kizlar sorunlarinizi ailenizle paylasmaktan cekinmeyin derim nacizane,anne baba üzülür diyosaniz,kardes destegini alin...mümkünse esinizle paylasmayin,en azindan benim fikrim bu...esim yok ama olsada paylasmazdim,ailemle paylasirdim,belkide adamin dikkatini cekmiyo bacaginizin sorunu ama söyleyerek dikkati biz bacaga toplamis olucaz,hadi ameliyat olumsuz gecti,o zaman elin oglu da bizim gibi gelen gecenin bacagina bakar...bacagnizla ilgili kompleksinizin oldugunu söylemeyin bence
saddy
mutlaka Doğu'da da yapan vardır.ama ne kadar iyidir bilinmez. sanırım doğudan burada bizimle mesajlaşan yok...
mutlaka iyice araştırmasını yapmalısın. babanlar görmesin ve sırf doğuda olsun diye acele etme derim. ben. tabii bu benim naçizane düşüncem...
senin fotolarını görmemiz mümkün mü acaba?
merak ettim eğrilik çok diyorsun...benim de eğri.
umarım en kısa zamanda, etek giyilebilecek bacaklara kavuşuruz...
profilimde istanbul yazıyor...ama küçük ilde yaşıyorum.istanbul'da olsam zor zamanlarında bizde kalmanı isterdim inan. ben karar verip operayon olursam aileme söyleyeceğim.
kizlar sorunlarinizi ailenizle paylasmaktan cekinmeyin derim nacizane,anne baba üzülür diyosaniz,kardes destegini alin...mümkünse esinizle paylasmayin,en azindan benim fikrim bu...esim yok ama olsada paylasmazdim,ailemle paylasirdim,belkide adamin dikkatini cekmiyo bacaginizin sorunu ama söyleyerek dikkati biz bacaga toplamis olucaz,hadi ameliyat olumsuz gecti,o zaman elin oglu da bizim gibi gelen gecenin bacagina bakar...bacagnizla ilgili kompleksinizin oldugunu söylemeyin bence
saddy...şuanda İstanbuldaysan Hasan Fındık ile görüş derim...neticede ailen orada..yaza kadar bir çaresi bulunur..
.
ben bu konuyu uzunnnnn zamandir arastirmaktayim
yag enjeksiyonu eriyor arkadaslar, yaptirmis memnun olanlarda zamanla cok uzulucekler (moralinizi bozmak istemiyorum arkadaslar ama dogrulari yazmaliyiz )
ben yag enjeksiyonunu baska bolgede yaptirdim ve zamanla eridi...
doktorumada bacak icin danistigimda, zamanla eridigini soyledi, bunun yerine spor yapmamin daha iyi sonuclar vericeginide ekledi ...
(dr fatih dagdelen )
arkadaslar spor egzersizler en guzel en kalici sonuclar inanin bana ...
ben haftanin 3 gunu spora yazildim aletle calisiyorum cokta keyifli ve daha saglikli ...
canım şuan ne eşim ne erkek arkadşım yok şükür bide o derdim yok:)) daha önce erkek arkadaşlarıma hiç söyleyememiştim ztn.. büyük bi sıkıntıydı oda..sürekli pantalon giymek ve saklamaya çalışmak(
ama evlilikte bunu saklamak çok güç olur diye tahmin ediyorum ben açıkcası.eşin illaki görür diye düşünüyorum evin içerisinde yada bi denize gittiğinde.evlilikte saklamak daha güç olur büyük ihtimal..
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar umarım dualarımız kabul olur en kısa zamanda..senelerdir dua ediyorum bunun için Allah yüzümüzü güldürür bir gün inşaallah
kızlar
elbise giymek istiyorum bu hafta....
diz üstü şirin, belden aşağıya doğru kiloş olan cici elbisem var.biraz önce dendim çizmelerle... bacağım eğri durdu. gzüel olmadı. çorap olarak muz çorap giydim .çorap kalın olmadığı için boşluk kısımlara bir şey koyamadım belli olur diye... fikri olan var mı(
yaaa kırmızı şirin elbiseyi gitmek istiyorum işteee[/QUOTEkı
canım kırmızı elbisenin altına aslında ten rengi biraz parlak bi çorap en güzeli olurdu ama boşlukları doldurmak için mecburen brz kalın ve koyu çorap giymen gerekir sanırım.ben hiç denemedim bunları ama düşünüyorum artık bende bu yöntemleri.. geçen gün arkadşım elbise almış banada hediye olrk. diz üstü çok güzel bişi.. sevinçten çok içim burkuldu üzüldüm tabi belli etmeden..
saddycim sağol canım.
Aslında doğru diyorsun açık renk çorap kırmızının altına daha iyi olur. Benim elbisemin içinde kırmızı, siyahlı ve küçük küçük yeşil çiçekler var. Ben çok kalın değil ama siyah renk çorap giydim güzel durmadı. Diz üstü çizme olsa, boşluk yerlere bir şeylel koyabilirim:))) ama diz üstü çizmler de boyum kısa olduğu için çok hoş durmaz değil mi?
Canım umarım sen de elbiseni giyebilirsin. Burada birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Ben de arkadaşlarımla alış verişe gittiğimde onlar elbiselere bakıyor ve alıyor ;ama ben sadece bakıyorum.umarım buraya cici cici elbiselerle foto eklersin inşallah...
Kızlar hepinize cok teşekkür ederim.
saddycim sağol canım.
aslında doğru diyorsun açık renk çorap kırmızının altına daha iyi olur. benim elbisemin içinde kırmızı, siyahlı ve küçük küçük yeşil çiçekler var. ben çok kalın değil ama siyah renk çorap giydim güzel durmadı. diz üstü çizme olsa, boşluk yerlere bir şeylel koyabilirim:))) ama diz üstü çizmler de boyum kısa olduğu için çok hoş durmaz değil mi?
canım umarım sen de elbiseni giyebilirsin. burada birbirimizi çok iyi anlıyoruz. ben de arkadaşlarımla alış verişe gittiğimde onlar elbiselere bakıyor ve alıyor ;ama ben sadece bakıyorum.umarım buraya cici cici elbiselerle foto eklersin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?