Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sılası benim bacağımda hiç farklılık yok zaten zayıftım hala aynı bacağım ameliyattan sonra ilk zamanlar ödemlerden dolayı daha kalındı ama inmeye başlayınca hiçbir fark kalmadı canım o kadar sıkıntılı günlere değmedi çok zayıfsanız pek yağ çıkmıyor buda pek etki etmiyor yağ transferinde bence... Şuan resmim yok pek fırsatım olmuyor inan ama bir ara çekmeye çalışırım

tşk ederim geççinkız.. kök hücre falan düşünmüyorum ben artık eğer tekrar yaptırırsam silikon düşünüyorum eridi erimedi diye daha sıkıntı çekemem insan psikolojisi bozuluyor şuan silikonda bana biraz uzak Türkiye'ye döndüğümde artık istanbulda yaptırırım kısmetse canım

ha bu arada blackdaisy bişey sorucam acaba ayak bileklerine herhangi bir işlem yapıldımı yoksa kendi halimi çünkü bildiğim kadarıyla silikon yerleştirildiği zaman bileğe kadar inmiyor.. Bende ameliyat olmadan önce araştırmalar yaparken Hasan Bey'le de görüşmüştüm silikon+yağ eklenir demişti benim bilekler oldukça ince çünkü sadece silikon takılıp bırakılsa bilekler öyle çok çirkin durur diye tahmin ediyorum

kızlaaaaar selam :)
Kısa ve öz yazıcam çünkü merak edenler bütün yazdıklarımı ve yaşadıklarımı bu forumdan okuyabilirler
kısacası iyi ki yapmışım, çok memnunum, herkese tavsiye ederim :)

selam,bir kac yil önce tsadüf bir sitede okumustum,silikon konan bacagi bükmek zor diye,mesela namaz pozisyonunda otoror gibi otulmuyor diye okumustum ve yapritan birisi geri cikarttiracagini yaziyordu acaba bu konuda implant yaptiranlar ne derler...kimseyi asla etkilemek istemem ama tip cok ilerledi eger kök hücre yönteminden basarili sonuclar aliniyorsa bu cok öenmlidir diye nacizane benim fikrim...selamlar sevgiler

Arkadaslar ben de bacaklarimdan hic memnun degilim,hem ince hem de az da olsa carpik. Karin ve bel bolgem epeyce yagli. Ne dersiniz yag enjeksiyonu ise yarar mi?

DİGUCUM ilk haline göre bacakların mükemmel olmuş Ferruh Bey e olmuşsun ameliyatını .Hiç erime olmadı mı canım

Son düzenleme:
selam kizlar,ben bacak bacak diyere kafayi yiyecem,bu kadar olur ya,aklim fikrim güzel bacakalrda,arkadaslarimin cogu bayan ve hepsinin sütun gibi bacaklari var,bense pantolon giymekten biktim,,,,neyse kafanizi sisirmiyim,internette dolasirken selahattin tulunay diye bir dr un yazisini okududum ve kök hücreyle yag enjeksiyonu yönteminden bahs ediyor,bu dr u taniyan yada bilgisi olan varmi acaba,mail attim ona bakalim geri dönecekmi,hepinize hayalinizdeki bacaklarin olacagi günler diliyirum

aysenazlı'cım bende aynen öyle..yani bir an olsun çıkmıyo aklımdan şu bacaklarım( yalnız az önce çok önemli bir konuya değindiğin için saol.ben bunu bilmiyordum hiç duymamıştım yani şu silikon taktırınca namaz kılarken bacağın eğilip bükülmemesi..bu çok önemli bi sorun. bende ilerde silikon yaptırmaya karar vermiştim ama gerçekten böyleyse yani namaz kılmamı engelleyecekse çookk vahimm yaptırmam ozmn üzüldüm şimdi umarım bi çaresi vardır..

merhaba canım,
hiç erime olmadı çok şükür, inşallah da erimez :)
darısı bütüüüüüüün isteyenlerin başına :)

sevgiliy digucum, sen bize çok iyi bir örneksin, erimemesine çok çok sevindim, rica etsem yeni bir foto eklermisin, karşıdan çekilmiş olursa sevinirim, benim bacaklar seninkine çok benziyor, ben silikon düşünüyorum ancak benim bacaklar bu haliyle çok kalınlar silokonla çirkin bir görüntü mü çıkar emin olamiyorum ve fiyat olarak uygun olması sebebiyle de yağ transferini düşünüyorum dediğim gibi bacak yapımız benziyor umarım seninki gibi güzel bir sonuç doğar...

silasicigim nerelerdesin,arkadaslar bir sorum var eger zahmet olmazsa,acaba ferruh beyin ameliyatlarinin hepsindemi serum birikmesi oluyor,son ameliyatlarindadami serum birkmesi oldu,yani basta olduysada acaba sonradan bir caresini buldumu ferruh bey,acaba bu konuda bilgisi olan varmi,ben trabzondan ankaraya gidecegim,ayrica zaman zamanda yurt disindayim,her an ankaraya gitmek 3 cocukla oldukca sikintili bir is,öpüyorum hepinizi,fikirlerimizi paylasirsak,hepimiz belki hem kalici hemde sorunsuz sonuc elde ederiz,iyiki sizler varsiniz

Arkadaslar ben de foto gormek istiyorum,siteye yeni katildim;Digucum fotolarini gorebilir miyim? Ben kok hucre ile yag transferi yaptiricam. Insallah ise yarar!!!

saddy cigim,elbetteki tüm bildiklerimizi paylasacagizki,sonradan sorun yasamayalim,yazdiklarimiza tecrübesi olanlar cevap verirse duaci oluruz,bu sorunu ancak yasayan bilir,ben bu sorunumu kardeslerim haric hic kimseyle paylasamadim,sizlerle paylasabiliyorum,dilarim allahimdan hepimiz mutlu oluruz

selam DIGUCUM yaglarindan ve sonuctan memnun olmana cok seviniyoruz,hani bizede bir isik bir umut dogdu diye umutlaniyoruz...ben bir sey sormak istiyorum acaba islem öncesi kasli bir bacak yapisinami sahiptin...yani sunu merak ediyorum yaglari erimeyenlerin acaba bacak yapisinda ne farklilik vardi,bir sey olmaliki kimisinde kalici oluyor kimisinde olmuyor acaba bu kasli olmayla ilgili olabirlismi DIGUCUM.ne dersin canim,öpüyorum seni

merhaba ayşenazlıcım,çocuklar hastaydı.dün hiç bakamadım.digucumun bacaklarını görmek için isminin üstünü tıkla.profil bilgilerinden alt kısımda albümler var .oradan bak.2 kızım var,8 yaş-14 aylık onlarla uğraşıyorum.hasta oldular,bacak filan aklıma gelmedi.senin çocuklar büyük mü??valla benimde bu sorunumu sadece annem,kardeşlerim,eşim biliyor.diğerlerine çaktırmadan yaptırmak istiyorum.trabzonda üniversite hastanesinde yapan yok mu.hemşireliğe devam ediyormusun.hastanede iyi dr.bilirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…