ozgurdu, daha önce ben de araştırma yaparken selahattin tulunay ismine rastlamış ve burada da sormuştum, sanırım 1 ay önce filan. Ben de mail atmıştım o zaman bana da maliyet 5000 TL denmişti:))
Arkadaşlar bana Ferruh Bingül'ün kendisine ait maili lazım..Varsa ve yazan olursa çok sevinirim.
evet bacaklarım zayıf değilmiş ben hep zayıf sanırdımresimleride bulabilirsen çok sevinirim canım.dizlerim birbirine bakıyor benim aradaki boşluk 5 cm;(
formaliteden bence de çok ince değil bacakların. dizaltı boşluk kapansa iyi olacak gibi. zaten açıklığı sıfırlamak değil dimi amaç. sen de benimkilere bi bak bakalım, farklı birbirinden.
Evaizm bende bulamadım maalesef işte..O zaman maili kendisinde varolan arkadaşların sesimizi duymasını bekleyeceğiz..Bir de sorum var operasyon geçirenlere..
Tamamen olmasada kaç günde ayağa kalkıp yürüyebildiniz?Yani benim günlerim sınırlı ve 3 gün içerisinde en azından yürüyebilmek zorundayım.(Bir başka hastaneye gidip iğne vurulmam gerekiyor) Bu mümkün olurmu?Yoksa ilk 3 gün mutlaka sadece yatmak zorundamıyım..
ahmet beyin özelliği neymiş ,ben bikaç doktora mail attım verdikleri fiyat yağ enjeksiyonunda 2000 -2500 arsında ;silikonda 4000-5.500 civarında fiyatlar birden uçmaya başladı.ne iş anlamadım.
Slm Kızlar,
Herzaman buraya girip yazamıyorum
sorularınız olursa aslında tüm cevaplar formun içinde ismimin üzerine tıklayıp bakarsanız tüm bilgilere ulaşabilirisiniz genelde müsait olamadığım için aynı seyleri tekrar tekrar yazamıyorum.
2. operasyonumun üzerinden yaklaşık 2,5 ay geçti erime olmadı diyebilirim ilk haftaki şişlikler indi o kadar...
Ben heriki operasyonumuda Ahmey Beye oldum bilmeyenler için tekrar soylim benim operasyon sonrası dönemim de cok hafif gecti sıkıntım olmadı diyebilirim. tabi bu bünyeden bünyeye değişebilir.
Resimlerim albumde kızlar isteyenler bakabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?