lilacc kök hücre bile olsa erime riskinin olduğunu okumuştum.ama kişiye yada yapan doktorada bağlı olabilir.silikon+kök hücre yaptırmayı istediğim yöntem.ahmet beyin cevapları ne yönde bilgilendirir misin bizide.ayrıca ahmet beyin yöntemi çok pahalı diye biliyorum.fiyat hakkında açıklama yaptı mı acaba?
slm su ay sen oldun mu saffet beye?olmadıysan ne zaman olacaksın.
selam.ben martın içinde olacağım inş.sabırsızlandım iyice..
lilacc hasan bey sadece yag enjeksiyonunu nekadara yapıyor biliyormusun?
yaa bana kalsa yarın hemen olacağımda.:
param 10 nunda gelecekeee çalışmayınca birilerini beklersin böyle...bnede ancak 12-15 hangi gün alırsam doktorun gününe bağlı ..
tekrar bı sordun mu cnm kök hucre yapıp yapmadıgını.kayseri de mi oturuyosun.gelırsem yardımcı olurmusun.orası daha yakın diye cazip geliyo..bilgilerine ihtıyacım var..benım sorun sadece dız kapagı altında yaklasık 3 cm boşluk.başka bişey yok.
tekrar görüşmedim. tabii yardımcı olurum..ben kayseride oturuyorum.
Parissss Hasan beye resmimi göndermişdim.o bana silikon ihtiyac duyarsa yanında da yağ önermiş.O yüzden sadece yağ enjeksiyonunun fiyatını yazmamış.istersen sen bir mail at sor.
ereta
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz...
yalnız merak ettiğim bir kaç soru ar cevaplarsan çok sevinirim.
bacaklarının eski hali nasıldı ? yani zayıflıl mı, yoksa eğrilik mi vardı? mümkünse eski ve yeni halllerini ekler misin?
bir de kilo durumun daha doğrusu yağ durumun nasıldı ? yeterli yağ alabildi mi doktor. benim yağım hiç yok.yağ için de çok mu kilo almam lazım bu beni çok üzüyor. bir tarafı düzelteyim derken,kilo yapmak canımı sıkıyor.
teşekkür ederim..
bu arada yağların hiç erimez inşallah . elbiselerini hiç çıkarma
pinkred Ahmet beyin muayene ucreti ne kadar?
pariss merhaba, özelden mesaj atmışsın fakat benim özelden mesaj atma hakkım yokmuş. burdan yazıyorum. uzun süredir internete giremiyordum. ben ahmet beye yağ enjeksiyonu olmuştum evet kök hücre ile. ama birazı erimişti. ben eriyen halini beğenmediğim için 4 ay sonra ahmet beye gittim tekrar beğenmediğimi söyledim o da beni tekrar ücretsiz ameliyat edebileceğini söyledi. 1 ay öncede ikinci ameliyatımı oldum. ücret ödemedim ama hastane masraflarını ödedim. erime yok şuan memnunum ama bir ameliyat daha olmak istiyorum tamamen içime sinmesi için. ahmet bey bir kere daha yapabileceğini söylemişti ücretsiz. yani bence çok anlayışlı ve ilgilenen bir doktor. hatta ben ücret konusu hiç açmadan o almayacağını söylemişti. ablam daha ameliyat olmadı. umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?