Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slm saddy.bende dogudayım.batıya gitme imkanım da yok.arastırıyorum bende dr bulamıyorum.mayısa kadar mutlaka halletmem lazım.yazın düğünüm var

özür dilerim kızlar netım kapalıydı giremedim nete
demonıac cnm mutlu olmana cok sevindim cokta iyi görünüyor bacakların :))
benım son durumum tatmınkar dııl bende düşünüyorum tekrar ama kendimi ayarlamam lazım maddi açıdan:)) eskiye göre iyi tabi ama istedigim gibi diil aradakı acıklıktı benı rahatsız eden
geckınkız ne yalan soyleyım o vatka olayını bende tutmustum bi ara ama denemedim hatta bir arkadas pentıye maıl atmıstı bacagı güzel gösteren vatkalı bi corap yapsanız die:))))))))

bacagıma yag transferi yaptırdım adlı başlıga baktım ve süper olmus bacakları arkadaşın mutlaka göz atın mutlaka

kızlar doktor listeme volkan tayfur u da ekledim bilgi vermek istedim tektash a yaptıgı operasyonu cok begendim fiyat bakımından biraz tuzlu ben yaptırıyım diyene kadar daha da artarmı fiyat bilmem dilerim herşey gönlümüzce olur ne diyim allah yardımcımız olsun:)

valla bende düşündüm leydi.fiatı neymiş.

Ayşenazlı,bir dr. Daha bulduk.volkan tayfur....muayenehanelerine baktım internetten,insana değer verdikleri dizaynlarından belli.(aslan yattığı yerden belli)...incelemeni tavsiye ederim.ankara ınternatıonal......

Leydi senin ameliyat olduğunu düşünüyordum ve sonuçları merak ediyordum.Demek hala araştırma halindesin. Volkan Beye geçen hafta gittim muayenehanesi çok şık bu şıklık bana fiyatların yüksek olduğunu düşündürttü ve haklı çıktım 5000 lira istiyor ve ameliyatları haftada 1 gün o da perşembeleri Bursa da yapıyor.Nedeni Bülent Cihantimur un Ankara Şubesi olduğu için Bursa merkez Kliniği beraber kullanıyorlar orda yol parası otel falan 6500L buluyormuş bilginize...

leydi sende cihantimur yağ transferi mi olmuştun yoksa normal yağ enjeksiyonu mu

canım ben amelıyat oldum hemde 2 kere ilkini onepte digerini bursada bülent beye fakat devamlı diyorum tatmınkar olamadım aradakı açıklıktan dolayı şimdi 3cü düşünüyorum inşlh bu sefer kalıcı olur yaglarım kaldı tabi ama aradakı acıklık kapanmayınca bende sorun yaptım
diğer soruya cvp veriyim volkan beyın verdigi fiyat 5000 tl fakat 15 ocaktan sonra artmıs fiyatları ve şimdiki fiyatları hakkında bilgim yok bi ara gidip görüşmeyi düşünüyorum ama bursada yapılcaksa zor gibi görünüyor benım için
diger bir soruda yag enjeksiyonumu yag transferi mi idi sanırım benımde yag transferi oldu yanı o cihazla yaglar dısarı cıkmadan nakıl edildi sonuc süperdi eski arkadaslar bilir fakat ailevi sorunlarım cıktı birde sigaraya başlayınca üstüne birde zayıflama eridi bülent bey kilo alınca yag hücrelerinin genişleyecegini söylemişti bi ara kılo alınca kalınlaşır gibi oldular ama tekrar zayıfladım şuan kilo almaya çalışıyorum ama sigarayı tekrar bırakmadıgım sürece sanırım alamıcam sigara içiyosanız ve tatmınkar sonuc almak istiyosanız bırakın öyle yaptırın kızlar

slm saddy.bende dogudayım.batıya gitme imkanım da yok.arastırıyorum bende dr bulamıyorum.mayısa kadar mutlaka halletmem lazım.yazın düğünüm var

slm hüsna.Allah yardımcın olsun canım..inşaallah bulunur iyi bir dr ya senin işin daha öncelikli şuan.. zaman azalmış.birbirimizi haberdar edelim cnm edindiğimiz bilgilerden.

Ayşenazlı,bir dr. Daha bulduk.volkan tayfur....muayenehanelerine baktım internetten,insana değer verdikleri dizaynlarından belli.(aslan yattığı yerden belli)...incelemeni tavsiye ederim.ankara ınternatıonal......

insaallah silasicigim,dilerimki bu isi iyi yapan bir dr bulup hepimiz mutlu oluruz,öpüyorum canim

slmlar ben de Bülent Cihantimur'a bacak ve popo yaptırmıştım bir yıl önce ama bana kendisi yağ tranferinin normalde bi seferde başarılı olmadığını detaylıca anlattı öyle karar verdim. Yaptığı yağ transferin diğer doktorlar gibi olmadığını aldığı yağı bir özel bir makinadan geçirip yağdaki kök hücre ve diğer gereksiz kısımları ayırıdığını böylece kök hücreli yağın konduğu yerde çok kalıcı olduğunu anlattı bir de yaptığı bacakları gösterince ben ikna oldum. Gerçi daha pahalı ama tek seferde oluyor. Volkan Tayfur'da şimdi Bülent Bey ile çalışıyor ben ona da yeni burun yaptırdım kendisi çok iyi bir doktor ama bu yağ transfer işini ilk kullanan Bülent Bey.

hnddrmz
merhaba ,merak ettim sen memnun oldun mu????
pek bacak hakkında sonuç yazmamışsın?
bize eski ve yeni hallerini eklemen mümkün mü???

pekala sonuctan memnunmusun,biraz ayrintii yazabilirmisin,tsk ler

blackdaisy,nasılsın .biraz kendinden haberdar et.tamamen iyileştinmi?müsayitsen fotoğraf koyabilirsen sevinirim..............

1 yıl içinde ne gibi değişiklikler oldu bacağında.yağ koyduğunda ve koymadan önce bacağının en kalın yeri kaç cm. idi,ölçtünmü?kaç cc. yağ enjekte etti.önemli olanda görüntüsünden memnun kaldın mı?fotoğraf koyarsan çok sevinirim.geçmiş olsun........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…