ayşenazlıcım,bana göre en iyisi hasan fındık gibi,,,,ama bu işler biraz şans.....o da istanbulda.bende oraya gidemem.valla bilemiyorum..........sen uçakla istanbula gelip yaptırabilirsin,daha çok seçenek var orada.......(ne şanslısın.)
slm hüsna karar verdim sayılır fethi beye yaptıracağım istanbula gitme gibi bi şansım yok şu an için ve daha fazla beklemek istemiyorum şubat ayında eşim yurtdışına çıkacak o bir haftada ameliyat olup zor dönemi atlatmak istiyorum...slm mehtap0606.sen karar verdın mi?hangi dr olacaksın.hangi yöntemi düşünüyosun?
silasicigim biliyorsun ben yag enjeksiyonu istiyorum,bunuda normal yag enjeksiyonu dgilde,ne biliyim kök hücre yada daha baska bir sey istiyorum,hasan findik yag enjeksioynu yapmismi kimseye ve basarili olmusmu benim bilgim yok bu konda..senin bilgin varmi canim...silikon vs asla yaptiramam,sagilimdan olmak beni cok korkuruyor,yag enjeksiyonunun en azindan sagiligi tehlikeye atacak riski yok...askim ben istanbula gidersem,cocuklari trabzona birakip gidecegim,yani yine dolayli slem ama keske iyi bir dr bulsam gerisi kolay...sende ge birlikte yaptiralim
slm hüsna karar verdim sayılır fethi beye yaptıracağım istanbula gitme gibi bi şansım yok şu an için ve daha fazla beklemek istemiyorum şubat ayında eşim yurtdışına çıkacak o bir haftada ameliyat olup zor dönemi atlatmak istiyorum...
merhaba mehtap,fethi bey kim???****nerede,benimde istanbula gitme şansım yok.
aysenazlı....Hasan Fındık'ayağ enjeksiyonu yaptıran birkaç kişi olmuştu...hatırladığım kadarıyla da memnun idiler...aklımda kalan PAPATYATARLASI...çok ta başarılı olmuştu.. zaten, bu dertten kurtulan arkadaş pek bu başlıkla ilgilenmiyor genellikle.
PAPATYATARLASIIII NERDESİN????
.[/COLOR]
slm hüsna karar verdim sayılır fethi beye yaptıracağım istanbula gitme gibi bi şansım yok şu an için ve daha fazla beklemek istemiyorum şubat ayında eşim yurtdışına çıkacak o bir haftada ameliyat olup zor dönemi atlatmak istiyorum...
ayşenazlıcım mutlaka haber veririm sana.kızkardeşimde izmirde dr. araştırıyor.bakalım şansımız yaver gider inşallah......senin çocuklar büyük,benim 14 aylık bebeğim var ve bana muhtaç.hayırlısı bakalım........(bu arada hangi şehirdesin.görümcem berlinde)
sılası merhaba ferruh bey yazacağıma fethi bey yazmışım pardon, bu arada birkaç gündür foruma girmiyordum son yazılanları mesaj attıktan sonra okudum ve kesinlikle ferruh beyden vazgeçtim, yine kafam karıştı acaba istanbul mu tercih etsem ama nasıl olur ameliyattan sonra dönerken zorlanırmıyım açıkçası kafamda herşey bulanık...
Arkadaslar ben Eylul ayında yağ dolgusu yaptırdım. Bacaklarımdan biri gayet iyi ama sağ bacağım hala problemli dokunduğumda bile ağrıyor, kızarııklık var ve şekli de diğerine gore bozuk. Pişmanmıyım aslında eskisine gore çok daha iyi ama keşke yağ enjeksiyonu yerine silikon yaptırsaydım en azından sonuc kotuyse çıkarttırabilme sansım olurdu. Sağ bacağımda galiba serum birikmesi oluştu. Ne olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?