Bacak dolgusu yaptıran var mı?

hoşgeldin evaizm.inşallah hepimiz isabetli seçimler yapıp bol minili günler yaparız.

hoşbulduk canım,söyleyebileceğim şu kimsenin kararını etkilemek istemem cok zor bir ameliyat hele gizli yaptırılacak bişi diil.tanımadıgım insanların evinde kalmak zorunda kaldım günlerce.bacagında yabancı bir maddenin olması psikolojik olarak cok huzursuz edici bi kere.ilk bi sene ya patlarsa ya bşi olursa diye içim içimi yedi kabuslarım oldu.cok kötüler anlatamam dogal diğiller bi kere insanın kendi yagına benzer mi hiç.ben en şansız olanlardanım tabi bacak protezi için gitmedim liposuction için gitmiştim kandırdı adam beni nasıl inandım hala kızıyorum kendime.nazım duraktı benim doktor oda istemezdi böle olmasını belki ama riskli cok riskli bir ameliyat söyleyeyim kesikler müthiş rahatsız ediyor ole de böle de etek giymek hayal oluyor bikini giymek te tabii:)resim hiç yok ama bi ara cekebilrsem eklerim.umarım faydalı olmustur ama bana kalırsa implanta hiç bulaşmayın.

haa bi de kızlar, implant düşünenler onların dikişini aldırmak var dikişleri aldırmak da cabası cok iğrenç bişi.ben dikişi aldırdım acıdan bayılmısım kalktıgımda bi kustum ki sölemesi ayıptır hala hatırlarım o günü içim cız ediyor...

formaliteden...canım doktorun site adresimiydi acaba silinen?
neden silindiki?
[/QUOTE]

bilemiyorum canım dikkat etmedim.silinmiş sorun değil yani neyse

çok üzüldüm adına şanssız bir dönem olmuş.bende estetik olmuştum 3 yıl önce eriyen dikişlerdendi.aldırmaya gerek yoktu ozaman bile.gerçekten kötü olmuş.silikonları çıkarmak ve yağ enjektesi için düşündüğün bir doktor var mı canım?tekrardan çok geçmiş olsun

hoşgeldin evaizm.inşallah hepimiz isabetli seçimler yapıp bol minili günler yaparız.

bana implant çok uzak ve zor geliyo. zaten gizli olur (nasıl olacaksa) :44: çok geçmiş olsun cnm ya sen baya çekmişsin

cok sagol benimkisi gercekten büyük talihsizlikti.hiç bir fikrim yok acıkçası iyi güven veren biri olmalı işi ticarete dökmemiş biri olmalı.uzun zamandır bakmadım cesaretim olmadıfgından yeni araştırmaya basladım ama listemde oytun idil,naci çelik,erol kışlaoğlu var şimdilik.sizi takip edeceğim acıkcası:))bu arada ben istanbuldan siz nerden 3 sene önce ne ameliyatı oldunuz?

bana implant çok uzak ve zor geliyo. zaten gizli olur (nasıl olacaksa) :44: çok geçmiş olsun cnm ya sen baya çekmişsin

sorma evaizm yaa cok kötü günler gecirdim.ne çektiğimi bi ben bilirim bide allah..inşallah güzel günler görürüm yazada evlenecem evlenmeden kurtulabilsem sunlardan bii..

ben ankaradayım canım.3 yıl önce göğüslerime silikon taktirdım ben çok memnunum onun rahatlığıyla bacak silikonunada sıcak baktım ama elbette göğüs silikonundan çok başka.benim bacaklarım çok çarpık silikon anca kurtarır beni yağ olayınıda okumuşundur zaten pek kalıcı olmadığı için ben silikon+kök hücre yağ üzerinde duruyorum ve araştırmalarım bu yönde.seni arkadaş olarak ekleyim resimlerime bakarsın canım.

kızlar silinen şey benim internetten bulupta koydugum resimdi yasakmış bende bilmiyordum.zaten intrnetten görürsünüz resmi.doktorun kendi koydugu bir resim hastasının öncesi ve sonrası bacaklaırnın resmi.

zerdali senin adına cok uzldum cok zor işte bu yuzden korkuyorum ve dogal görünmesi acısından sanırım yaptrınca yag enjeksıyonu yatrcam önceden silikon istiyordum ama ilerde yaşlalnınca nasıl olur zararı varmıdır korkuyorum allah hepımızın yardımcııs olsun..zerdali resmin varsa paylasırmısın bizde görmek isteriz.

inşallah aynı talihsizlikleri yasamazsın iyi arastır tabi cok zor ve riskli bir ameliyat.hayırlısı olur sizin için inşallah tabi benim içinde.eklerseniz cok sevinirim:)

sagol parisss..ne olursa olsun yag enjeksiyonu diyorum eger cok kötü diilse bacaklar cok ince cok çarpık vs vs..resim eklemeye calışacagım kısmet olursa..

inşallah aynı talihsizlikleri yasamazsın iyi arastır tabi cok zor ve riskli bir ameliyat.hayırlısı olur sizin için inşallah tabi benim içinde.eklerseniz cok sevinirim:)

ekledim canım.senin durumun beni çok demoralize etti ama elimden geldiğince olumlu düşünmeye çalışacağım çünkü bu çarpık bacak psikolojisinden kurtulabileceğimi sanmıyorum.üstelik bir iki ay içerisinde yaptırmam lazım.

cnm beni de ekler misin? ben de merak ediyorum resimleri. ben de yükleyeim bakarsınız yorumlarınızı bekliyorum kızlar. ozaman birbirimizi ekleyelim. inşallah hep beraber en güzel sonuca ulaşırız...

öyle düşünme ben sunu diyorum eger mümkünse dolgu yaptırın ama sen dolgu kar etmez düyorsun o zaman yapılabilir tabiki.hem aynı sey senin basına gelecek diye bişi yok.benimkinin biri kalın biri ince kaldı şekil bozoklugu oldu dikişler rahatsız ediyor.ama sende iyi durmayacak diye bişi yok hem bak kendsin dedin ilk kez implant yaptıran birinden şikayet duyuyorum diye.inşş seninkisi cok iyi olur inan seni yeni tanıdım ama cok dua edeceğim herseyin iyi olması için dualarım seninle benim yasadıklarımı yasamanı asla istemem.ama bu bir riziko işte ya hep ya hiçç aklımda duracagına bacağımda dursun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…