Bacak dolgusu yaptıran var mı?

öyle anlasiliyorki,benim ümitler bitti,silikon istemiyorum,yag olayida olmuyor....ömrüm bacagi güzel olanlra bakmakla gececek

aysenazli...böyle düşünme..yağ dolgusu yaptırıpta memnun olanlar da var canım..memnun olanlar genellikle buraya dönmüyorlar.
.

aysenazli...böyle düşünme..yağ dolgusu yaptırıpta memnun olanlar da var canım..memnun olanlar genellikle buraya dönmüyorlar.
.

insaallah canim,dilerimki hepimiz iyi bir dr bulup mutlu oluruz....insani mutsuz ediyor bu durum,yazin dügüne gitme mecburiyeti olunca beni dertler alir,yine bol pantolon giyinecegim ve herkesten neden yine pantolon giyindin i duyacagim diye,kis gelince iyi,uzun cizmeler ve dize kadar eteklerle gecistiriyorum,yüzmek haram,gecen kadinlarin yogun israriyle sadece kadinlara ait bir havuza gittik,ah gitmez olaydim,uzun topuga kadar bir tayt giydim,havlu belimde asagiya kadar,suya girerken havluyu biraktim,ama kadinlar laf anlamazlar cikart su taydi diyip durdular,cikartmadim ama kendime cok kizdim keske gitmeseydim diye....böyle bir sürü hikaye...

aysenazli...güldürdün beni gece gece... :))
tanıdık olaylar bunlar bizler için ama sen çok güzel anlatmışsın...
dediğim gibi..umudunu sakın kaybetme..Sen, Hasan Fındıkla görüştün mü..yada danıştınmı..
.

son yorumlardan sonra ankarada olmak istemiyordum.samsunu eşim söylemişti,dr.arkadaşı söylemiş onada.ben samsunu istemiyorum.ferruh bey kök hücre ile yaptığı için 1 seferlik gitsem diyorum.açıkçası kararsızım silkon mu,yağ enj.?.haziran gibi düşünüyorum,kısmetse.okullar tatil olunca..nebil bozdoğan ve hasan fındık hemen mailime cvp yolladılar.ferruh beye 2 mail attım.cvp yok.....

bertha,dr.un kimdi?bacağın çok mu inceydi.hiç kalan yağ olmadımı?

Son düzenleme:
günaydin silasicigim....benim kafamda soru isaretleri olustu ama özelden cok mesaj aldim...baskalarida incelemis o bahs ettigim resimleri ve ameliyat morluklari var,ameliyat olmustur diye yazdilar,öyle yada böyle bir kere deneyecegim,bence herkes maddi durumuna göre denesin ki icimizde kalmasin

selam canim,hayir hasan findikla henüz tanismadim,sadece mail attim oda hemen yanit verdi,resim istedi benden ,ben resim konularinda yükleme vs ihmalkarim,ama bu gün ceki göndermeyi planliyorum,,,sen konustunmu onla canim,ne yaptirmayi düsünüyorsun...tip cok ilerledi sadece bizim sorunumuza el atmiyor

Bertha, anlattıklarına üzüldüm doğrusu. Ben senin bacaklarını çok beğenmiştim oysa. Gerçi sen bacaklarını ince buluyor yeniden denemek istiyordun. Tüm yağların eridi mi?

Bir süredir sessiz sedasız izliyorum formu. Bir ara gerçekten unutlanmış yağ transferine kesin karar vermiştim. Sonra okuduklarım beni vaz geçirdi. Sonra dedim silikon. Sonra ondan da korktum vazgeçtim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Bekar olsam bir şekilde deneyeceğim. Amaeşimebu durumu anlatmak çok zor. Üstelik onca para verip başarı sağlamazsa yeniden onun karşısında küçük düşeceğim. Epey bir paradan bahsediyoruz. Üstelik bu bir ameliyat ve iyileşme süreci sancılı. Bende birde küçük çocuk var. Çok umutsuzum. amane olursa olsun bir kere ben de şansımı denemek istiyorum. Doktorların para tuzağına düşmeden. Zar zor çalışarak alın teri ile kazandığım paralarım boşa gitmesin. Umutlarım boşa gitmesin. Her gün bir umut açıyorum bu formu. Allaha karşı gelmek istemiyorum. Sadece normal bacaklara sahip olabilmek ve kadına en güzel yakışan elbise ve etek gibi giysileri giyebilmek için. Utanmadan, sıkılmadan. Anlıyorum ki hiç birimiz denemeden bilemeyeceğiz. Silikon ya da yağ transferi... Herkeste sonuç farklı. Kimi memnun kimi değil. Cesaret ve para gerek. Diliyorumki bu dertten muzdarip herkes istediği bacaklara zahmetsizce sahip olabilsin ve kadınlığın tadını çıkarabilsin.

ayseazli neden bu kadar sıktınki canım kendini bildiğim kadarı ile senin bacağın 34 cm di okadar kötü değil bence biraz takıntı da yaptık galiba. kızlar 5 sene önce filan bir arkadaş da silikon koydurmayı düşünmüştü doktor ilerde aşağı düşme olasılığı var demişti. ben silikona sıcak bakmıyorum.

canim benim,34 cm gercekten cok ince,bilek kismim kemik gibi cok ince,ben silikon asla istemiyorum,bir sayfada okumustum,silikon yaptirip cikarttirmayi isteyen bir bayan vardi,bacaklarini bükemeyen baskabiriside vardi,ama artik orayi daha bulamiyoum...bundan bir kac yil önce okumustum...ama yag islemini bende deneyecegeim,sansima artik,insallah herkesin olumlu olur yaptiracagi islem....son günlerde her seye ragmen bursadaki bülent beyi düsünüyorum,yagin transfer olmasi fikri iyi gibi...gerci bir ay öncede ferruh beyi düsünüyordum ondn vaz gectim,yakinda vaz gecebilirim...son günlerde cok taktim kafama cokca dügün var önümüzde ben oturup bacak seyredecegim..neyse yormiyim sizi,öpüyorum hepinizi

ben bacagın kalınlıgından yada inceliğinden çok düzgün olmasından yanayım kızlar, keşke ince olsada ama düz olsa, bence bu çok daha önemli, kalın yada ince olması sorun diil, bence sorun düzgün olmaması benim şikayetım bu :84:

öyle deme canisim,düsünsene incecik düzgün bacak ne ise yarar...insaallah bir gün kendi bacagimiza bakariz hepimiz

valla bigün bacak diye diye kafayı yemezsek iyidir yani artık her kesin bacaklarına bakmaktan incelemekten beni sapık sanacaklar diye korkuyorum.ama allah ne güzel yaratıyor diyorum böyle güzel bacaklarda gördükçe keşke benimkiler de böyle güzel olsalardı diyorum.bende bayadır bu forumu takip ediyorum hatta geçen sene yazın ferruh beye amaliyet olmaya bile karar vermiştim gittim görüşmeye çok ilğilendi sağolsun randevu da almıştım ameliyat için ama sonra vaz geçtim içime bi korku düştü günah işliyorum hissine kapıldım o kadar zor ve hasta durumda insanlar varken benim bu yaptğım ne dedim ama böylede mutsuzum ameliyat olmaya karar verdiğimde de çok mutsuzdum benim dururum ne olacak bilmiyorum.artık dua ediyorum ya allah ne vermeye kadir deyilki ne olur kendi isteği ile bi muize olsada bacaklarım normal bi kalınlıktaolsa herkesin ki gibi kimsenin yanında küçük düşmesem kendiliğinden çözülse şu problemler...ne olur sanki

bi ara ide bu forumda spor yapmanın faydalı oldugunu söyleişlerdi ama ben spor yaptıktan sonra bacaklarım daha da inceldi hemde kilo falan vermediğim halde nasl sporlar deniyo acaba şu sporla kalnlaştıranlar son çare olarak onuda denek istiyorum ne olur çok ayrıntılı bi şekilde anlata bilirler mi acaba faydasını görenler.ben 1 cm bile kalınlaşmasına razıyım valla..

Bana diyecek birşey bırakmamışsınız.hepiniz duygularıma tercüman olmuşsunuz..............

ayşenazlıcım,bende yazın olacak düğünleri düşünüyorum.eşimin yeğeni izmirde üniversiteyi bitiriyor,mezuniyetine tüm sülale gideceğiz ve ben denizde napıcam onu düşünüyorum..kaynanam,eltilerim(3 eltim) herkesin gözü üzerimde olur...........yada ben öyle sanarım.normal baksalar bile,bacağıma bakıyorlar sanarım.haziranda yaptırmalıyımki herşeye yetişeyim.......daha karar verip bir dr. Bile bulamadık..........

merhaba gurmeci,bende pilates yaptım,az bi bacağım vardı onuda hepten yedi.normal kilolu biriyim,göbeğim dümdüz,bel-göğüs-boy herşey çok iyi ,bacak ince.......pilateste sakın bacak hareketi yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…