Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Reklam amaçlı girdiğini düşündüğünüz insanları neden kötü içerik butonunu kullanarak bizlere bildirmiyorsunuz?

geçkinkız teşkler canım
msjı gönderen tektash diil bu arada,taktashın doktoru die yazdım ama tamamen isim paylaşmak istemedigimdendir.canım ben zaten kimseye kötülük düşünemem ki burda bile olumsuz baktıgım amelıyat türleri için araştırma yapıyorum sizin için kendim silikon düşünmedigim halde bile okadar araştırdım yardımcı olabilmek adına kafamada takmıyorum ama benim yazdıklarıma alakasız bir msj gelince buna istinaden yazmak istedim

msjı gönderdim sayın editör masum insanların yazdıklarını yanlış anlayıp dilerim birdaha formu yanlıs kullanmazlar tşkler...

özgürdü
pınar altuğ'un gençlik fotosu mu bu?
pek benzemiyor sanki. şuan pınar altuğ'un bacaklarında slikon mu var?bana pek öyle gelmedi...
umarım slikon ya da yağ enjektedir. bi,r umut olsun bize... :)

Canım o Pınar Altuğ hatta o haliyle güzellik kraliçesi seçilmişti:) Silikon varmış deniyor bence var...Yada inşallah vardır:)

ankarada ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar.....hepimiz ayrı ayrı hasan fındık yada ahmet karacalara mail atsak da ayda 1-2 gün ankarada gelip ameliyatlarını yapsalar.çoğunluk başvurursak ,bir hastaneyle anlaşırlar,bizde istanbuldan istediğimiz doktora hemde hastane koşullarında ameliyat olmuş oluruz.....haber bekliyorum sizlerden...............ben hasan fındıka msj attım....umarım olur.

Son düzenleme:

leydi o nerden çıktı, tektaşın açtığı başlığı burada paylaşan benim çok beğendiğimi söylemiştim bakmanızı istemiştim... buradan birkaç arkadaş bakmıştı... reklam varsa senden önce ben yapmışımdır heralde:)))) boşver kim ne isterse düşünebilir ben kendi adıma senin yazdıklarından pek çok soruma cevap bulduğumu söyleyebilirim.

özel mesaj işi yine değişmiş bu arada 100 mesaj istiyor. pinkred rica ederim, işine yaradı mı? ben henüz görüşemedim cumartesi arayacağım.

amanbe teşekkür ederim canım tabiki işime yaradı muayene ücretini sormak için aradım martın ortasında muayene olmayı düşünüyorum sonrada karar vericem inşallah

Arkadaslar herkese merhaba.ben Ahmet beye mail attim.sagolsun 2 defa sorularimi yanıtladı.3cü mailime cevap bekliyorum.o bana bir çok seçeneklerden bahsetti.daha çok aklıma yatan kök hücre karışımı ve silikon birlikde yapılması.size sorum bu forumda kök hücre tekniğiyle ameliyat yaptırıp ta erimeyen birisi oldumu.?

lilacc kök hücre bile olsa erime riskinin olduğunu okumuştum.ama kişiye yada yapan doktorada bağlı olabilir.silikon+kök hücre yaptırmayı istediğim yöntem.ahmet beyin cevapları ne yönde bilgilendirir misin bizide.ayrıca ahmet beyin yöntemi çok pahalı diye biliyorum.fiyat hakkında açıklama yaptı mı acaba?

iyi bir fikir sılası ama onların buna karar verip gelme süresine kadar benim yaptırmış olmam lazım.gelmeleri bile hayaliyken şu anda beklemek dahada zor olurankarada bulabilseydik aynı yöntemi yapan doktor ne güzel olurdu.benim araştırmadığım doktor kaldığını sanmıyorum.sadece namık kemal baran 13 martta geliyormuş. onada sormak,danışmak istiyorum.istanbula gitme fikri yeşermeye başlıyor ama cesaretim pek yok.ameliyattan dolayı değil,ameliyattan sonraki süreç için endişeleniyorum.

aman erimesini şimdi kafaya takmıyorum bi yaptıra bilsek yaptırdıktan sonra eriyip erimeyeceğini düşünürüz.bide ahmet bey baya pahalı fiyet söylüyo nasl biriktirecem o kadar parayı.

sılası dr.hasan fındık'ın sekreteriyle görüştüm şimdi.resimleri doktorun görmesi lazımmış.silikon+yağa karar veriyormuş o şekilde.kök hücresinden değil ama yağ enjeksiyonundan bahsetti.bir kısmı eriyecek bir kısmı kalır dedi ona göre 2.bir yağ enjeksiyonuda olabilirmiş.fiyat olarakta 4000 euro imiş.toplu ameliyatlarda ve referanslarda indirim yapılabilirmiş.ayrıca dikişler ve kontrol için 7-10 gün kalınması gerekiyormuş.

aman ne kadar pahalı ya bi de kasin bir sonuç deyil hadi eridi tekrar mı vercez o kadar para bide çekilen sıkıntı ufffff ya bari ikincide üçret almasa;

peki bülent bey nasl oluyorda bu kadar kesin konuşuyo tek seferlik diye erimeyecek diye biliyor.araştırdıkça aslında kafamız iyice karışıyor.her dok. verdiği üçretlerde ç.ok farklı aralarında çok fark var bu fiyatlara bi üst sınır koyulsun bence

evet çok pahalı.arkadaşlar toplu halde dr.selçuk ışıkla tekrar görüşmeye gidebiliriz.herkes ayrı ayrı kafasına takılan soruları sorabilir ve daha iyi gözlem yapabilir,ona görede karar verebiliriz.buda bir alternatif ne dersiniz?

Son düzenleme:
pahalı olmasıda aslında önemli deyil kesin bişey söyleseler ve bu parayı verince evet erimeyecek diyemiyolar ve 10 milyar isteyen doktorda böyle konuşuyor 2 milyar isteyen dok. böyle konuşuyor o zman fiyatlar arasındaki farkı ne belirliyor ucuz dok. gitmek daha mantıklı deyilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…