Bacak dolgusu yaptıran var mı?

krena evaizm ben nisanda düşünüyorum karar verdiyseniz birlikte yaptırabiliriz?

merhaba maxins yazılarını okudum netten bulduklarına hayran kaldım. bu mesajı yazalı çok olmuş ama bu aletin sana bir faydası oldu mu? bacak konusunda vahim durumdayım da faydası olduysa almayı düşünüyorum yağ tranferide düşünüyorum ama korkudan kararsızım

çoook geçmiş olsun. inşallah bir an önce iyileşirsin. ben çok kararsızım.

elbette bacaklarımın düzelmiş olmasının payı büyük ama ben genel olarak vücudumdaki problemlere baya kafayı takan biriyimdir. önceden beni üzen bu sorunları -ki epey var, artık düşünmemeye çalışıyorum :)
2 tıp fakültesi hastanesine gittim ankara ve kocaeli'de. transfer edilecek yağ olmadığını bir de diz kapaklarımın iç yanlarındaki fazlalığın kas dokusu olduğundan düzeltilemeyeceğini söylediler. hatta başka estetik cerrahlara gitme, güvenme, para için düzeltebileceklerini söylerler ama işe yaramaz, ve hatta ameliyat olursan sakat kalabilirsin, dediler!! pek umudum kalmamıştı.. yinede dayanamadım, aramaya, araştırmaya devam ettim. internetten deniz işcen'i buldum. geçtiğimiz ağustosta istanbul, nişantaşındaki muayenehanesine gttm. ne istediğimi, neden şikayetçi olduğumu anladı hemen. ne yapılabileceğini izah etti, kolay ikna olmayan, sakat kalabileceğimden korkan annem ilk görüşmede ikna oldu ameliyat olmama.
sanırım 18 ağustosta oldum ameliyatı, şişlide osmanoğlu hastanesinde. 4bin tl idi ücret, öğrenci olduğum için 5bin tlden bu fiyata düştü. erime olup olmadığından emin değilim, olmamış gibi geliyor. dizkapaklarımın iç yanlarındaki doku gitti, alt ve üst kısmın içleri dolduruldu. ince bir tipimdir, dolgu için kullanılabilecek fazla yağım yoktu. basenden vs biraz alınıp dolgu yapıldı. göbek vs olsa alacakmış ama bu kadar yağla bu kadar düzeldi dedi dr ameliyattan snra.
3 hafta sonra en yakın arkadaşımın düğününde mini elbisemle dansediyordum :)
önceden söylediğim gibi mükemmel değiller ama memnunum yinede!
ben çok çook üzüldüm zamanında bu yüzden, kimse aynı şeyleri yaşasın istemem. umutlu olun, inanın çözülmeyecek bir problem değil.
umarım biraz moral olmuştur yazdıklarım.
herkese iyi şanslar, güzel bacaklar diliyorum!

Selam Kızlar ,

Ben de Nisan da dusunuyorum.
Aslinda Ahmet Bey i arayip bu kadar kişiyiz ne kadar indirim yaparsınız diye sorabiliriz.
Kac kişiyiz Ahmet Bey i dusunen ?

Melike Selam:)
Seni gordum hemn yazmak istedim:)
Sen de Ahmet Bey de olmustun ve gercekten harika olmustu bacaklarin.

Su naki durumlari nasil ?

Cevap yazarsan cok sevinirim.

benimd einşallah en yakın günlerde etek giyebilicek şansım olur çok sağol paylaşımın için içim açıldı

idamuteber
senin fotolarını eklemen mümkün mü?merak ettim gerçekten. ben de zayıfım çünkü. az yağla ne kadar değişiyor acaba görmek isterim.
eklersen bizler için çok iy olur. teşekkür ederim.

canım geçmiş olsun peki erime oldumu yağlarda yoksa koyuldugu gibi duruyormu bire lokal anestezi mi oldun yoksa genel anestezi mi yani lokal anestezide yapa biliyor mu onu merak ettim.bu işlemi hiç bir dok. lokal anesteszi ile yapmıyor sadece su-ay ın gittiği dok bu işlemi uyguluyor niye acaba tehlikeli mi acaba genel anesteziye göre yoksa daha mı zahmetli?

arkadaşlar birde size bi sorum olacak yeni konu açmak için ne yapmamızz gerekiyor.ben bi türlü yeni konu açamıyorum.

Selam arkadaslar ben yaklaşık 3 yıldır forumu takip ediyorum artık yağ enjeksiyonuna karar verdim. Bende Ahmet bey ve Hasan fındık arasında kaldım. benide guruba katın kızlar Nisan'da olalım bitsin bu is :) !
Selam Kızlar ,

Ben de Nisan da dusunuyorum.
Aslinda Ahmet Bey i arayip bu kadar kişiyiz ne kadar indirim yaparsınız diye sorabiliriz.
Kac kişiyiz Ahmet Bey i dusunen ?

inanın pek önemsemedim ne kadar eridi vs diye kontrol etmedim, ameliyattan sonra bütün takıntılarım uçtu gitti. şimdi baktım da sanırım alt kısımdakiler biraz erimiş, oraya çok az yağ transfer edilmişti sanırım bu yüzden, ama yinede baya kapalı duruyor. üst taraf tarafta erime olmamış, hala tamamen kapanıyor.
az yağla ne kadar değişebileceğini sormuştu biri sanırım bu kişiden kişiye değişir. ama mümkün olan en düzgün hale getiriyorlar. yani mükemmel değil, düzgün oluyor ameliyattan sonra :)
biri de anestezi ile ilgili soru sormuş; benim genel anestezi ile yapıldı ameliyatım, uzman doktorlar tarafından yapıldığında tehlikeli olacağını sanmıyorum anestezinin. uzun süren bir operasyon olduğundan genel anesteziyi tercih ediyorlar. bnm ameliyatm 2.5 saat sürdü, çıkınca baya bi kustum, hiçbir şey yiyemedim ki genel anestezinin en kötü yanı bu sanırım.
odamda uyandığımda bacaklarıma baktım, tamamen kapanıyordu! bir kaç saatte yıllardır üzüldüğüm bir mesele çözülmüş oldu, o kadar mutlu oldum ki! akabinde babam, annem hemen mini etek alalım sana falan diye takıldı :))
doktorum fotoğraf çekmişti, ondan isteyeyim, önümüzdeki günlerde paylaşırım.
bir de şimdi aklıma geldi; ameliyattan önce baya korktum, kararsız kaldım. belki sizlerde aynı şeyi yaşarsınız diye söylüyorum; korkacak bir şey yok! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…