Konunuzu yeni görüyorum bildiğim birşeyi paylaşmak istedim. Benim bir arkadaşım da bacaklarının inceliğinden hiç memnun değildi. 1.5 sene kadar önce burun estetiği olduğumda bir pansumana benimle geldi ve drumla neler yapılabileceğini görüştü. Doktor ne yağ enjeksiyonunu ne de silikonu önerdi onun için. Üst bacak kısmını kalınlaştırmak için düzenli olarak step yap, alt bacak için de sabah akşam 100 er kez parmak uçlarında kalk ve in ama bunları hiç aksatmadan yap demişti. Kızla 3 ay önce tesadüfen karşılaştım doktor söylediği günden beri bu hareketleri yapıyormuş ve bacakları çok fark etmiş. İyi ki seninle gelmişim o zaman resmen bacaklarım düzeldi dedi. Gerçi tabii ki bu uzun bir süreç bir de bilmiyorum her türlü bacakta işe yarar mı? Ama konuyu görünce yazmak istedim belki sizlere bir yararı olur
slm arkadaslar.ya aramızda evli olanlar var.hatta cocugu bıle olanlar var.yani ben evlı degılım daha .temmuzda düğünüm olacak.korkuyorum temmuza kadar dr bulamazsam diye.eşim olacak insan da böyle bi durumumu farkeder diye.evli olan arkadaslarıma soruyorum eşlerinden bi problem yaşayan var mı.yoksa böyle bı konuyu nişanlıma acıklamalımıyım..şimdiden tsk cvblarınız için..
slm arkadaslar.ya aramızda evli olanlar var.hatta cocugu bıle olanlar var.yani ben evlı degılım daha .temmuzda düğünüm olacak.korkuyorum temmuza kadar dr bulamazsam diye.eşim olacak insan da böyle bi durumumu farkeder diye.evli olan arkadaslarıma soruyorum eşlerinden bi problem yaşayan var mı.yoksa böyle bı konuyu nişanlıma acıklamalımıyım..şimdiden tsk cvblarınız için..
copyrigt
ilgin için kendi adıma teşekkür ederim. Ben de zaman zaman düşünmüyor değilim;ama kaslı bacakları sevmiyorum bu sefer daha erkeksi durmaz mı?
canisim,benim bacaklarim kalin olsunda isterse arnold schwarzneker gibi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?