Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tigerlity senın gayet ıyı bacakların canım heleki yaptırırsan heralde harika olur.ben napıyım baksana benimkiler çok çarpık silikon bana olurmuki yani eteği geçtim şu daracık pantolonlar veya taytları bile giymek harika olsa gerek..Allah hepimizin yardımcısı olsun.

arkadaşlar teşekkür ederim hepinize ama problemim büyük olmasada var. inşallah silikonla düzelecek. bir dengesiz pokemonda youm yapmış albüme " niye koydun anlamadım ama hiç güzel diil diye":) sanki güzel diye reklam yapıyoruz:)

tigerlity boşver takma bile dengesiz çokk :)
sılası foto koymuştum ama sonrasında silmiştim şuan yok pcde
ama çekip bi ara eklerim canım
ben bülent cihan timur a yaptırdım en son :)) ilkini hıfzı velidedeoğlu yapmıstı

pariss,merhaba.albümüne şimdi baktım.silikon güzel durur...umarım herşey istediğin gibi olur.

çok teşekkürler leydicim.bülent beyi çok övüyorlar.kapalı yağ transferi mi yaptırdın.bülent bey,tek seans yetiyor diyenlerden.demek ki öyle değilmiş.onep yağlarını saklamadımı.silikon hiç düşündünmü?leydi ankarada ferruh beyle görüştünmü?
hoşçakal...

Son düzenleme:

canım öyle abartılacak bir problem yok bacaklarında canım. eğer vucudunda yeterli yağ varsa hiç düşünme yaptır bence. silikon içinde herkes gibi tereddütlerin olabilir ama ben sorun olacağını düşünmüyorum artık. bence silikonla da harika bacaklara kavuşabilirsin

Parissscim daha öncede söylemiştim bnm bacaklarda aynı seninki gibi.. ne dersin silikon bizi kurtarır dimi?bi yorumunda eteği geçtim dar pantalon fln giyiyim yeter demişsin ama ben artık sadece etek-elbise giymek istiyorum ya valla gözüm açık giderim öbür dünyaya yoksaki:)bıktım pantalonlardan hele kumaş pantalonları hiç ama hiç sevmiyorum ama işe başlarsam malsf sürekli kumaş pantalon giymekten kusacam ıyyy

onep yaglarımı sakladı ama donmus yagların bi işe yaramadıgını öğrendim sonradan gerçektende işe yaramadı
silikon düşündüm ama cesaret edemedim korktum açıkçası halada düşünemiyorum bilmiyorum antipati oluşturdu bende yada korktugumdan ama yaptıran arkadaşları cesaretlerinden dolayı takdir ediyorum tabi
ferruh beyle görüşmüştüm yaptıklarından fotolar göstermişti gayet başarılı idi hastalarının 1 sene sonrakı hallerinide göstermişti erime fazla yoktu doktor işi karışık canım içine sinen doktor olması lazım ama ne olursa olsun bu tür bir amelıyat hastahane ortamında olmalı bunuda belirtmek isterim
bülent beyi zamanında bizde övmüştük evet ama bende işe yaramadı yada zayıfladıgımdan oldu bilemicem bülent bey yagları havayla temas ettirmeden direk enjekte etmişti özel bir aletle yapmıs

tigerlity canım az önce baktım fotoğraflarına. Benim bacaklarıma benziyo bacakların. Ameliyat olursan sonuç güzel olur kesinlikle. Bir an evvel işlerini ayarlarsın da ameliyat olursun inşallah...

canım teşekkür ederim bende senden büyük cesaret buluyorum. sürekli resimlerine bakıp biran önce silikon ameliyatı olmak istiyorum. nasılsın bu arada. sol bacağın düzeldi mi birazdaha. muayeneye gidecektin gidebildin mi? bacaklarının arkası için tekrar resim ekleyebilir misin?

SILASI,TİGERLİTY kızlarrr gerçektenmi ya sizce ameliyat olsam güzel olurmu inşallah dediğiniz gibi olur hepimiz kurtulalım bu dertten saglıklı ve guzel sekılde..
hasan beyin yaptıgı amelıyat sonuclarını cok begenıyorum kesinlikle hasan beyi düşünüyorum blackdaisye silikonuda cok dogal ve guzel yapmıs. bana hangı yontemı uygun görürüse onu yaptırmaya karar vercem kızlar silikon derse oda olur çünkü erime riskide yok.
SADDY canım bak kızlar amelıyat guzel olur dıyorlar inşallah kurtulcaz canım bu dertten.sen hangi doktoru düşünüyorsun?vala canım tayta dapdar paça pantolonlar varya topuklu ayakkabıyla cok hosuma gıdıyor onları gıymeyı tabiki etek elbise giymeyide hayal ediyorum ah ah inşallah.

blackdaisy nasıl oldun son durumun nasıl dilerim tüm agrıların geçmiştir.güzel haberlerini bekliyoruz.bişey rica edicem cnm müsait olunca bacaklarının önden çorapsız halınide çekip fotosunu koyarmısın.şimdiden teskkurler sevgıler

Ağrılarım yok denecek kadar azaldı canım. Sol bacağım da daha iyi. Muayeneye gidemedim. Geçtiğimiz hafta cuma günü randevu almak için aradığımda Hasan Bey'in asistanı cumartesi günü hiç boş vakti olmadığını; hafta içi bi gün gelmemi söyledi. Ben de bunun çok zor olduğunu önümüzdeki cumartesi gelebileceğimi söylediğimde önümüzdeki cumartesi de çok yoğun gibilerinden bişeyler söyledi. (Zaten o kadını tanıdığımdan beri pek ısınamadım nedense :)) Sinir oldum tabi. Ameliyatı olana kadar herşey benim vaktime,durumuma uygun olarak yapılırken, şimdi ne oldu da dediğim dedik çaldığım düdük misali cumartesi olmaz diyo bilmiyorum. Neyse sonuç itibariyle gidemedim, bugün çarşamba işyerinden izin filan alamam hafta içi. Zaten ameliyattan sonra çok ağrılı dönemlerimde işe gelmedim doğru dürüst. Bu ara akşamları pek pc açamıyorum. Buraya da gündüzleri işyerinden yazıyorum. Yeni fotoğraf en kısa zamanda eklerim. Dikiş izleri oldukça azaldı, eskisi kadar da acımıyo.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim Parissss oldukça iyiyim. Tam anlamıyla iyileşebilmek için sanırım bi kaç güne daha ihtiyacım var. Fotoğraf eklicem en kısa zamanda ama profilimde bacaklarımın çorapsız hali var önden çekilmiş. Ordan bakabilirsin istersen. Ameliyattan bi kaç gün sonra koymuştum onları ama hala aynı hiç değişmedi. Kızlar inanırmısınız üşenmiyorum sürekli ölçüyorum bacaklarımı, bazen iki bacağım arasında kalınlık farkı var gibi geliyo ama çok şükür ki ikisinin de her yeri aynı ölçüde :) Hiç birinizi yönlendirmek istemiyorum ama silikon yaptırdığıma hiç pişman değilim. Bugün olsa dolgu mu silikon mu deseler yine silikon yaptırırm. Belki iyileşme süreci dolguya göre çok daha fazla ama olsun değer diye düşünüyorum.

aynen canım:) bende asistana sinir oluyorum daha doğrusu ses tonuna ilk konuşmamızda canım bi büyüğün yok mu falan moduna girdik, sesini o kadar inceltiyo ki sanki çocukla konuşurmuşsun gibi. ama yaptıkları gerçekten hoş değil tabii. tabii biz bu operasyona karar verirken iyileşme sürecinin uzun olacağını biliyorduk yakın bir zamanda tamamen eskisi gibi olacağından eminim. en kısa zamanda acılarına ortak olup sonra mutluluğu birlikte devam ettireceğiz

merhaba arkadaşlar beni hatırladınızmı bilmiyorum uzun bir aradan sonra geldim geri ameliyat sonrası arkadaşların kaybolduğundan bahsedilmiş ve çağrılar yapılmış geri gelinsin diye bazen girme imkanı olmuyor insanın en azından benim öyle yurt dışına taşındım ancak işlerimi yeni ayarlayabildim o yüzden yeni geldim :) ben Ferruh Bey'e ameliyat olmuştum ama hiç etek giymemiştim halada giymiyorum artık bidaha yaptırırsam kesinlikle bende silikon yaptırcak olanlardanım yağı denedim olmadı zaten dahada yağ çıkmaz heralde :)

Ses tonuna ölüyorum zaten asistanın :))) ne dediğini duyabilmek için epey bi zaman geçiyo :) Bi de hastanede olan bi asistan var. Ameliyata filan giriyo, ameliyat sonrası pansumanları yapıyo. Sen onu henüz tanımamışsındır. O da ayrı bi versiyon. Canım sana en önemli tavsiyem sakın yalnız gitme ameliyat olmaya. Bunları operasyon için gün aldığında uzun uzun konuşuruz tabi ama işlerini ayarlarken yanında kimi götüreceğini de şimdiden düşünmeye başla bence. Ben yapmadım çok pişman oldum. Senin tam anlamıyla hazırlıklı olmanı isterim. Acıyı, ağrıyı düşünme fazla onlar geçici, esas olan sonrasındaki mutluluk... :)

Son düzenleme:
tigerlity bu resmi senin için ekliyorum. tmm bacakların bira ince ama hiç kötü değil bence. aslında az bi açıklık var yağ enjeksiyonu da senin için yeterli olur bence.tabi senin kadarın. diğer arkadaşlarında söylediği gibi o kadar kötü değil bacakların. benim o kadar zayıfki kaval kemiklerim belli oluyor ve dizlerimde çok kemikli olduğu için önden çok kötü arkadan biraz baldırlar kurtarıyor işi daha iyi duruyor yinede senin bacaklarından çok daha zayıf benimkiler ve benim boyum 177 civarı düşünün artık :) resimdeki bayan manken hiç te kompleks yapmamış baksanıza :)

umutveumut,valla bu bacaklar çok güzel ve düzgün.en azından benimkinin yanında.çünkü ben bu şekilde olan bacak istiyorum.sen böyle söyleyince acaba ben çok mu kötü bacak istiyorum diye düşündüm...hoşçakal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…