Bacak dolgusu yaptıran var mı?

formaliteden
canım ben karar veremedim. zaten ne maddi olrak ne de okul olrak uygunum. sınavlarım var. benim bir dahaki yaza kalabilir. ya da önümüzdeki kışın olabilir kısmetse.
ama takip ettiğim kadarıyla Ahmet karacalar hastalrında pek sorun çıkmamış ama fiyat konusu biraz abartı. sanırım özel hastanede çalışıyor. bundan dolayı olsa gerek. kök hücreyi daha ucuza yapan başka doktorlar vardır. iyicene araştıralım. tabii ucuz olup kötü olabilir de... şans biraz .... umarım ümitlerimiz kırılmaz.
KIZLAR
dar pantolon alıp bot giymek istiyorum. diz altındaki boşluğa belli olmayack şekilde nasıl bir şey koyabilirim. pantolon dar kotlardan olacak, koyduğum çorap belli oluyor... yardımmmmm öZGURDU sen bir yöntemden bahsetmiştin . tekrar yazman mümkün mü?bugün bot ve çok dar olmayn kot pantolon giydim fena durmadı;ama kotum çok dar değildi..YARDIMMMMM

slm formalıteden.bende dun arayıp konustum aynı bilgileri bana da verdi.hatta anlaşmalı oldugu otellerde varmış.orda kalabılırsınız dedı.16 yıldır bu işi yaptıgını söledı.haftada 3 veya 4 yag enjeksıyonu yapıyomuş.bılmıyorum.burdakı kişilerle kararlastırıp yapmak istıyorum ama herkes fikrini degişiyoo.benım bu hafta ayarlayıp haftaya olmam lazım.başka izin yok.yoksa bu durumu nişanlıma açıklayıp son care onunla hareket etmek zorunda kalcam.geceleri gözüme uyku girmiyo bu problem yüzünden.bı de ferruh beyle de konusmustum.o da ılgılendı.kararsızım.

slm zerdali.benım nişanlım bılmıyo ama yaza evlencem ne yapcam bılmıyom.bır an önce bu dertten kurtulmak istıyorum.sence nişanlıma söleyıp onunlamı hareket etmelıyım.bı de böyle operasyona kalkarsam ıl dısına gitcemne yapsam???

acık degıl mı ekeledım de.

Bence en doğrusu konuyu ailenin bilmesi şu anda karşı dahi çıksalar başına bi iş gelse mutlaka yanında olurlar asla kendin hareket etme.

Bence en doğrusu konuyu ailenin bilmesi şu anda karşı dahi çıksalar başına bi iş gelse mutlaka yanında olurlar asla kendin hareket etme.

öncelikle nişanlının bilmesi iyi olur destek olur sana.ya kızlar ben yaptırdıktan sonra i problem çıkarsa nasl oralara kadar gelecez onun endişesindeyim valla bilmiyorum ya iyice bunalttı artık bu problem.bugün iş yerime bi kız geldi bacakları o kadar güzel ve kalındı ki kızın bacaklarından kendimi alamadım allahım ne olur bizede böyle bacaklar nasip et dedim:) ve o kızı çok kıskandım naslda kendine güveni vardı hiç korkmadan çekinmeden elbisesini giyiniş ortalıkta salınıyodu ufffffff ya

dilaramutlu ben sorduğun durum ile ilgili bir yöntem biliyorum. aldığın pantolonun içine dizaltı iç kısmına bir kumaş dik. nereye destek koyacaksan o hizada. cep gibi düşün yani. içine de ister ince pamuk ister tuv. kağıdını katlayarak koy. vatka kabarabilir ama denemekte fayda var onu da.dikerken kumaşın yüksekliğini iyi ayarla aşağı inmesin cnm.bir nevi geçici dolgu bu şekilde pantolununu çıkarsan bile geçici dolgular pantolonda kalıyor. bir dene bakalım dilaracım. :44:

evaizm çok sağol canım ya. yarın bir deneyeyim:))
ne hallere kaldım yaaa
Evaizm bu arada ben senin fotolarını göremedim. beni arkadaş olark eklemiştin sanırım, ama fotoların yok tekrar bakabilir misin .

Canım ben uzuun bir çorap alıyorum onu dörte katlıyorum ve bacağımın alt kısmına koyuyorum.Pantalonun altına önce ince tayt çorap giyiyorum ve o katladığım çorabı koyuyorum.Sonra dar paça pantalonu giyiyorum.Ben koyu renk pantalonlar aldım ki katladığım çorap içten belli olmasın:84urun bakalım foto ekleyebilecekmiyim.Geçici olarak iyi çözüm oluyor...

:)) güldürdünüz akşam akşam sağolun:))) iyi fikir ama sende sorun sadece incelik o zaman, ben çorap falan koysam kafam kadar olur bacak.

ozgurdu
çok sağol .ben, ince kotlar oluyor ya, dar paça olanlarından onunla bot giymek istiyorum çorabı katlarsam belli olur diye düşündüm.dediğin yöntem çizme ile oluyor. ben yine de dediğin gibi bir uzun ve daha ince bir çorapla bunu deneyeyim :)))))
teşekkür ettim tekrar:))

onu sormadım canım.aklıma gelmedi soruları üstüste soruncabence alıyordur karar verirsek onuda sorarız

merhaba
biraz araştırdım saffet örsü siz burda yazınca burun ameliyatı ve silikon yaptıranlar memnun görünüyor güzel şeyler yazmışlar fiyat da cazibeli ama kayserideymiş sanırım..sitesinde öyle yazıyor?

Evet burun estetiği olan hastalrından biride benim.9 ay oldu. çok memnunum.sıra geldi( burada bir arkadaş bacakları için çarpık kentleşme demişti:1)
çarpık bacaklarıma dedim .bakalım onuda hallettirdik mi tamam

melike bacakların tek kelimeyle mükemmel olmuş maşallah yaa bayıldım eski halleri nasıldı ki ben hiç inanamıyorum eski halinin çarpık olduğuna birde eski halini koysan da kıyaslasak bnde düşünüyorum bu ameliyatı ya yardımcı olunuz hiç bilmiyorum nasıl yapılır nere gidip başvurulur randevu falan filan bilmem ne

:)) güldürdünüz akşam akşam sağolun:))) iyi fikir ama sende sorun sadece incelik o zaman, ben çorap falan koysam kafam kadar olur bacak.

İncelik ve çarpıklık birarada ama sanırım incelik şuan benim avantajım oluyor.Şöyle kocaman bir silikon benim işimi görür inşallah:86::86::86:

evaizm çok sağol canım ya. yarın bir deneyeyim:))
ne hallere kaldım yaaa
Evaizm bu arada ben senin fotolarını göremedim. beni arkadaş olark eklemiştin sanırım, ama fotoların yok tekrar bakabilir misin .

dilaramutlu dene dene kumaşı teyellerek yap ki pantolondan dışından dikişler belli olmasın yeni fotolar eklemek için albüm yaparken sildim sonra kaldı öyle cnm. eklicem yine ozaman söylerim

kızlar bu çabalarımızı görünce insan ihtiyacı olduğunda ne yaratıcılıklarda bulunuyo diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…