Bacak dolgusu yaptıran var mı?

fiyat benimkine bakınca çok çok iyi.bence korse varis çorabını kendin al.inşallah güzel haberlerinle sevindirirsin bizi.

Kendim almam gerektigini hic dusunmemistim ozel bir urun kendileri veriyor sanmistim madem oyle burdan alip gideyim.Cok tesekkurler iyi dileklerin icin. Sen ne kadara yaptirdin?

Bu arada 25 mesaja ulastim simdi albumleri goruyorum. LILACC bacaklarin cok guzel olmus tek istegim kalin bacak umarim benim de olur hayal gibi geliyor su an ama bakalim hayirlisi.

Kendim almam gerektigini hic dusunmemistim ozel bir urun kendileri veriyor sanmistim madem oyle burdan alip gideyim.Cok tesekkurler iyi dileklerin icin. Sen ne kadara yaptirdin?

ben 5000 TLye yaptırdım.ama bende smart lipo işlemi de vardı.ikinci ameliyatda para 3600-e düşer eger yaptırırsam.

Bu arada 25 mesaja ulastim simdi albumleri goruyorum. LILACC bacaklarin cok guzel olmus tek istegim kalin bacak umarim benim de olur hayal gibi geliyor su an ama bakalim hayirlisi.

çok teşekkür ederim canım.her kesin bir problemi var.benim bacaklar da çarpık.kalınlıkla sorunum yok.ama ince olunca da kilo almak çözüm oluyor hiç olmazsa.inşallah hayellerine kavuşursun.ameliyata kadar kilo almaya çalış.

bende sürekli ayak parmaklarımın üzerinde inip kalkıyorum ama dur bakalım inşallah bi netice alabilirz

ben bir de aşağıdaki siteyi bulmuştum. evde bacak antremanı yapılmasını anlatıyor. ama dumble almadığım için henüz deneyemedim, evde dumble ı olanlar yapmak isterler belki..

xxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
biskuvi
senin bacakalrın benimkilere çok benziyor.İstersen sayfa 542. de görebilirsin. ama sanırım senin yağın var. bende de yağ yok benim bol bol kilo yapmam gerekecek gibi. sen bu yaz ameliyat olmayı düşünüyor musun

dilaramutlu bacaklarına bir daha baktım da.dizlerin bir-birine çok yakın.dizin hemen aşağısında oyuk var.o oyuk doldurulursa mükemmel olucak yaa.

lilaccım
çok sağol canım yaa
ne güzel ümit oldun bana.seninkilere az çok benziyor değil mi? ben senin bacaklarını çok beğendim. özellikle topuklu resimlerin çok güzel. inşallah hiç erime olmaz canım.
lilacc hani sen demiştin ya... doktorun sana slikon olmaz demişti. benim için de uygun değil, sanırım. ne dersin. ben senin doktoruna mail attım. fotolarımı gönderdim. umarım bir yorum yapar. eğer mutlaka kilo almamı söylerse, almaya çalışacağım senin gibi sonucun iyi olacağını bilsem, göbeğimde yağ yapmaya razıyım artık ne yapalım
bir de sen yan taraftaki yağlarının eritilmesinden bahsetmiştin tam olarak neresi oluyor. sanırım o işlem benim için de iyi olur...

Yaa bazen yuruyecek bacaklarim oldugu icin sukrediyorum; bazen de su genclikte istedigim gibi etek giymek benim de hakkim diyorum.Insallah hepimizin gonlune gore olur bacaklarimiz; ameliyat olan arkadaslara da gecmis olsun!

Yaa bazen yuruyecek bacaklarim oldugu icin sukrediyorum; bazen de su genclikte istedigim gibi etek giymek benim de hakkim diyorum.Insallah hepimizin gonlune gore olur bacaklarimiz; ameliyat olan arkadaslara da gecmis olsun!

bende seninle aynı duygular içindeyim canım ya bi hocaya sordum bacaklarımdan rahatsızım estetik olmayı düşünüyorum günah işlemiş olurmuyum diye senin ki keyfi bişey oldugu için günah işlemiş olusun dedi benim canım çok sıkıldı ya ama ne yapıyım o kadar yiyorum bacaklarımda bi gram alsın diye yok almıyo gömek bel kenarları çıkıyo bacaklar almıyo altında çöp gibi duruyo ne yapacaz ya benim öyle mini etek hayallerimde yok eşimin yanında kendimi iyi hissetmek istiyorum ya bi de kadaın oldugumu hissettmek hiç eteğim yok diz altı etekler çok hoşuma gidiyor onları bile giyemiyorum.amannn ne biliyim ya şaştım kaldım.

Lilacc canim yarin Zafer beye gidicem.Sen tecrubelisin ameliyatta oldun, bacaklarimizin seklide ayni.ameliyat olmaya karaa verirsem dr beyden extra sunuda yapsaydi dedigin bisey oldumu.Bana fikir olmasi acisindan onerin olursa sevinirim canim.İlk defa muhayene olucam.acikcasi ne sormam ne istemem gerekiyor bilmiyorum, tek bildigim erimemesi ve duzgun olmalari:).Bu konuda fikri olan arkadaslarinda soyleyeceklero varsa memnunlukla dikkate alicam.

Arkadaslar, ameliyat sonrasi kullanilacak korse ve varis corabi disardan alinabilr mi? Bana ameliat fiyati haricinde 280 tl korse ve 80 tl varis corabi yazmislar. Fiyatlar cok yuksek geldi bana. Baska yerden alamazmiyiz acaba?

canım varis corabı medicalle git 50 tl hatta 40da var.korsede cok daha uygundur sen kendin alcagını söyle ordan verdklrını almana gerek yok.normal eczanelerde aynı fiyat ama medicaller varya oralarda yarı fıyatına.
yeni resim koycam bi ara ..

ya kızlar
bugün dar paça kot giydim. dizimin hemen altı iç kısmı boş olduğu için yastığımdam çıkardığım elyaflardan koydum biraz;ama iyi durmadı yaaa. gerçi pek özenemedim. diz altı çorabın içine yerleştirdim çorap kaymadı;ama üzerine muz çorap giydim. istediğim gibi olmadı. daha iyi fikri olan var mı?dar paça kot için fikirlerinizi bekliyorum.
gurmenci ve womanwoman foto ejleyebilri misizniz? sağolun kaderdaşlarım

foto eklemeyi bende istiyorum ama bi nasip olmadı ya işallah bakalım.valla dar paca kot falan giymiyorum cünkü giymek için öyle elyaftı coraptı uğraşamam heleki yaz geliyo artık hiç bi fikir işe yaramaz millet tiril tiril eteklerle serin serin gezerken çelyaf üstüne kısa corap onun istüne muz corap falan valla isilik oluruz genelde bol şeyleri terçih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…