aysenazli...böyle düşünme..yağ dolgusu yaptırıpta memnun olanlar da var canım..memnun olanlar genellikle buraya dönmüyorlar.
.
sılası sen ne zaman düşünüyosun ameliyat olmayı,ferruh beyde mi karar kıldın?samsundaki klinikle hiç görüştün mü,ben mail atıyorum cevap gelmiyo,aradım açılmadı sen görüştün mü merak ettim
slm ben yag transferi yaptirttim eger inceliik sorunu varsa kesinlikle cozum degil silikona kara verdim birkac dr le gorustum en kotusu cikartiriz dediler eniztem dr onada sordum goguste sorun yoksa bacaktada olmaz dedi ben oytun idile kara verdim bacaklarimin nasil olacagini gosteriyor 3.gun nasil yuruyecegimi 1 hafta sonra nasil olacagini enaz 10 tane ameliyat fotosu gosterdi ne biliyim ben tatmin oldum simdilik sadece zaman ayarlamaya calisiyorum
ayrica forumda yalan söyleyenlerinde oldugunu düsnüyorum...bayanin birisi yeni bir site acmis,bilmiyorum isim versemmi?????bayanin bacaklarina yag transferi yapilmis ve mükemmel olmus...tabiiki eski resimlerini görmek istedik yani ameliyat öncesi
.....oda cok kisa bir süre eski bacaklarinin resimlerni koydu.bacagin alt kismi ince ve carpik,ayni zamanda bacagin üst kismida ince ve carpik......ben bir soru sordum,ameliyatta bacagin alt ve üstünemi islem yaptirdin diye sordum....aldigim cevapsa,hayir bacagimin sadece alt kismina yag transferi yapildi idi....simdi sunu soruyorum...mademki sadece bacagin altina islem yapildi,bacagin üst kisminda da nasil mükemmel bir sekilde carpilik gitmis ve kalinlasmis,,,,bu benim kafamda soru isareti olusturdu....[/quo HERKES BİR YORUM YAPIYOR AYŞENAZLI,KAFAMIZ İYİCE KARIŞTI.
aysenazli...güldürdün beni gece gece... :))
tanıdık olaylar bunlar bizler için ama sen çok güzel anlatmışsın...
dediğim gibi..umudunu sakın kaybetme..Sen, Hasan Fındıkla görüştün mü..yada danıştınmı..
.
slm ben yag transferi yaptirttim eger inceliik sorunu varsa kesinlikle cozum degil silikona kara verdim birkac dr le gorustum en kotusu cikartiriz dediler eniztem dr onada sordum goguste sorun yoksa bacaktada olmaz dedi ben oytun idile kara verdim bacaklarimin nasil olacagini gosteriyor 3.gun nasil yuruyecegimi 1 hafta sonra nasil olacagini enaz 10 tane ameliyat fotosu gosterdi ne biliyim ben tatmin oldum simdilik sadece zaman ayarlamaya calisiyorum
insaallah canim,dilerimki hepimiz iyi bir dr bulup mutlu oluruz....insani mutsuz ediyor bu durum,yazin dügüne gitme mecburiyeti olunca beni dertler alir,yine bol pantolon giyinecegim ve herkesten neden yine pantolon giyindin i duyacagim diye,kis gelince iyi,uzun cizmeler ve dize kadar eteklerle gecistiriyorum,yüzmek haram,gecen kadinlarin yogun israriyle sadece kadinlara ait bir havuza gittik,ah gitmez olaydim,uzun topuga kadar bir tayt giydim,havlu belimde asagiya kadar,suya girerken havluyu biraktim,ama kadinlar laf anlamazlar cikart su taydi diyip durdular,cikartmadim ama kendime cok kizdim keske gitmeseydim diye....böyle bir sürü hikaye...
ayseazli neden bu kadar sıktınki canım kendini bildiğim kadarı ile senin bacağın 34 cm di okadar kötü değil bence biraz takıntı da yaptık galiba. kızlar 5 sene önce filan bir arkadaş da silikon koydurmayı düşünmüştü doktor ilerde aşağı düşme olasılığı var demişti. ben silikona sıcak bakmıyorum.
ben bacagın kalınlıgından yada inceliğinden çok düzgün olmasından yanayım kızlar, keşke ince olsada ama düz olsa, bence bu çok daha önemli, kalın yada ince olması sorun diil, bence sorun düzgün olmaması benim şikayetım bu :84:
insaallah canim,dilerimki hepimiz iyi bir dr bulup mutlu oluruz....insani mutsuz ediyor bu durum,yazin dügüne gitme mecburiyeti olunca beni dertler alir,yine bol pantolon giyinecegim ve herkesten neden yine pantolon giyindin i duyacagim diye,kis gelince iyi,uzun cizmeler ve dize kadar eteklerle gecistiriyorum,yüzmek haram,gecen kadinlarin yogun israriyle sadece kadinlara ait bir havuza gittik,ah gitmez olaydim,uzun topuga kadar bir tayt giydim,havlu belimde asagiya kadar,suya girerken havluyu biraktim,ama kadinlar laf anlamazlar cikart su taydi diyip durdular,cikartmadim ama kendime cok kizdim keske gitmeseydim diye....böyle bir sürü hikaye...
bi ara ide bu forumda spor yapmanın faydalı oldugunu söyleişlerdi ama ben spor yaptıktan sonra bacaklarım daha da inceldi hemde kilo falan vermediğim halde nasl sporlar deniyo acaba şu sporla kalnlaştıranlar son çare olarak onuda denek istiyorum ne olur çok ayrıntılı bi şekilde anlata bilirler mi acaba faydasını görenler.ben 1 cm bile kalınlaşmasına razıyım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?