Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben su-ay görüştügü dok . sıcak bakıyorum valla hele bi yaptırsın memnun kalırsa onunla görüşecem hemde bi çok dok. genel anestezi yaparken o işlem yapılan yerleri uyuşturuyor ben genel anesteziden çok korkuyorum işallah işe yarar bizede bi umut olur artık güzel bacaklara sahip olmak istiyorum ve istedğimi rahatca giyinmek hayal olmasın allahım artık bunlarda bizler için artık ne olur dualarımızı kabul et.

formaliteden Ahmet bey ilk mailinde tek yag enjektesi 4000 TL, silikonla birlikde 7000 TL yazmis.Kök hücreden de bahs etdi.benim anlamadığım bu fiyatların kök hücreyemi yoksa normal yağ enjektesine mi ait olduğu.çünki o bana hem 1 kaç seanslık yağ enjektesinden hem kök hücre tekniğinden bahs etmiş.onu bu defakı mailimde sordum.bakalım ne yazacak.ben Hasan Fındıka da mail atmışdım zaten.O tek silikon 8000, yagla birlikde 9000 yazmış.Ama tabii Hasan beyin bu ücretine yazdığı kadarıyla bir haftalık otel konaklamam da dahilmiş.Sonuçda Hasan bey daha pahalı. Bir şeyi anladım ki Ahmet bey yağa üstünlük veriyor silikonu ona ek olarak yapiyor.Hasan beyse silikon yapıcam diyor.İhtiyac olursan yağ da yaparız dedi.

yaa bana kalsa yarın hemen olacağımda.:
param 10 nunda gelecek eee çalışmayınca birilerini beklersin böyle...bnede ancak 12-15 hangi gün alırsam doktorun gününe bağlı ..

yaa bana kalsa yarın hemen olacağımda.:
param 10 nunda gelecek eee çalışmayınca birilerini beklersin böyle...bnede ancak 12-15 hangi gün alırsam doktorun gününe bağlı ..

tekrar bı sordun mu cnm kök hucre yapıp yapmadıgını.kayseri de mi oturuyosun.gelırsem yardımcı olurmusun.orası daha yakın diye cazip geliyo..bilgilerine ihtıyacım var..benım sorun sadece dız kapagı altında yaklasık 3 cm boşluk.başka bişey yok.

tekrar görüşmedim. tabii yardımcı olurum..ben kayseride oturuyorum.

pariss merhaba, özelden mesaj atmışsın fakat benim özelden mesaj atma hakkım yokmuş. burdan yazıyorum. uzun süredir internete giremiyordum. ben ahmet beye yağ enjeksiyonu olmuştum evet kök hücre ile. ama birazı erimişti. ben eriyen halini beğenmediğim için 4 ay sonra ahmet beye gittim tekrar beğenmediğimi söyledim o da beni tekrar ücretsiz ameliyat edebileceğini söyledi. 1 ay öncede ikinci ameliyatımı oldum. ücret ödemedim ama hastane masraflarını ödedim. erime yok şuan memnunum ama bir ameliyat daha olmak istiyorum tamamen içime sinmesi için. ahmet bey bir kere daha yapabileceğini söylemişti ücretsiz. yani bence çok anlayışlı ve ilgilenen bir doktor. hatta ben ücret konusu hiç açmadan o almayacağını söylemişti. ablam daha ameliyat olmadı. umarım yardımcı olabilmişimdir

ereta
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz...
yalnız merak ettiğim bir kaç soru ar cevaplarsan çok sevinirim.
bacaklarının eski hali nasıldı ? yani zayıflıl mı, yoksa eğrilik mi vardı? mümkünse eski ve yeni halllerini ekler misin?
bir de kilo durumun daha doğrusu yağ durumun nasıldı ? yeterli yağ alabildi mi doktor. benim yağım hiç yok.yağ için de çok mu kilo almam lazım bu beni çok üzüyor. bir tarafı düzelteyim derken,kilo yapmak canımı sıkıyor.
teşekkür ederim..
bu arada yağların hiç erimez inşallah . elbiselerini hiç çıkarma

dilaramutlu teşekkür ederim... bacaklarımın eski hali eğriydi. dizlerim birbirine bakıyordu ve aynı zamanda inceydide. kesinlikle dar paça pantolon giyemiyordum. şuan giyebiliyorum. benim ilk ameliyatta göbeğimde yağ vardı 58 kiloydum boyumda 1.66 civarı... kök hücre için çok yağ gerekli ama normal yağ enjeksiyonu için değil sanırım. ama bence kilo almalısın yinede, eğer çok eğrilik varsa az yağla düzelecek iş değil eski fotoğraf bende hiç yok... yurt dışında olduğum için gidemedim almaya doktordan ama alıcam... yenileri ekleyebilirim ama...

ereta çok sağol. bacaklarının yeni hallerini bekliyorum tabii eskisi de eline geçtiğinde eklersen çok daha iyi olur bizim için.
ben 48-49 kiloyum ve bacaklarımaı 542. sayfada görebilirisn. en azından seninkilere benziyor mu:)))
ah ahhh en çok istediğim dar pantolon ve kısa botlar ... allah hepimize nasip etsin inşallah.

ereta canım coook saol verdıgın bılgıler için.şimdiki resimlerini bizimle paylasırsan cok sevınırz.ameliyatını ilk basta nekadara olmuştun canım onuda yazarmısın..sana benim bacak resmimi yollamak istiyorum yada buraya eklerim bir bakarmısın senin eski bacaklarında böylemiydi benimkiler ince değil ama yağ enjeksiyonu ile düz olurlarmı acaba

kızlar benim bacaklarımda böyle daha önce albumdeydi zaten cogunuz görmüştünüz.ereta canım bacakların benımkıne benzıyormuydu benımkıler birleşmiyor sence yag enjeksiyonu aradaki açıklığı kapatırmı?

ooooo benimki daha açık.valla ben yağ koyduracağım bende nasıl kapanacak diye düşünüyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…