melike
bacakların süper görünüyor. maşallah:))) güle güle giy minilerini.
eski halleri de olsaydı daha da iyi olurdu. mümkünse ekleyebilir misin
sanırım senin dizlerinin hemen üstüne bir şey yapılmadı, yanılıyor muyum
bacakalrının dizden yukarısında hiç açıklık yok. eskiden de mi böyledydi yoksa operasyon buralara da yapıldı mı? teşekkür ederim.
resimlerine baktım inanılmaz güzeller.eski halini bilmiyorum nasıldı canım ama bu halin harika.bayıldım bile diyebilirim.bol minili günler dilerim sana
evaizm
fotolarını ben de merak ettim. sadece profilindeyse beni de arkadaş olarak ekleyebilir misin. teşekkür ederim.
resimlerine baktım inanılmaz güzeller.eski halini bilmiyorum nasıldı canım ama bu halin harika.bayıldım bile diyebilirim.bol minili günler dilerim sana
beni ekleyenleri kabul ettim kızlar
cok teşekkür ederim formaliteden...
Süper olmuş bacakların.Güle güle kullan.Keşke ilk halinide görebilseydik ozaman bizim bacakların düzelme şansınıda anlardık.
Evaizm benide kabul etmişssin teşekkürler..Bacakların ise hiçte kötü değil..Ama biz kadınlar işte..Taktık mı takıyoruz..Bu arada arkadaşlar tekrarlıyorum..Ferruh bingül'ün kişisel mail adresi olan varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi????????
canım bencede bacaklarında sorun yok,gayet güzel...:81:
MELİKECİM ÇOK TEŞEKKÜRLER.inşallah hiç erime olmaz.bu arada bacakların çok güzel olmuş.Slm Kızlar,
Herzaman buraya girip yazamıyorum
sorularınız olursa aslında tüm cevaplar formun içinde ismimin üzerine tıklayıp bakarsanız tüm bilgilere ulaşabilirisiniz genelde müsait olamadığım için aynı seyleri tekrar tekrar yazamıyorum.
2. operasyonumun üzerinden yaklaşık 2,5 ay geçti erime olmadı diyebilirim ilk haftaki şişlikler indi o kadar...
Ben heriki operasyonumuda Ahmey Beye oldum bilmeyenler için tekrar soylim benim operasyon sonrası dönemim de cok hafif gecti sıkıntım olmadı diyebilirim. tabi bu bünyeden bünyeye değişebilir.
Resimlerim albumde kızlar isteyenler bakabilir.
kızlar ben su.ayın görüştüğü dr.saffet örsle konuştum.sorularıma telefonda cevap verdi sağolsun.kök hücre değil normal yağ enjeksiyonu yapıyormuş.kalıcılığı kişiye göre %10 ve % 90 değişir dedi.ama tekrarını yaptırmak gerekebilir 2.veya 3 .dahada kalıcı olur elbette dedi.lokalde 1000 tl genel anestezide 1700 1800 tl dedi.bende peki grup halinde gelsek birazcık pazarlık payınız olur mu dedim tabii dedi.ankarada ki arkadaşlar veya acil yaptıracak arkadaşlar irtibata geçelim karar verelim.kalacak yerde ayarlayabiliriz dedi ayrıca.
kızlar ben su.ayın görüştüğü dr.saffet örsle konuştum.sorularıma telefonda cevap verdi sağolsun.kök hücre değil normal yağ enjeksiyonu yapıyormuş.kalıcılığı kişiye göre %10 ve % 90 değişir dedi.ama tekrarını yaptırmak gerekebilir 2.veya 3 .dahada kalıcı olur elbette dedi.lokalde 1000 tl genel anestezide 1700 1800 tl dedi.bende peki grup halinde gelsek birazcık pazarlık payınız olur mu dedim tabii dedi.ankarada ki arkadaşlar veya acil yaptıracak arkadaşlar irtibata geçelim karar verelim.kalacak yerde ayarlayabiliriz dedi ayrıca.
Önceki ameliyatlarından memnun olan varsa ben de katılabilirim. Değilse beklemede kalıcam. Ahmet Karacalar ı da düşünmekteyim.
tekrar yapıldığında da üçret alıyo mu peki ahmet karacalar sanırım ikinci ve ücüncü ameliyatlarda ücret almıyodu.bide gerçekten toplu gitmek çok iyi olur cünkü hem cesaretimiz artar hem birbirimize desdek oluruz.kızlar ben su.ayın görüştüğü dr.saffet örsle konuştum.sorularıma telefonda cevap verdi sağolsun.kök hücre değil normal yağ enjeksiyonu yapıyormuş.kalıcılığı kişiye göre %10 ve % 90 değişir dedi.ama tekrarını yaptırmak gerekebilir 2.veya 3 .dahada kalıcı olur elbette dedi.lokalde 1000 tl genel anestezide 1700 1800 tl dedi.bende peki grup halinde gelsek birazcık pazarlık payınız olur mu dedim tabii dedi.ankarada ki arkadaşlar veya acil yaptıracak arkadaşlar irtibata geçelim karar verelim.kalacak yerde ayarlayabiliriz dedi ayrıca.
tekrar yapıldığında da üçret alıyo mu peki ahmet karacalar sanırım ikinci ve ücüncü ameliyatlarda ücret almıyodu.bide gerçekten toplu gitmek çok iyi olur cünkü hem cesaretimiz artar hem birbirimize desdek oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?