Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kizlar hasan findik a mail atmistim,yag enjeksiyonu konusunda bana bilgi verebilmesi icin,oda benden bacak resimlerimi istemis,bu gün cekip göndericem,bakalim ne cevap alirim...bir keze denemek istiyorum ama bu konudaki en basarili dr u bulu denemek istiyorum

aslinda bir süre önce bursadaki bülent beyede yazmistim,oda gelin görelim demisti ama ben uzaktayim,dolayisile gitmeden bilgi edinmeliyim,sadece muayane icin sehir sehir dolasma imkanim asla yok

selam canım, resimleri gönderdim ve düşüncelerimi yazdım ama maalesef ne maile dönüldü ne de telefona

beren80
mailini aldım çok sağol canım. yorumumu maline yaptım...
lanet olsun böyle hekimlere.işleri para olunca onlardan iyi yapan yok bu işi...
eğer sonucun, kötü olacağını az çok bilerek bu işe kalkışıyorlarsa zehir zıkkım olsun aldıkları para...
hepinizden arkadaşlar özür diliyorum kolay kolay beddua etmem; çok üzüldüm beren'e ve iyi sonuç alamayan_ hayallerle ameliyat olan_ diğer arkadaşlara...
galiba benim psikolojim iyice bozuldu bacak yüzünden...

su.ay etek için birşey diyemem ama dar pantolon giyebilirsin.içine diz altı çorap veya tayt giysen olur bence ben bazen öyle yapıyorum.

doğru söylüyorsun ama işte demrilize oluyorsun birkere sonra güvenin gidiyor.

su.ay etek için birşey diyemem ama dar pantolon giyebilirsin.içine diz altı çorap veya tayt giysen olur bence ben bazen öyle yapıyorum.

Kızlar...pantolona razıyım..diyorsanız...formülü biraz daha geliştirebilirsiz... :))

Kalın kilotlu çorap giyip içine boşluk gördüğünüz kısımları vatka türü bişeylerle istediğiniz kadar doldurabilirsiniz.

Dahası...metre ile satılan elyaflar var...kumaş gibi..enide çok geniş...çorabı giymeden önce,elyafı bacağınıza tercih ettiğiniz kalınlık ve şekli alıncaya kadar sarın...çıkarmadan önce birçok yerinden bantlayıp kalıp yapıp çıkarın....

Çıkardıktan sonra isterseniz aynı yerlerden seyrek dikişle tutturup bantları sökebilirsiniz.

Daha sonra tekrar giyip...kalın kılotlu çorabı giyip...üzerinizdeyken çoraba seyrek dikişle tutturun.

Protez bacak gibi bişey olacaktır. :)))
Ama herzaman hazırdır.
Deneyin...memnun kalacaksınız...çok ciddiyim.
.

Merhaba kızlar,

Bende uzun zamandır gelemedim foruma neler kaçırdım bilmiyorum. Bu arada ameliyat olan arkadaşlar varsa hepsine çok geçmiş olsun diyorum. Umarım istedikleri bacaklara kavuşmuşlardır. Ben 13 Ağustos'ta Ferruh Bey'e ameliyat olmuştum. Şu an çok iyi durumdayım. Hayatım boyunca hiç giymediğim etekleri, pantalonları ve taytları giyiyorum. Bacaklarım süper olmadı ama eskisinden çok daha iyi durumdalar. Sizler için son hallerinin resmini çektim ancak yanımda değil akşam ya da yarın resimleri eklerim siteye.

Benim daha önce yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşlara bir sorum var. Yağ alınan yerlerdeki izler ne zaman geçiyor. Bende hala küçük koyu pembe şekilde izler belli oluyor. Aynı şekilde bacağımdaki izlerde duruyor. İzleri geçen var mı acaba?

geçkinkız
fikrin çok güzel teşekkür ederim canım deneyeceğim
ama ben bu hafta ince çorapla çizme giymek istiyorum hani o desenli çoraplardan .
sanırım çizme de olsa koyduğum yerdeki kalınlık bellli olur. bu akşam deneyeceğim bakalım
geçkinkız diz üstü çizme bacakları daha mı eğri gösterir acaba. gerçi pek sevmiyorum boyum kısa pek yakışmaz;ama diz altındaki boşluğun kapanması için daha uygun diye düşündüm ne dersin:)))))

demoniac bacaklarından mutlu olmana sevindim canım .umarım hiç erimez olmaz.
canım bacakların operayon geçirmeden önceki hallerini de ekleyebilir misin. bir de ameliyat olmadan önce kilo ve yağ durumun nasıldı. sevgiler.mutluluğun hiç bitmesin:)))

dilaramutlu canım albümde ameliyat öncesi sonrası tüm resimlerim albümde var son hallerinide ekliycem kilolu değilim ama tabi göbek basen bölgesinde alınabilecek kadar yağ mevcuttu :)) amin canım hepimiz mutlu oluruz inşallah

Demoniac...memnun olmana çok sevindim...gerçekten güzel bacakların...çok doğal..sanki hep böyleymiş gibi...eğrilik nasıl kaybolmuş hayret ettim.
Ameliyattan sonraki 12. gün resimlerinde daha kalın görünüyor ama şişlikte vardır tabi.
Sanki biraz incelmiş fakat düzgün ve orantılı...sağ sol farkıda belli değil..ben çok beğendim...
En önemlisi de bir sorun çıkmaması..son günlerde bazı arkadaşların ciddi şikayetleri var..serum birikmesi falan..gibi.
Çok moralimiz bozulmuştu açıkçası...İyiki geldin...memnun olan birini görmekten çok mutlu oldum.
Hep böyle kalır hep mutlu olursun inşallah canım.
Güzel bacaklarınla güzel bir ömür diliyorum.
.

selm canim,bacaklarindan memnun olmana etek giyebilmene cok sevindim,hic cikartma eteklerini canim...benim iki sorum var eger zahmet olmazsa...kök hücre yöntemiylemi yag enjeksiyonu yaptirdin ve ferruh beyin hastalarinin genelinde serum birikmesi olur,sende serum birikmesi oldumu...selamlar sevgiler

ya bu bacaklar insanın aklına neler getiriyor demi. zihni sinir projesi gibi olmuş ama çok akıllıca..muhakkak deniycem.

merhaba canım, inşallah sizlerde bu mutluluğu en kısa zamanda yaşar çok mutlu olursunuz... Bende serum birikmesi olmadı canım. Çok fazla şişlik vardı sadece onlarda 2 ay içerisinde falan geçti. Sevgiler cnm :)

geçkinkız teşekkürler canım, bacaklarımdan memnunum o şişlikler inince yağlarım eridi sanıp çok korkmuş ve üzülmüştüm. Ama eski resimlerle karşılaştırınca çok daha iyi durumda olduklarını gördüm. Süper değiller ama eskisi kadar çarpık incede değiller çok mutluyum bu yüzden :) Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah bu dertten üzülen herkes istediği bacaklara kavuşur. Nekadar üzüldüğünüzü, kötü bir duygu olduğunu birbirimizden başka kimse anlayamaz canım.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben işim dolayısıyla doğuda görev yapıcam..acaba doğuda bacak estetiği yapan doktorlar varmıdır hiç bilmiyorum..doğuda oturan yada orda bu operasyonu yapan dr olup olmadığını bilen arkadaşlar varsa ve bu yazımı okumuşsanız yardımcı olabilirmisiniz lütfen.bilgilendirebilirmisiniz beni?yaza kadar orda olacam artık. yazında istanbula dönmeden önce bu işi halletmek istiyorum artık.ve ben silikon istiyorum çünkü yamukluk fazla.he diyeceksiniz ist.da ndn yaptırmıyosun ama aileme bunu söyleyemem.gerçi annem ve ablama açtım bu konuyu sdc ama böyle bi operasyonu geçireceğimi babamlara söyleyemem.oyüzden operasyondan sonra iyileşme sürecinde evde olmak istemiyorum anlarlar.. işte bu konunun içinden çıkamıyorum bi akıl verin kızlar düşünmekten çıldıracam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…