Kızlar bende womanwoman gibi düşünüyorum ben Hasan fındıktan randevu almaya karar verdim daha önce Hasan beye ameliyat olan birkaç arkadas okumuştum ve erime olmamıştı benimle birlikte hareket etmek isteyen arkadas varsa beraber gidebiliriz fiyat 5 bin diye biliyorum ama hersey icinde.
Liliac selam canım nasılsın, dolaşmaya başladın mı.Bende Dr.Zafer beyden salıya randevu aldım eğer anlaşırsak ona olmak istiyorum.
lilaccım,
tekrar çok geçmiş olsun.
dün girdim ama sana yazmadım
bacaklarını kıyasladım eskilerle. bence oldukça iyi olmuş. senin bacak yapın benimkilere çok benziyor. biraz olsun ümitlerim arttı yine. ama ben 49 kiloyum. ne yapacam bilmiyorum. . bir de sen yağdaki yağları yakmakyan bahsetmiştin yanlış mı hatırlıyorum nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misin?
yağların hiç erimesin eteklerini güzel gzüel giy. sevgiler...
lilacc kusura bakma
sorduğum sorya önceki sayfalarda cevap vermişsin. teşekkürler
Selam canım zaten ben dünden dolaşıyorum.))) Hayırlısı seninçin diyorum.Zafer bey çok planlı iş gören birisi.Benle randevusunda ona o kadar soru sordum.Kızdı bana.Bu ne sorular soruyosun dedi.Ameliyat etmiycem seni dedi.3 saat beni hastane etrafında dolandırdı.Kafan açılsın yeniden gel dedi.Sonra ameliyat etmeye razı oldu 3 saat beni dolandırdıkdan sonra.Biraz aksi birisi.Ameliyat öncesi resmimi çekerken dün seni dövemedim bugün döveyim dedi.2 tokat vurdu karın ve belimden ))) O yüzden sana tavsiyem onun yanında umutsuz durma .Hiç sevmiyor .Benden de selam söyle.Azerbaycanda ona bacak dolgusu yaptın bu ay de.
Canım dr. sana yağların erir dedimi.2.seansınıdamı yapıcak.İlk erime % si varmı acaba yani ne kadar erime oluyormuş. Sağol canım seninde başını ağrıtıyorum ama kolay bir operasyon değil bu.
yağların kalıcılığı 60-80 %mış.İkinci seansı bilmiyorum şimdilik.Doktor 6 ay sonra görücez dedi.Ama erime olayı insana göre deyişiyor.bu forumda öyle insanlar oldu ki normal yağ enkeksiyonu yaptırdılar.ama erimedi bile.Doktor söyledi ki sen zayıflayınca bacaklarındakı yağlar da zayıflar sen kilo alınca onlar da alır.
serpil 1983 fotolarını bekliyoruz hadi bakalım:))))
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/25/10774.jpg
evet linkte görebilirsiniz umarım yeterince acıklayıcı olmustur bu arada fotografta biraz kalın gibi cıkmıs sanki göründüğünden daha ince
Lilacc...canım geçmiş olsun...güzel olmuş bacakların...epey düzelmiş... zayıfta değilmiş zaten...inşallah hep memnun kalırsın..birde,tektash dediği o formul oldukça mantıklı geldi bana...belkide o yan taraftaki parçalanmış yağların daha çabuk atılmasına da etkili olabilir...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?