elbette bacaklarımın düzelmiş olmasının payı büyük ama ben genel olarak vücudumdaki problemlere baya kafayı takan biriyimdir. önceden beni üzen bu sorunları -ki epey var, artık düşünmemeye çalışıyorum :)
2 tıp fakültesi hastanesine gittim ankara ve kocaeli'de. transfer edilecek yağ olmadığını bir de diz kapaklarımın iç yanlarındaki fazlalığın kas dokusu olduğundan düzeltilemeyeceğini söylediler. hatta başka estetik cerrahlara gitme, güvenme, para için düzeltebileceklerini söylerler ama işe yaramaz, ve hatta ameliyat olursan sakat kalabilirsin, dediler!! pek umudum kalmamıştı.. yinede dayanamadım, aramaya, araştırmaya devam ettim. internetten deniz işcen'i buldum. geçtiğimiz ağustosta istanbul, nişantaşındaki muayenehanesine gttm. ne istediğimi, neden şikayetçi olduğumu anladı hemen. ne yapılabileceğini izah etti, kolay ikna olmayan, sakat kalabileceğimden korkan annem ilk görüşmede ikna oldu ameliyat olmama.
sanırım 18 ağustosta oldum ameliyatı, şişlide osmanoğlu hastanesinde. 4bin tl idi ücret, öğrenci olduğum için 5bin tlden bu fiyata düştü. erime olup olmadığından emin değilim, olmamış gibi geliyor. dizkapaklarımın iç yanlarındaki doku gitti, alt ve üst kısmın içleri dolduruldu. ince bir tipimdir, dolgu için kullanılabilecek fazla yağım yoktu. basenden vs biraz alınıp dolgu yapıldı. göbek vs olsa alacakmış ama bu kadar yağla bu kadar düzeldi dedi dr ameliyattan snra.
3 hafta sonra en yakın arkadaşımın düğününde mini elbisemle dansediyordum :)
önceden söylediğim gibi mükemmel değiller ama memnunum yinede!
ben çok çook üzüldüm zamanında bu yüzden, kimse aynı şeyleri yaşasın istemem. umutlu olun, inanın çözülmeyecek bir problem değil.
umarım biraz moral olmuştur yazdıklarım.
herkese iyi şanslar, güzel bacaklar diliyorum!
dior,ben ameliyat oldum bugünde çıkıyorum hastaneden.bacaklarıma baktığımda birşey farketmiyorum cumartesi bandajlar çıkacak detayları evden yazarım.
loresima...sanırım su-ay kayserideki o doktora yaptırdı.
.
idamuteber
cevapların için çok teşekkür ederim. ama doktordan alacağın fotolar ameliyatın ardından alınan pozlar olacağından şuan ki durumundan dediğin gibi biraz da olsa farklı olacaktır. sen şuanki haliyle ekleryebilir misin???
su-ay senin ameliyat kaç saat sürdü?
biraz önce kayserideki doktoru aradım. Bana pek ilgili bir doktormuş gibi gelmedi. Güven verici değildi...maliyetin 1200 lira olduğunu söyledi. ön yargı ile yaklaşmak istemem ama pek tatmin edici konuşmadı...aranızda bu doktor ile irtabata geçen var mı? Belki bana denk gelmiştir keyizsiz oluşu...
Dr.Ahmet Karacalarin asistaniyla gorustum 200 tl muhayne ucreti aliyormus cok degil mi yaaa sonucta hastaliktan dolayi,recete icin gitmiyoruz ki ameliyat bizim cozumumuz. Acikcasi bana adaletsizlik gibi geldi ama mecburen istedikleri ucreti vericez.Ahmet beye gitmek isteyen arkadas varsa hep beraber gidelim ki operasyon icin indirim yaptirabilelim ordan kara gecelim bari:).Dusunen arkadas varsa irtibata gecmeye hazirim ben.
kızlarrrrr benim bacağı düzgün gösteren çoraplara ihtiyacım var yokmu böyle bişey silikonlu çoraplardan bulmaz mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?