arkadaşlar ben işim dolayısıyla doğuda görev yapıcam..acaba doğuda bacak estetiği yapan doktorlar varmıdır hiç bilmiyorum..doğuda oturan yada orda bu operasyonu yapan dr olup olmadığını bilen arkadaşlar varsa ve bu yazımı okumuşsanız yardımcı olabilirmisiniz lütfen.bilgilendirebilirmisiniz beni?yaza kadar orda olacam artık. yazında istanbula dönmeden önce bu işi halletmek istiyorum artık.ve ben silikon istiyorum çünkü yamukluk fazla.he diyeceksiniz ist.da ndn yaptırmıyosun ama aileme bunu söyleyemem.gerçi annem ve ablama açtım bu konuyu sdc ama böyle bi operasyonu geçireceğimi babamlara söyleyemem.oyüzden operasyondan sonra iyileşme sürecinde evde olmak istemiyorum anlarlar.. işte bu konunun içinden çıkamıyorum bi akıl verin kızlar düşünmekten çıldıracam..
arkadaşlar
bahsettiğiniz başlığa nereden ulaşıyoruz
kızlar doktor listeme volkan tayfur u da ekledim bilgi vermek istedim tektash a yaptıgı operasyonu cok begendim fiyat bakımından biraz tuzlu ben yaptırıyım diyene kadar daha da artarmı fiyat bilmem dilerim herşey gönlümüzce olur ne diyim allah yardımcımız olsun:)
kızlar doktor listeme volkan tayfur u da ekledim bilgi vermek istedim tektash a yaptıgı operasyonu cok begendim fiyat bakımından biraz tuzlu ben yaptırıyım diyene kadar daha da artarmı fiyat bilmem dilerim herşey gönlümüzce olur ne diyim allah yardımcımız olsun:)
slm saddy.bende dogudayım.batıya gitme imkanım da yok.arastırıyorum bende dr bulamıyorum.mayısa kadar mutlaka halletmem lazım.yazın düğünüm var
Ayşenazlı,bir dr. Daha bulduk.volkan tayfur....muayenehanelerine baktım internetten,insana değer verdikleri dizaynlarından belli.(aslan yattığı yerden belli)...incelemeni tavsiye ederim.ankara ınternatıonal......
slmlar ben de Bülent Cihantimur'a bacak ve popo yaptırmıştım bir yıl önce ama bana kendisi yağ tranferinin normalde bi seferde başarılı olmadığını detaylıca anlattı öyle karar verdim. Yaptığı yağ transferin diğer doktorlar gibi olmadığını aldığı yağı bir özel bir makinadan geçirip yağdaki kök hücre ve diğer gereksiz kısımları ayırıdığını böylece kök hücreli yağın konduğu yerde çok kalıcı olduğunu anlattı bir de yaptığı bacakları gösterince ben ikna oldum. Gerçi daha pahalı ama tek seferde oluyor. Volkan Tayfur'da şimdi Bülent Bey ile çalışıyor ben ona da yeni burun yaptırdım kendisi çok iyi bir doktor ama bu yağ transfer işini ilk kullanan Bülent Bey.
edaeda...forumdamısın?
slmlar ben de Bülent Cihantimur'a bacak ve popo yaptırmıştım bir yıl önce ama bana kendisi yağ tranferinin normalde bi seferde başarılı olmadığını detaylıca anlattı öyle karar verdim. Yaptığı yağ transferin diğer doktorlar gibi olmadığını aldığı yağı bir özel bir makinadan geçirip yağdaki kök hücre ve diğer gereksiz kısımları ayırıdığını böylece kök hücreli yağın konduğu yerde çok kalıcı olduğunu anlattı bir de yaptığı bacakları gösterince ben ikna oldum. Gerçi daha pahalı ama tek seferde oluyor. Volkan Tayfur'da şimdi Bülent Bey ile çalışıyor ben ona da yeni burun yaptırdım kendisi çok iyi bir doktor ama bu yağ transfer işini ilk kullanan Bülent Bey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?