Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Cok gecmis olsun canim.umarim rahat bir surec gecirirsin ve icine siner bacaklarinin yeni hali.

çok teşekkürler.kayseride saffet Örse oldum.1000tl...

ben aslında çok kilolu değildim ama bu işlem için kilo almaya çalıştım. ve göbek yaptım biraz .ve galiba yetti çok şükür . inaşlalh hepsi gitmişitr. şuan çok şiş ve eve gelir gelmez korse taktım .doktor sarkmasın aşağı doğru dedi.ama korsede baya sıktı yaaaa. bunaldım neyse katlanacağım artık.

Walla super olur.organize olursak her bakimdan bizim yararimiza olur.ben ist.danim.

missense senin bacakların gayet güzel bence takma gerçekten.. yolda mini etek giyen ne bacaklar görüyorum ben onların yanında seninkiler mükemmel bence.

inanamıyorum bu kadar uygun fiyatı ilk kez duydum harika gercekten ama işte önemli olan ödemlerde gectikten sonrası. agrın var mı peki? eger işe yararsa 1000 lira cok iyiymiş atlar ucaga gelirim yaptırırım valla. takipte olucam seni lutfen bizi bilgilendir gun gectikçe ne duruma geldiğin hakkında.

Walla super olur.organize olursak her bakimdan bizim yararimiza olur.ben ist.danim.

bende istanbuldanım womanwoman nisan ayı içinde bu işi artık halletmek istiyorum o yuzden önümüzdeki hafta not aldıgım bi kaç dr dan randevu alıp gorusmeye gidicem. durumu burdan bildiririm mutlaka.

geçmiş olsun su.ay.bacaklarının şekli ameliyattan sonra nasıldı ?bileklere yağ koyarken arka taraftan mı koyuyor

su.ay çok çok geçmiş olsun inş iyi haberlerini alırız. Löp löp yağ olsun bacakların:))

teşekkürler..şimdilik şişler fazla tabii. Bakalım ilerleyen günler nasıl olacak..karnıım ağrıyor .birazda morarmaya başladı.ilaç aldım. Başım da ağrıyor.normaldir herhalde bu durumlar. Yaa durmadan bacağıma bakıyorum annnem kızıyor ..enfeksiyon kapacak diye.

Birde şu varis çorabını giymek şartmı acabaa? Hemen giymekmi gerek. Doktora sormamışım bunu yaaa.

Sılası teşekkürler... Bileğime iç kısımdan enjekte etti.

BİRDE GÖBEKTE DALGA DALGA GÖRÜNTÜ OLDU SANKİ. ACABA SONRASINDA İZ KALIRMI.OFFF AMMA ZOR BİR SÜREÇMİŞ YAAA.ŞÖYLEMİ OLUR BÖYLEMİ OLUR....

Son düzenleme:
su_ay
ohh geçmiş olsun canım. şişler inince umarım istediğin gibi olur.
burada ameliyat sonrası ağrısı olan arkadaşlar çok olmuştu. sanırım seninki de normaldir.
kısa zamanda iyileşmen dileğiyle

serpil1983
ben henüz doktor konusunda karar verebilmiş değilim . benim bu yaz ameliyat olma ihtimalim yok.bu yüzden henüz herhangi bir doktorla yüzyüze görüşmedim.
bülent beyin bazı günler istanbula geleceğini ve burada ameliyat yapacağını yazmıştı bir arkadaşımız.
missence
bacakların hiç de fena değil bence. dert etme ben derim. giy güzel güzel eteklerini.

Anneler gununu bekleyelim biz:)

çok geçmiş olsun canım , hadi kurtuldun
yürümekte zorluk çekiyor musun
ameliyat olduktan sonra ertesi gün normal yaşama dönülebilir mi acaba?

ne güzel kurtulduuunn =)

su.ay çok çok geçmiş olsun çok sevindim inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.yazılarınızı hergün takip ediyorum.ben hala beklemede ve araştırmadayım.herhangi bir gelişmedede haber vereceğim arkadaşlar.

krena cım, bence de herkesin bacağı farklı ve uygulayacağı işlem de farklı. o yüzden fiyat farkedebilir. ben sadece superdry yaparken cihaz kullanılıp kullanılmamasını neye göre yaptığını merak etmiştim doktorun. evet herkesin doktoru kendisi için en doğrusu. benim de ameliyat sonrası acı konusunda ahmet bey çekti ilgimi. kalıcılık da çok önemli.tek doktorla görüşmemek lazım aslında. bize durumumuzu tartma şansı verir 1'den çok muayene. herkes için en güzeli olsun tabii.

su.ay cım, çok geçmiş olsun. işin en önemli kısmını atlattın sayılır. şimdi dinlenme ve sonucu görme zamanı. inşallah istediğin gibi olur herşey.

missense cim,ben fotoğraflarına baktım seninkilerde çok az boşluk var. yaptıracaksan eğer başarılı bir operasyon olur. sen de ameliyat evreni yazarsın dimi? benim de seninkine biraz benziyo sanki

Son düzenleme:

Ilgin icin tesekkur ederim. Bana otobus sorun olmaz gidebilirsin demislerdi simdi senin yazdiklarini okuyunca cok kotu oldum.Benim agri esigim dusuktur birde ben daha da kotu olurum o halde. En iyisi arabayla gideyim.Hatta sonuc cok istedigimiz gibi olmuyor sanirim, vazgecsem mi diye bile dusunmeye basladim ((

elbette her şeyi yazıcam ve bol bol fotoğraf eklicem merak etmeyin:))

çok geçmiş olsun. inşallah memnun kalırsın sonuçtan. valla bence hemen giymek gerekiyor çorabı sanki:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…