edge34,seni tabiki de hatırladım,hoşgeldin..şuanki fotoğrafını yollayabilirmisin.bacağın hiç kalınlaşmadımı.ya da hiç yağ kalmadı mı.acaba ,etek giymeye alışkın değiliz ya,ondan mı giyemedin.fotoğraflarını merakla bekliyoruz....görüşürüz....
Sevgili edge34....
Hoşgeldin...seni hatırlamaz olurmuyuz..bizleri hatırlamana da çok sevindim..teşekkür ederim...Operasyonu yaptırıp kurtulan hemen herkes birdaha burayı hatırlamak istemiyor heralde...nebileyim..belki de haklıdırlar...
Senin sonuçtan memnun olamamana gerçekten üzüldüm...tabi...garanti diye bişey yok...ama okadar araştır...düşün taşın...kolay değil...karar verebilmek bile eziyetli bir dönem...ve,bunları yapabilmek te bir bakıma başarıdır.
Bak şimdi kök hücre falan yeni bişeyler çıkmaya başladı...inşallah kesin çözüm de bulunacaktır...
Umutlar tükenmez canım...
Geldiğin için tekrar teşekkürler.
.
DİGUCUM ilk haline göre bacakların mükemmel olmuş Ferruh Bey e olmuşsun ameliyatını .Hiç erime olmadı mı canım
merhaba canım,
hiç erime olmadı çok şükür, inşallah da erimez :)
darısı bütüüüüüüün isteyenlerin başına :)
aysenazlı'cım bende aynen öyle..yani bir an olsun çıkmıyo aklımdan şu bacaklarım( yalnız az önce çok önemli bir konuya değindiğin için saol.ben bunu bilmiyordum hiç duymamıştım yani şu silikon taktırınca namaz kılarken bacağın eğilip bükülmemesi..bu çok önemli bi sorun. bende ilerde silikon yaptırmaya karar vermiştim ama gerçekten böyleyse yani namaz kılmamı engelleyecekse çookk vahimm yaptırmam ozmn üzüldüm şimdi umarım bi çaresi vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?