Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ya canım bacakların gerçekten güzel olmuş doktoruna lokal anestezi ile yapma imkanı da varmı sorarmısın?

çok sağol canım.benimçin öyle yapılmadı.çünki karnımdan belimden basenlerımden ve dizimin yukarısından yağ alındı.Belki sende karında yeterince yağ varsa lokal uygulanabilir..bir de smart lipo işlemi yapıldı bacak dışlarıma.smart liponun yapıldığı yerlerdeki yağlar 1-3 ay arasında erir ve böylece bacak dışım törpülenir.bu kadar yere lokal anestezi yetmezdi bana herhalde.senin için sorucam yinede. bir de bana yapılan genel anestezi diyil sedasyondu.ameliyatdan 2saat falan sonra uyandım.çok rahat geldi böylesi.

smart lipo nedir? ameliyatı kime oldun? kaç liraydı. söyleyebilir misin? çok geçmiş olsun.

aman ne biliyim ya sedasyondan da çok korkuyorum aslında daha rahat ama lokal dan başka işlemle bu ameliyatı olabilecekmisşim gibi gelmiyor.benim kaarnımda yeterince evet yağ var bel yanlarıma alıyorum hep kiloyu ve bacaklarımda incelikden başka hiç bir sorun yok o yüzden lokal anestezi düşünüyorum.sorarsan çok sevinirim seninkiler çok güzel olmuş işallah hiç erimezler.ben 1.75 boyum var 64 kiloyum buna göre sorarsan belki daha iyi olur.

öncelikle geçmiş olsun. ben de yeni katıldım foruma. ameliyat düşünüyorum ama kemiklerim eğri old. için kararsızım. doktorun kimdi yazabilir misin. bir de ne kadar sonra çalışmaya başalayabiliyo insan. benım için yaz çok uygun ama varis çorabını giymek sıkıntı sanırım. hani bu içte olması gereken bacak dışarda dedin ya bende de aynı sorun var sanırım. ameliyat için iyileşme süresi çok önemli benim için. resimlerini görmek istiyorum. arkadaş olarak ekleyebilir misin?

smart lipo nedir? ameliyatı kime oldun? kaç liraydı. söyleyebilir misin? çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim canım.Ameliyatı Dr.Zafer Atakana oldum.Kök hücre tekniği ve smart lipo uygulandı.5000 Tlye oldum.Bacak içine yağ verildi.Dizlerden başlayarak bileğe kadar.Bacak Dışından ise aksine yağ zarı parçalandı smart lipo cihazıyla.Bu cihaz içeriye sokularak güçlü lazer ışınlarıyla yağ hücrelerini parşalamak için.Çünki oraya liposakşn uygulanmıyor.Smart lipo çok yeni bir teknik.Dünyada daha 3 yıldır uygulanıyor. Ama o yağların erimesi için 1--3 ay beklemeliyim.Ayaklarım çarpık olduğu için bacaklarım dışarıya dönük.Daha düzgün görüntü elde etmek için orası törpüleniyor smart lipoyla.

tamam canım sorarım.Doktorun kendisi artık İstanbula döndü.yardımcısından şimdilik sorarım.Doktor 1 ay sonra gelicek.İstersen doktorun mail adresini internetden bulup mail de ata bilirsin.

Dokttor üzerimde çizim yaparken öğrenencileri aslında bu kızın ortopedik sorunu var dedi.ben ayaklarıma öyle İlizarov falan koyduramazdım.Onunçin bu operasyonu seçdim..Yarın sargılarım çıkıcak.İyileşme sürecini sorarsan bizde okullar tatil ama ben yarın Fransızcama gidicem. )))) Ameliyat olduğumu hiss etmiyorum bile.Varis çorabını sorduğumda şimdilik sargıların var dediler.Sonra giyecekmiyim bilemem

Lilacc

Mesaj sayım yeterli olmadığı için resimlerini yakından göremiyorum. Ama göründüğü kadarı ile oldukça iyi durumdalar. Eminim yanlarıda eridiğinde çok hoş olacaklar.

tektash
Seninkilerinide yakından göremiyorum. Gayet iyi duruyor bacakların. İlk hali sanırım üsteki resim pek anlaşılmıyor ama oda iyi duruyor.
Umarım hiçbirinizin erimez...

Kızlar özel mesaj atma imkanı olan
Msn adresini versin başlayalım görüşmeye kesin ameliyat kararı verenler artık diyalog zamani

Arrkadaslar ben Ahmet beyden vazgectim 7000-8000 den basliyormus ameliyat ucreti, bide yaglarin eriyip tekrar olma geregini dusundugumde fiat bana cok ucuk geldi.Liliacc in dr.undan saliya randevu aldim onun ucreti 5000 mis.O da cok ama yapicak bisey yok.Bi piyasa olusturmuslar onun altinda yapani yok.

varya canım ya su-ay oldugu dok. fiyatları gerçekten çok uygun bakalım su-ay memnun olusa bende ona olmayı düşünüyorum sonuçde ikinci bi ameliyat daha gerekli oluyo bunu her dok. söylüyo 7000 tl yapanda 1000 tl ye yapanda onun için fazlada para vermeye gerek yok hem tutmazsa ona 3. oparesyonu bile düşüne biliriz elbette biraz biraz kalıcı da olur.

su.ay 1000 liraya yaptırdı daha yeni. ucak bileti gidiş dönüş 300 lira olsa 2 gecede en guzel otelde kalsam yine ameliyatla birlikte bana maliyeti 2bin. ben kayseriye gidiyorum kızlar :79::80::81:

bir de resimleri görmek için 25 mesaj fazla değil mi? site yönetimi biraz azaltsa şu sayıyı? çok merak ediyorum ama hiç bi fotoğrafı yakından göremiyorum(

buyrun merak edenler için kopyalıyorum suaya msj atmanıza gerek kalmasın diye

Kızlar bende womanwoman gibi düşünüyorum ben Hasan fındıktan randevu almaya karar verdim daha önce Hasan beye ameliyat olan birkaç arkadas okumuştum ve erime olmamıştı benimle birlikte hareket etmek isteyen arkadas varsa beraber gidebiliriz fiyat 5 bin diye biliyorum ama hersey icinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…