Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selam arkadaslar,google den,bacagima yag transferi yaptirdim,yazin ve girin,tektash isimli bir bayan bacaklarini yaptirmis ve harika olmus bacaklari....sizinde fikrinizi almak istiyorum...bacak bacak diye kafayi yemeszsem iyidir...artik nete bacak icin giriyorum...

aysenazli...canım google ye gerek yokki..bu foruma yazmış zaten.
Ay benmi hayal gördüm..valla kafam karıştı.
ama sen ona cevap da yazmışsın?

aysenazli...canım google ye gerek yokki..bu foruma yazmış zaten.
Ay benmi hayal gördüm..valla kafam karıştı.
ama sen ona cevap da yazmışsın?

evet canim,hani kolay bulasiniz diye ayrintili yazdim...ben biraz zor buldumda onu....evet ben yazdim ona,sizinde görmenizi yorum yapmanizi istedigimden yazdim

sılası sen ne zaman düşünüyosun ameliyat olmayı,ferruh beyde mi karar kıldın?samsundaki klinikle hiç görüştün mü,ben mail atıyorum cevap gelmiyo,aradım açılmadı sen görüştün mü merak ettim

ya kızlar bişey sorucam.sitede yazılanları tam okuyamadım ama kafam karıştı şimdi.yağ enjeksiyonu geçici bi yöntem ama birde silikon takılabiliyormuş.neden kimse silikon taktırmayı tercih etmiyor? daha kalıcı olmaz mı?

meltemcigim,yabanci bir cisim yerine,kendi yagimizi kulanabilmek saglik acisindan daha mantikli diye yilikonu degilde yagi tercih ediyoruz..

ayrica forumda yalan söyleyenlerinde oldugunu düsnüyorum...bayanin birisi yeni bir site acmis,bilmiyorum isim versemmi?????bayanin bacaklarina yag transferi yapilmis ve mükemmel olmus...tabiiki eski resimlerini görmek istedik yani ameliyat öncesi
.....oda cok kisa bir süre eski bacaklarinin resimlerni koydu.bacagin alt kismi ince ve carpik,ayni zamanda bacagin üst kismida ince ve carpik......ben bir soru sordum,ameliyatta bacagin alt ve üstünemi islem yaptirdin diye sordum....aldigim cevapsa,hayir bacagimin sadece alt kismina yag transferi yapildi idi....simdi sunu soruyorum...mademki sadece bacagin altina islem yapildi,bacagin üst kisminda da nasil mükemmel bir sekilde carpilik gitmis ve kalinlasmis,,,,bu benim kafamda soru isareti olusturdu....

ok iyi bir dr icin burdayiz,iyi dr ve iyi sonuc almak istiyoruz,sonucta parayi ve zamani verecek olan bizleriz,öyleyse,kimsenin bizi kandirmaya hakki yok

Evet çok haklısın..bende grdüm o resimleri ama bana da pek inandırıcı gelmedi.çelişkili cümleler gördüm sanki daha çok doktor tanıtımı için açılmış bir konu gibi geldi..bu arada araştırdığım kadarıyla dr.hasan fındık işinde iyiymiş.ben az önce mail attım kendisine.bakalım belki görüşmeye gidicem..umarım fiyat konusunda da iyidir :)

hasan gindiga bende yazmistim canim,benim bacak resimlermi görmek istemisti... cekip gönderecegim de biraz ihmal ettim

slm. bende aylardır takip ediyorum. benim dizde çarpıklık var. banada silikon yapacak. kalıcı olması açısından.ayrıca bileklerim çok ince inş. istediğim gibi olur.tabii parayı ayarlayana kaadar baya bekleyeceğim.

sen kime yaptırmayı düşünüyorsun cnm? ya şimdi bana da silikon mantıklı geldi ama zararıda olabilir işte yaa çok kararsızım..

bilmiyorum aslında zararı ne olabilir.ben KAYSERİDE SAFFET ÖRS'E OLACAĞIM .

slm ben yag transferi yaptirttim eger inceliik sorunu varsa kesinlikle cozum degil silikona kara verdim birkac dr le gorustum en kotusu cikartiriz dediler eniztem dr onada sordum goguste sorun yoksa bacaktada olmaz dedi ben oytun idile kara verdim bacaklarimin nasil olacagini gosteriyor 3.gun nasil yuruyecegimi 1 hafta sonra nasil olacagini enaz 10 tane ameliyat fotosu gosterdi ne biliyim ben tatmin oldum simdilik sadece zaman ayarlamaya calisiyorum

bertha canım..hepsi mi eridi yani?
.

Son düzenleme:

selam canim,hangi dr a yag transferi yaptirdin,tamami eridimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…