Selam ,
Ben de Ahmet Bey i dusunuyorum ; gecen hafta da muayene oldum ona.
Ben , sen , amanbea , evaizm ( Ahmet Bey kesin degil sanirim onun icin )
Bu kadar gorunuyoruz ; arayıp fiyat sorabiliriz aslinda 4 kişi icin ne kadar indirimli olur diye
su-ay canım ya çok kısa sürmüş işlem neden acaba herkes iki bucuk zamandan bahsediyo sen şimidi memnunmusun erime oluyo mu?
bugün 4 gün oldu. valla pek memnun değilim. diz arası biraz kapandı ama bileğim yeterli gelmemiş sanki yağ..yarın kontrole gideceğim. bakalım ne diyecek?
Selam Kızlar ,
Ben de Nisan da dusunuyorum.
Aslinda Ahmet Bey i arayip bu kadar kişiyiz ne kadar indirim yaparsınız diye sorabiliriz.
Kac kişiyiz Ahmet Bey i dusunen ?
Su ay cigim resmini gordum bileginde sorun yok ki, alt bacaginin ic tarafina bisey yapilmamis gibi sanki.dizlerin super oraya kadar sorun yok ama alt tarafayag enjekte edilmedimi.
A selam canim sende yag dolgusumu olucaksin.ben henuz muhayne olmadim 30 una randevum var.umarim banada farkli bisey cikarmaz,yag dolgusu denir.sana ucret olarak ne soylendi.yaniltlarsan memnun olurum.selam
sayabildiğim kadarıyla Krena, womanwoman, irigozler, beren80 ve ben 5 kişiyiz. ben 30 Nisan düşünüyorum, malesef 1 aydır ahmet beyi arayıp soramadım o gün uygun mudur diye bu hafta sonu netleşir bir aksilik daha olmazsa.
selam
sayabildiğim kadarıyla Krena, womanwoman, irigozler, beren80 ve ben 5 kişiyiz. ben 30 Nisan düşünüyorum, malesef 1 aydır ahmet beyi arayıp soramadım o gün uygun mudur diye bu hafta sonu netleşir bir aksilik daha olmazsa.
Kızlar nediyosunuz (amaaanbe, krena, beren80,womanwoman) bulusup gidecekmiyiz ne zamana randevu alalım
Su ay operasyona girneden evvel yag enjekte edilecek bolgeler tespit edilmiyormu dr. Nerelerii oldugu konusunda bilgi vermiyormu.Benim bacaklarimda seninkilere benziyorya acaba benimdemi ilkinde oyle olur.Senin ucretin uygun burdakiler 5000 liradan assagi degiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?