teşekkür ederim canım.Ameliyatı Dr.Zafer Atakana oldum.Kök hücre tekniği ve smart lipo uygulandı.5000 Tlye oldum.Bacak içine yağ verildi.Dizlerden başlayarak bileğe kadar.Bacak Dışından ise aksine yağ zarı parçalandı smart lipo cihazıyla.Bu cihaz içeriye sokularak güçlü lazer ışınlarıyla yağ hücrelerini parşalamak için.Çünki oraya liposakşn uygulanmıyor.Smart lipo çok yeni bir teknik.Dünyada daha 3 yıldır uygulanıyor. Ama o yağların erimesi için 1--3 ay beklemeliyim.Ayaklarım çarpık olduğu için bacaklarım dışarıya dönük.Daha düzgün görüntü elde etmek için orası törpüleniyor smart lipoyla.
valla su-ay da doktorundan memnun diye biliyorum.o da sanıldığı kadar zor bir işlem deyilmiş demişdi ve oda hiç ağrı sızı çekmedi çok haliyle biraz acı olacak sonuçda ameliyat bu ama benim beş binlirayı verbilecek bi durumum yok bide erise ikinci operasyona hiç gücüm yetmez onun için daha ucuz dok. aramak zorundayım .kızlar üç ay bekleyelim su-ay da eyer erime olmazsa halinden de memnun olursa anlaşıp saffet örs ameliyat olalım ne dersiniz?
serpil1983
kilo almak için istersen spora yazıl bence, aletli jimnastik falan yap. 3 sene kadar önce spora gidiyordum. metabolizma daha çok çalıştığı için daha çok acıkmaya başlayıp kilo almıştım, tam tersi olması gerekirken:)
bi de kim hatırlamıyorum bi arkadaş 6 ayda sporla bacaklarının kalınlaştığını söylemişti, hem kas olur ameliyatta daha az yağa ihtiyaç duyarsın.
su_aycım nasıl oldun. Bandajlar çıkmıştır sanırım tekrar foto ekleyebilir misin?sen bir değişiklik hisssediyor musun?erime konusunda
meraba arkadaşlar benim yağ enjeksiyonu yaptıralı 15 ay oldu erime olmadı hala memnunum...
aydınlattığın için çok teşekkür ederim. ben önce bülent beyi düşünüyodum ama anlattıkların çok mantıklı geldi ve benımde bacaklarım senınkı gibi, problem aynı yani. lütfen iyileşme sürecinde burda ol. olumlu sonuçlar alrsan yaza bende senın doktoruna giderim. ameliyat izleri ne durumda oluyomuş peki bilgin var mı. senınkıler daha çok yeni tabi de. daha önce olanların nasıl acaba?
Mrb. Angelim ,
Yaglarinin erimemesine cok sevindim. senin ameliyati km yapti kac tl ye yapmisti?
Benim bugün 1 hafta oldu. Resim ekledim. Valla psikolojik galiba. Hala çarpık ama bana çok iyi olmuş gibi geliyor:)
Zaten çarpıklığa bişey yapılamıyor da....artık diğer seanslarda ne kadar dolarsa kardır...
Benim bugün 1 hafta oldu. Resim ekledim. Valla psikolojik galiba. Hala çarpık ama bana çok iyi olmuş gibi geliyor:)
Zaten çarpıklığa bişey yapılamıyor da....artık diğer seanslarda ne kadar dolarsa kardır...
çok sağol canım.benimçin öyle yapılmadı.çünki karnımdan belimden basenlerımden ve dizimin yukarısından yağ alındı.Belki sende karında yeterince yağ varsa lokal uygulanabilir..bir de smart lipo işlemi yapıldı bacak dışlarıma.smart liponun yapıldığı yerlerdeki yağlar 1-3 ay arasında erir ve böylece bacak dışım törpülenir.bu kadar yere lokal anestezi yetmezdi bana herhalde.senin için sorucam yinede. bir de bana yapılan genel anestezi diyil sedasyondu.ameliyatdan 2saat falan sonra uyandım.çok rahat geldi böylesi.
aramıza hoşgeldin sonpinar zannedersem çalışıyorsun bu yüzden zaman önemli iyileşme süreci kişiden kişiye vede dr una göre değişiyor ben 2 haftada zor kalktımöncelikle geçmiş olsun. ben de yeni katıldım foruma. ameliyat düşünüyorum ama kemiklerim eğri old. için kararsızım. doktorun kimdi yazabilir misin. bir de ne kadar sonra çalışmaya başalayabiliyo insan. benım için yaz çok uygun ama varis çorabını giymek sıkıntı sanırım. hani bu içte olması gereken bacak dışarda dedin ya bende de aynı sorun var sanırım. ameliyat için iyileşme süresi çok önemli benim için. resimlerini görmek istiyorum. arkadaş olarak ekleyebilir misin?
Dokttor üzerimde çizim yaparken öğrenencileri aslında bu kızın ortopedik sorunu var dedi.ben ayaklarıma öyle İlizarov falan koyduramazdım.Onunçin bu operasyonu seçdim..Yarın sargılarım çıkıcak.İyileşme sürecini sorarsan bizde okullar tatil ama ben yarın Fransızcama gidicem. )))) Ameliyat olduğumu hiss etmiyorum bile.Varis çorabını sorduğumda şimdilik sargıların var dediler.Sonra giyecekmiyim bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?