Bacak dolgusu yaptıran var mı?

suay sen kayseride amelıyat olacaktın degılmı?silikondan vazmı gectın yag enjeksıyonumu yaptrcan?cok merak ediyorum inşallah guzel olurlar sabırsızlıkla beklıyorum guzel haberlerını.silikondan vazgeçme sebebin neydi?benim suan param yok zatende ilerleyen zamanda yaptırmayı düşünüyorum ama istanbulda fiyatlar cok fazla

evet bu para konusundaki dengesizliklerden dolayı ucuza yaptırmak daha mantıklı geliyor.en pahalı yapan doktorunki bile maallesef eriyebiliyor.yinede söylediğin gibi pahalı yapsalarda kesinlikle erimez diyebilseler.

özgürdü ben mail atmıstım doktora 6000 tl miş yag enjeksiyonu ve erirmi demiştim kalıcılığın en yüksek olduğu bölge ve kaybın nerdeyse hiç olmadığı bölge burasıdır demişti.

selahattin beyi internette aratınca bu resim ve yag enjeksiyonu hakkında bilgilerde cıkıyor kızlar bilgilerinize.bu doktora forumda ameliyat olan varmı?gerçektende erimiyormu yani off delircem
xxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:

evet kayserideyim . silikonun kaslara yapıştığını zedelediğini söylediler. riskliymiş. burada forumda arkadaşlar risklerinden bahsettiler. o yüzden vazgeçtim . yağ enjeksiyonu olacak inş..doktorlada endişelerimi paylaşıtım. evet dedi bünyeden bünye değişir silikonun etkileri dedi. riskli olabilir belli olmaz dedi.

formaliteden evet canım bacaklar güzel görünüyor ama 6000 tl benim içinde cok fazla.kalıcılıgından yüzde yüz emin olsam tamam kesin biriktirim falan ama korkuyorum ya erirse doktor erimez demiş yazısında.daha önce bu teknikle yaptıran olsa görsem belki emin olabilirim.yıllarca o kadar takıntı yapmışımkı acaba yaptırdıktan sonra giyebilirimiyim etek :))) ilk giyip etekle cıkınca insan bi tuhaf olur heralde:)))

slm kızlar. ben de sizinle aynı durumdayım. araştırma yaptım bir dönem ama umutsuzluğa kapılıp bırakmıştım. tekrar alevlendim çünkü yalnız değilmişim onu anladım yeniden bir kaç gündür araştırma içindeyim. bu konunun başından başladım okumaya ama bitecek gibi değil. güzel örnekler var önümüzde. araştırmaya ve okumaya devam yardımlarınızı bekliyor ve size de yardım için hazırım kızlar. hepimize kolay gelsin. ben de öğrendiğim şeyleri sizinle paylaşacağım.

selam kızlar,uzun zamandır takip ediyorum sizi paylaşımlarınız için cok tesekrler.beni kimse yanlış anlamasın ben bacak protezi oldum ama bilinçli bi şekilde isteyerek olmadı.popomdaki yağları aldırmak için gittim doktora sana bacak protezi lazım dedi bende doktor en yisini blir dedim oldum.bana ertesi gün hemen ayaga kalkacaksın dedi kalktım ama nasıl bi de bana sorun 15 gün dogru dürüst yürüyemedim 2 ayda zor adam akıllı yürümeye basladım.sosis gibi duruyorlar hem biri digerinden dah kalın ve çirkin.o kadar kötü bi görüntüsü varki anlatamam.arkadaki koca dikişler de cabası 3 sene oldu dörde girdim hala dikişler kötü.cok iyi düşünün derim nacizane fikrim cok agrılı bir ameliyat.psikolojim hala düzelmedi anlıcanız.bunları cıkarttrıcam ama cesaretim yok aynı zor günleri yasamak istemiyorum.uslanmadım tabi:) cıkartıp bacak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum iyi birini bulursam veya görüşme yapacak biri varsa tek gitmek istemiyorum beraber gidelim mi:))çünkü ilkini tek basıma gizli yaptırdım psikoloji yerlerde oluyor insanın...hersey gönlünüzce olsun saygılar..

zerdali çok geçmiş olsun cnm. ben protezi tam bilmiyorum. yani implant mı oluyor o? biraz anlatırmısın? bence de çok iyi karar verip yaptırmak lazım. ben de gizli yaptırcam bu gidişle. çünkü herkese söyleyebileceğim birşey değil. tabiki birlik olup gitmek en iyisi. iyice araştıralım cnm. tecrübeli ve daha önce yaptıran kızların yardımı ile de hep beraber zafere ulaşalım inşallah

bende gitmek istiyorum ben hem burun içinde düşünüyorum bacak içinde ama eşim izin vermiyo artı cimri

pinkred ben bu hafta sonu da arayamadım ahmet beyi, misafir komasına girdim gene. sen randevu aldın mı programı çok dolu mudur aceba? hafta içi aramaya çalışayım.

bi de ameliyat için tarih sordun mu? yurtdışına falan çıkıyo mudur ki ben kendi kendime mayısta olayım diyorum ama...

Kimimizin parası,kimimizin cesareti ,kimimizinde vakti yok ameliyat için ama gerçek olan hepimizin aynı problemi var.Son 1 aydır 2 adet dar paça pantalon aldım e şu dizin üzerine kadar çıkan çizmelerden aldım.Tabi bu bacaklarla pek hoş durmayacağı için daha öncede yazmıştım çoraptan kendime implant yaptım :)) acayip güzel duruyor ve sütun gibi bacaklarım oluyor.Şimdi bu psikolojiyide yaşadıktan sonra ben düz bacağın ne kadar güzel ve güvenverici birşey olduğunu gördüm.O yüzden ameliyat olmayı çok istiyorum.Sadece hangi doktora ve silikon mu yağ mı karar veremiyorum... Oda beni korkuttuğu için durmadan askıya alıyorum..

zerdali hoşgeldin aramıza verdiğin bilgiler çok öenmli bizim için.ilk defa silikondan memnun olmayan birini okudum.zaten yaptıranda çok yok.doktorun kimdi acaba?istanbulda mısın?çok oldu ama cevap verirsen sevinirim.ayrıca resim görme imkanımız var mı acaba?

parisss haklısın hemen giyilebilir mi bende bilmiyorum yılların psikolojisiyle zor tabiiki ama nasılda güzel olur)bütün yaptıranlar toplanır mini elbise günü yapılabilir)altın günü gibi mini etek günü düşünsene araştırmaya devam o halde canım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…