hüsnacım sen nerden geleceksin?ferruh beyde çok kararsızım ama olabilir.şubat sonuna kadar karar veririm beraber yaptırırız canım.benimde acilen yaptırmam lazım her ne kadar çok umutlu olmasamda bacaklarımın durumundan denemekte yarar var.
slm cnm.ben vandan gelcem .sen ankarada mı oturuyodun.gün ayarlayıp buluşuruz.
ben silikon yaptıracağım. doktor silikona karar verdi. inş. en kısa zamanda kurtulmak istiyorummm.
aslında düşünülebilir canım.%25 3750 tl.kök hücreyle mi yapıyordu yaptıran var mı hatırlamıyorum ama görüşmeye değer ne dersin?ankarada yaptıracaklar beraber randevu alalım ve görüşmeye gidebiliriz.
Neden silikona karar verdi doktor,bende düşünüyorum ama karasızım nasıl ikna oldun .
dizlerim çok çarpık.bileklerim çok ince. ve kalıcılık açısından kesinlikle silikon dedi. hem yağ erir mi derdi var bende bunu istemedim.
su.ay
merhaba kusura bakma ,ama ben hangi doktora ameliyat olacağını kaçırdım sanırım. önceki sayfalara bakamadım. slikona karar verildiğini yazmışsın.zaman ve doktor konusunda bilgi verirsen çok sevininirm.
bir de sen foto ekledin mi hiç. bacaklarının fotosunu eklemen mümkün mü?sen zayıf mısın doktorun slikona karar vermesinde kilo da etkili oldu mu? teşekkür ederim.
ben kayseride yim.saffet örs'e olacağım inşallah. ama maddi olarak 1-2 ay daha bekleyeceğim.birde ben zayıfım. belki o yüzden de silikon demiş olabilir.foto koymadım ama eklemeye çalışrım.
doktorun fiyat için ne söyledi su.ay
4.000 tl dedi. çalışmadığım için bu miktarı ayarlamaya çalışıoyurm(
iyimiş fiyat .şu ana kadar sölenen fiyatlardan en iyisi seninkisi
formaliteden
ben de beraber yaptırmak istiyorum aslında;çünkü epey korkuyorum. sizlerden cesaret alırsam ve beraber gidersek çok daha iyi olur.
benim bu yaz yaptırma düşüncem vardı, ama sanırım bir dahaki bahara kalacak bu heves..
hem maddi olarak hem de okul durumum var . sınavlarım var. benim için çok zor olacak.
canım, acele etme iyice araştıralım. sen ankara'daydın sanırım ben de ferruh beyi çok düşündüm ama kimi zaman da yazılanlardan dolayı bu doktordan uzaklaştım. gerçi diyeceksin ki hangi doktorun garantisi var ki... şans bu işler...
umarım her şey istediğimiz gibi gelişir. ve güzel güzel eteklerimizi giymek nasip olur inşallah.
ablamın giyemediği bir elbisesi vardı ona olmuyordu, bugün bana verdi.elbise kısa ve ben bacaklarım az da olsa düzelmeden giymek istemiyorum... çok canım sıkıldı gerçekten. bu dertten kurtulmalıyız hayırlısıyla...[/QUOTEcanım beniiiimm anlıyorum seni ama ümidimizi kesmeyelim.söylediğin gibi araştırmak lazım.bende ferruh beye yaptırmak içimden pek gelmiyor tatmin olmadım söylediklerinden araştırıyorum bakalım.elbisenide en yakın zamanda gönül rahatlığıyla giymen dileğimle..
4.000 tl dedi. çalışmadığım için bu miktarı ayarlamaya çalışıoyurm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?