arkadaashlar profilime bacaklarimin resmini ekledim.bana arkadaslik istegi gondererek baka bilirsiniz.aranizda benim bacaklarima benzeyen biri varmi.ve ya boyle bacaklari olup da ameliyat gecirmis birini taniyormusunuz ,fikirlerinizi bekliyorum :2:
Selam Arkadaslar ,
1-2 ay icerisinde ameliyat olmayi dusunuyorum.
Doktor sayısını 2 ye indirdim: Ahmet Kacalar , Hasan Fındık
Ahmet Karacalar sanirim cok maliyetli ; cunku muayenesi bile oldukca yuksek fiyatli.
Hasan Fındık mi Ahmet Karacalar mı arada kalmıs durumdayım ; sizce hangisi ; ya da bu doktorlara ameliyat olmuş olanlar hakkında bilgisi olan var mı ; cunku 1 i memnun digeri hemen eriyor konulan yag diyor ben de karısmıs durumdayim.
Yardımcı olabilecek biri varsa cok sewinirim.
Sewgiler ,
düzelsinde o farketmez senin bildiğin,duyduğun yöntem var mı canım.pinkred kaslı olanı inceltmek mi istiyosun diğerini kalınlaştırmak mı?
fikrim geldi toplanıp kaplıca tatili yapalım en iyisi,belki bacaklarımıza da iyi gelir sıcak sıcak:)
şaka bir tarafa da bir yazımı daha böyle eziyetli geçirmek istemiyorum. bulabildiğim ilk boşlukta ahmet beyi arayıp randevu alıcam.
düzelsinde o farketmez senin bildiğin,duyduğun yöntem var mı canım.
ben de bu ameliyat için ahmet beyi düşünüyorum en yakın zamanda görüşcem
arkadaşlar buraya yazmayım dedim ama duramıcam ALLAH aşkına lütfen söylermisiniz ben tektash ın doktorunun reklamını ne zaman yaptım bu forumda, daha ben gitmedim bile görüşmeye sadece tektash a yaptıgı mudahaleyi başarılı buldugumu doktor beyi listeme aldıgımı görüşeceğimi ankarada tek çalışacagının bilgisini öğrendigimi paylaştım sizinle, bunun neresi reklam acaba???
arkadaşlar buraya yazmayım dedim ama duramıcam ALLAH aşkına lütfen söylermisiniz ben tektash ın doktorunun reklamını ne zaman yaptım bu forumda, daha ben gitmedim bile görüşmeye sadece tektash a yaptıgı mudahaleyi başarılı buldugumu doktor beyi listeme aldıgımı görüşeceğimi ankarada tek çalışacagının bilgisini öğrendigimi paylaştım sizinle, bunun neresi reklam acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?