileğiyle......
ayşenazlıcım,canım benim,şu bizim çocuklara bakan olsada birlikte yazın ameliyat olsak....valla benimde blackdaisynin bacağı gibi bacağım olsun,100 milyar borcum olsun.yetti artık.gülerek anlatıyorum artık.kafayı bozduk herhalde biz.....bende seni çok öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?