Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bende Ahmet beyden 30 una randevu aldim.eger ikna olursam hemen operasyonu kabul edicem.krena dr. Sana ne dedi, guven verdimi.Ameliyat olmayi dusunuyormusun.Dusunuyorsan birlikte fiat alabiliriz.

womanwoman
senin yağ durumun nasıl?
ben Ahmet karacalara mail attım. foptolarımı gönderdim. yağ transferi ile slikonu önermiş. yeterli yağın var mı diye de sormuş.
ufff ki ne uffff yağım yok yaaa
sen foto ekleyebilir msisin?

su-ay canım ya çok kısa sürmüş işlem neden acaba herkes iki bucuk zamandan bahsediyo sen şimidi memnunmusun erime oluyo mu?

bugün 4 gün oldu. valla pek memnun değilim. diz arası biraz kapandı ama bileğim yeterli gelmemiş sanki yağ..yarın kontrole gideceğim. bakalım ne diyecek?

Kilolu biri degilim ama dolguya yeticek kadar yagim var sanirim.dr larda kililarca yag istemiyorlar sanirim.resim yuklemek aklima gelmedi en kisa zamanda eklicem profilime.

bugün 4 gün oldu. valla pek memnun değilim. diz arası biraz kapandı ama bileğim yeterli gelmemiş sanki yağ..yarın kontrole gideceğim. bakalım ne diyecek?

Su ay cigim resmini gordum bileginde sorun yok ki, alt bacaginin ic tarafina bisey yapilmamis gibi sanki.dizlerin super oraya kadar sorun yok ama alt tarafayag enjekte edilmedimi.

Su ay cigim resmini gordum bileginde sorun yok ki, alt bacaginin ic tarafina bisey yapilmamis gibi sanki.dizlerin super oraya kadar sorun yok ama alt tarafayag enjekte edilmedimi.

bileğe yağ enjekte etti.. evet bileğin üstüne doğru koymamış. orası çok canım sıktı. yarın soracağım artık 2.ciyi düşüneceğim ..o açıklık için.

Su ay operasyona girneden evvel yag enjekte edilecek bolgeler tespit edilmiyormu dr. Nerelerii oldugu konusunda bilgi vermiyormu.Benim bacaklarimda seninkilere benziyorya acaba benimdemi ilkinde oyle olur.Senin ucretin uygun burdakiler 5000 liradan assagi degiller.

selam
sayabildiğim kadarıyla Krena, womanwoman, irigozler, beren80 ve ben 5 kişiyiz. ben 30 Nisan düşünüyorum, malesef 1 aydır ahmet beyi arayıp soramadım o gün uygun mudur diye bu hafta sonu netleşir bir aksilik daha olmazsa.

A selam canim sende yag dolgusumu olucaksin.ben henuz muhayne olmadim 30 una randevum var.umarim banada farkli bisey cikarmaz,yag dolgusu denir.sana ucret olarak ne soylendi.yaniltlarsan memnun olurum.

arkadaşlar benim ameliyat olan arkadaşlara bir kaç sorum olacak. bende ameliyat olacam galiba. çok istiyorum. ameliyattan sonra normal iş hayatına ne kadar süre sonra geçebiliyosunuz? benim için çok önemli. bir de benim bacaklarımın kalınlığı iyi fakat eğri. dolgu olunca bütün bacak kalınlışamıyo mu? eğer öyleyse çok kalın olur bacaklarım. çizme falan nasıl bulunur? çok istiyorum bir haftadır feci taktım hiç aklımdan çıkmıyo. hele bu formu okuyunca çok etkilendim. yalnızım sanıyodum

su.ay canım çok geçmiş olsun. bence düzelme var hemde bariz bi şekilde bir kere bacakların kalınlığı eşitlenmiş ayrıca aradaki açıklık kapanmış biraz ilkinde ucize beklemek yanlış olur bence. sadece incelği sorun olsaydı daha abuk sonuç alırdın ama birde eğrilik var o yüzden ilkne göre bayağı fark var canım.. kafana takma henüz yapılmayan 2 operasyonun daha umudumuzu yitirmek yok yola devam.

Arkadaslar bence beraber gidip konuşmamız gerekmiyormu indirim için anlaşalım konuşalım beraber gidelim sonra herkes kendine göre bir tarih belirler birde 200 muayene ücreti çok fazla konuşuruz anlaşırsak doktorla sadece 200 öderiz onuda bolusuruz daha hesaplı olur

ahmet beyin lokal anestezi ile yapma imkanı varmıymış bide bunu sorabilirmisin eger yapamıyorsa nedeni neymiş?

arkadaşlar coşkun leveent taşçı nın kullandığı yöntem çok güzel lokal anestezi ile yağlar alınıyor ve yağ alınan yerlerde hiç bir iz kalmıyormuş daha sonra alınan yağlar istenien bölgelere enjekte ediliyormuş.yağ alma işlenin ücreti 4000 tl dedi.ama anlaşırsak daha uygun bi fiyata yaptıra biliriz.çok güvenilir geldi bana birde siz istersiniz araştırın derim.

işlerin yogunlugundan pek yazamıyorum kızlar ben bulent beyden vazgectim istanbulda bi doktor bakıyorum şu an aklımda 2 isim var ama bi turlu randevu alıp muayene olmaya vakit bulamıyorum

evet. istediğin yerleri söylüyorsun.ben bileğimi de göstermiştim. ama daha üste doğru olan kısmı bilerek yapmamış. bugün kontrolum vardı. sordum. o zaman genel anestezi yapmak gerekmiş. tüm bacağa girerdi dayanamazdın lokalle dedi. istersen 1.5-2 ay sonra orayıda doldururz diyor....

serolayn77
su.ay canım çok geçmiş olsun. bence düzelme var hemde bariz bi şekilde bir kere bacakların kalınlığı eşitlenmiş ayrıca aradaki açıklık kapanmış biraz ilkinde ucize beklemek yanlış olur bence. sadece incelği sorun olsaydı daha abuk sonuç alırdın ama birde eğrilik var o yüzden ilkne göre bayağı fark var canım.. kafana takma henüz yapılmayan 2 operasyonun daha umudumuzu yitirmek yok yola devam.

yaaa aslında baktıkça memnun olmaya başladım. dizlerimin aralığı kapanmış. işte biraz bileğim canımı sıktı ...onuda artık yaptırım tekrar yola devammmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…