ya canım bacakların gerçekten güzel olmuş doktoruna lokal anestezi ile yapma imkanı da varmı sorarmısın?
çok sağol canım.benimçin öyle yapılmadı.çünki karnımdan belimden basenlerımden ve dizimin yukarısından yağ alındı.Belki sende karında yeterince yağ varsa lokal uygulanabilir..bir de smart lipo işlemi yapıldı bacak dışlarıma.smart liponun yapıldığı yerlerdeki yağlar 1-3 ay arasında erir ve böylece bacak dışım törpülenir.bu kadar yere lokal anestezi yetmezdi bana herhalde.senin için sorucam yinede. bir de bana yapılan genel anestezi diyil sedasyondu.ameliyatdan 2saat falan sonra uyandım.çok rahat geldi böylesi.
çok sağol canım.benimçin öyle yapılmadı.çünki karnımdan belimden basenlerımden ve dizimin yukarısından yağ alındı.Belki sende karında yeterince yağ varsa lokal uygulanabilir..bir de smart lipo işlemi yapıldı bacak dışlarıma.smart liponun yapıldığı yerlerdeki yağlar 1-3 ay arasında erir ve böylece bacak dışım törpülenir.bu kadar yere lokal anestezi yetmezdi bana herhalde.senin için sorucam yinede. bir de bana yapılan genel anestezi diyil sedasyondu.ameliyatdan 2saat falan sonra uyandım.çok rahat geldi böylesi.
smart lipo nedir? ameliyatı kime oldun? kaç liraydı. söyleyebilir misin? çok geçmiş olsun.
aman ne biliyim ya sedasyondan da çok korkuyorum aslında daha rahat ama lokal dan başka işlemle bu ameliyatı olabilecekmisşim gibi gelmiyor.benim kaarnımda yeterince evet yağ var bel yanlarıma alıyorum hep kiloyu ve bacaklarımda incelikden başka hiç bir sorun yok o yüzden lokal anestezi düşünüyorum.sorarsan çok sevinirim seninkiler çok güzel olmuş işallah hiç erimezler.ben 1.75 boyum var 64 kiloyum buna göre sorarsan belki daha iyi olur.
öncelikle geçmiş olsun. ben de yeni katıldım foruma. ameliyat düşünüyorum ama kemiklerim eğri old. için kararsızım. doktorun kimdi yazabilir misin. bir de ne kadar sonra çalışmaya başalayabiliyo insan. benım için yaz çok uygun ama varis çorabını giymek sıkıntı sanırım. hani bu içte olması gereken bacak dışarda dedin ya bende de aynı sorun var sanırım. ameliyat için iyileşme süresi çok önemli benim için. resimlerini görmek istiyorum. arkadaş olarak ekleyebilir misin?
serpil süpersin kendi yağımızda kavruluyoruz
Arrkadaslar ben Ahmet beyden vazgectim 7000-8000 den basliyormus ameliyat ucreti, bide yaglarin eriyip tekrar olma geregini dusundugumde fiat bana cok ucuk geldi.Liliacc in dr.undan saliya randevu aldim onun ucreti 5000 mis.O da cok ama yapicak bisey yok.Bi piyasa olusturmuslar onun altinda yapani yok.
ahahaha oyle ama
Arrkadaslar ben Ahmet beyden vazgectim 7000-8000 den basliyormus ameliyat ucreti, bide yaglarin eriyip tekrar olma geregini dusundugumde fiat bana cok ucuk geldi.Liliacc in dr.undan saliya randevu aldim onun ucreti 5000 mis.O da cok ama yapicak bisey yok.Bi piyasa olusturmuslar onun altinda yapani yok.
çok teşekkürler.kayseride saffet Örse oldum.1000tl...
ben aslında çok kilolu değildim ama bu işlem için kilo almaya çalıştım. ve göbek yaptım biraz .ve galiba yetti çok şükür . inaşlalh hepsi gitmişitr. şuan çok şiş ve eve gelir gelmez korse taktım .doktor sarkmasın aşağı doğru dedi.ama korsede baya sıktı yaaaa. bunaldım neyse katlanacağım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?