Şuanda düzeltme operasyonu 1 ayı geçti, ama çok dalgalanmalar var özelliklede sağ bacağımda yanmış gibi görüntü var, ortasında garip bir boşluk falan var, inanın resimleri görseniz korkarsınız kaza falan geçirdiğimi düşünürsünüz...
beren 80 çok geçmiş olsun inanki senin adına bende çok üzüldüm.bende kasım ayında dr. feruh beye ameliyat oldum .çok fazla bir değişiklik olmadı ve bacaklarım asimetri.operasyon sonrası 2 kez kontrele gittim ama benle neyazıkki çok fazla ilgilenmedi.bir bacağım daha kalın .kalın bgacağa masaj yapmamı önerdi.kısacası beni başından kibarca kovdu.senin yaşadıklarından sonra 2. yağ enjeksiyonu olma konusunda çok kararsız kaldım.
Şuanda düzeltme operasyonu 1 ayı geçti, ama çok dalgalanmalar var özelliklede sağ bacağımda yanmış gibi görüntü var, ortasında garip bir boşluk falan var, inanın resimleri görseniz korkarsınız kaza falan geçirdiğimi düşünürsünüz...
silasicigim ne yapicaz ya bacim,hangi dr a gidecegiz,sen türkiyedesin iyi bir dr bulursan banada söyle birlikte gidelim
selam canım mail adresini verirsen göndereyim çünkü buradan nasıl gönderileceğini bilmiyorumberen 80 feruh bey bacaklarına kaç cc yağ koymuştu ve kaça yapmıştı.ayrıca özelimede foto gönderirsen çok sevinirim.sevgiler
canım 2500 tl verdim düzeltme operasyonu için bir şey vermedim, sanırım her birine 300 cc falan koymuşberen 80 feruh bey bacaklarına kaç cc yağ koymuştu ve kaça yapmıştı.ayrıca özelimede foto gönderirsen çok sevinirim.sevgiler
gecmis olsun berencigim,ayrica cevabin icin tsk ler canim benim,insallah her sey gönlünce olur..zaman zaman bu tür aksilikler yasaniyor ama aslinda ameliyattan sonra ilgilenmeyen doktora ben hic güvenmiyorum...ben 2,5 ay önce naci karaca oglana gögüs kücültme operasyonu yaptirdim,sonrasinda gögsümde sorun yasadim ama doktor, hemen acil gelin aninda müdahale edelim dedi ve öylede oldu..ne yazikki bacagima yag enjeksiyonu yapmiyor, yag erir kalmaz diyor...bende yapan birini ariyorum
Beren canım...off off..vallahi çok üzüldüm...acaba yağım yeterli olur mu...yok yamukluk kapanır mı...yok erir mi...derken birde bu durumları yaşayabileğimizi pek düşünmüyorduk!
Canım inşallah bir çaresi vardır...sakın sessiz kalma...arayı da soğutma...basit bi hata değil bu..doktor daha sorumlu davranmak zorunda...hata yada aksilik olabilir ama telafi etmek için kendisininde çabası gerekiyor...ilk defa oluyor diyip kenara çekilemez.
Canım fotoyu banada gönderebilirmisin....
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?