slm kızlar. ben de sizinle aynı durumdayım. araştırma yaptım bir dönem ama umutsuzluğa kapılıp bırakmıştım. tekrar alevlendim çünkü yalnız değilmişim onu anladımyeniden bir kaç gündür araştırma içindeyim. bu konunun başından başladım okumaya ama bitecek gibi değil. güzel örnekler var önümüzde. araştırmaya ve okumaya devam yardımlarınızı bekliyor ve size de yardım için hazırım kızlar. hepimize kolay gelsin. ben de öğrendiğim şeyleri sizinle paylaşacağım.
bende gitmek istiyorum ben hem burun içinde düşünüyorum bacak içinde ama eşim izin vermiyo artı cimri
hoşgeldin evaizm.inşallah hepimiz isabetli seçimler yapıp bol minili günler yaparız.
zerdali hoşgeldin aramıza verdiğin bilgiler çok öenmli bizim için.ilk defa silikondan memnun olmayan birini okudum.zaten yaptıranda çok yok.doktorun kimdi acaba?istanbulda mısın?çok oldu ama cevap verirsen sevinirim.ayrıca resim görme imkanımız var mı acaba?
selahattin beyi internette aratınca bu resim ve yag enjeksiyonu hakkında bilgilerde cıkıyor kızlar bilgilerinize.bu doktora forumda ameliyat olan varmı?gerçektende erimiyormu yani off delircem
xxxxxx
pariss yeni bir doktor ismi duydumya bende hemen baktım,az öncede ben inceliyordum resimleri)güzel görünüyor bacaklar
formaliteden...canım doktorun site adresimiydi acaba silinen?
neden silindiki?
haa bi de kızlar, implant düşünenler onların dikişini aldırmak var dikişleri aldırmak da cabası cok iğrenç bişi.ben dikişi aldırdım acıdan bayılmısım kalktıgımda bi kustum ki sölemesi ayıptır hala hatırlarım o günü içim cız ediyor...
hoşgeldin evaizm.inşallah hepimiz isabetli seçimler yapıp bol minili günler yaparız.
haa bi de kızlar, implant düşünenler onların dikişini aldırmak var dikişleri aldırmak da cabası cok iğrenç bişi.ben dikişi aldırdım acıdan bayılmısım kalktıgımda bi kustum ki sölemesi ayıptır hala hatırlarım o günü içim cız ediyor...
çok üzüldüm adına şanssız bir dönem olmuş.bende estetik olmuştum 3 yıl önce eriyen dikişlerdendi.aldırmaya gerek yoktu ozaman bile.gerçekten kötü olmuş.silikonları çıkarmak ve yağ enjektesi için düşündüğün bir doktor var mı canım?tekrardan çok geçmiş olsun
bana implant çok uzak ve zor geliyo. zaten gizli olur (nasıl olacaksa) :44: çok geçmiş olsun cnm ya sen baya çekmişsin
ben ankaradayım canım.3 yıl önce göğüslerime silikon taktirdım ben çok memnunum onun rahatlığıyla bacak silikonunada sıcak baktım ama elbette göğüs silikonundan çok başka.benim bacaklarım çok çarpık silikon anca kurtarır beni yağ olayınıda okumuşundur zaten pek kalıcı olmadığı için ben silikon+kök hücre yağ üzerinde duruyorum ve araştırmalarım bu yönde.seni arkadaş olarak ekleyim resimlerime bakarsın canım.cok sagol benimkisi gercekten büyük talihsizlikti.hiç bir fikrim yok acıkçası iyi güven veren biri olmalı işi ticarete dökmemiş biri olmalı.uzun zamandır bakmadım cesaretim olmadıfgından yeni araştırmaya basladım ama listemde oytun idil,naci çelik,erol kışlaoğlu var şimdilik.sizi takip edeceğim acıkcası:))bu arada ben istanbuldan siz nerden 3 sene önce ne ameliyatı oldunuz?
ben ankaradayım canım.3 yıl önce göğüslerime silikon taktirdım ben çok memnunum onun rahatlığıyla bacak silikonunada sıcak baktım ama elbette göğüs silikonundan çok başka.benim bacaklarım çok çarpık silikon anca kurtarır beni yağ olayınıda okumuşundur zaten pek kalıcı olmadığı için ben silikon+kök hücre yağ üzerinde duruyorum ve araştırmalarım bu yönde.seni arkadaş olarak ekleyim resimlerime bakarsın canım.
kızlar silinen şey benim internetten bulupta koydugum resimdi yasakmış bende bilmiyordum.zaten intrnetten görürsünüz resmi.doktorun kendi koydugu bir resim hastasının öncesi ve sonrası bacaklaırnın resmi.
zerdali senin adına cok uzldum cok zor işte bu yuzden korkuyorum ve dogal görünmesi acısından sanırım yaptrınca yag enjeksıyonu yatrcam önceden silikon istiyordum ama ilerde yaşlalnınca nasıl olur zararı varmıdır korkuyorumallah hepımızın yardımcııs olsun..zerdali resmin varsa paylasırmısın bizde görmek isteriz.
inşallah aynı talihsizlikleri yasamazsın iyi arastır tabi cok zor ve riskli bir ameliyat.hayırlısı olur sizin için inşallah tabi benim içinde.eklerseniz cok sevinirim:)
ben ankaradayım canım.3 yıl önce göğüslerime silikon taktirdım ben çok memnunum onun rahatlığıyla bacak silikonunada sıcak baktım ama elbette göğüs silikonundan çok başka.benim bacaklarım çok çarpık silikon anca kurtarır beni yağ olayınıda okumuşundur zaten pek kalıcı olmadığı için ben silikon+kök hücre yağ üzerinde duruyorum ve araştırmalarım bu yönde.seni arkadaş olarak ekleyim resimlerime bakarsın canım.
cnm beni de ekler misin? ben de merak ediyorum resimleri. ben de yükleyeim bakarsınız yorumlarınızı bekliyorum kızlar. ozaman birbirimizi ekleyelim. inşallah hep beraber en güzel sonuca ulaşırız...
ekledim canım.senin durumun beni çok demoralize etti ama elimden geldiğince olumlu düşünmeye çalışacağım çünkü bu çarpık bacak psikolojisinden kurtulabileceğimi sanmıyorum.üstelik bir iki ay içerisinde yaptırmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?