fiyat benimkine bakınca çok çok iyi.bence korse varis çorabını kendin al.inşallah güzel haberlerinle sevindirirsin bizi.
Kendim almam gerektigini hic dusunmemistim ozel bir urun kendileri veriyor sanmistim madem oyle burdan alip gideyim.Cok tesekkurler iyi dileklerin icin. Sen ne kadara yaptirdin?
Bu arada 25 mesaja ulastim simdi albumleri goruyorum. LILACC bacaklarin cok guzel olmus tek istegim kalin bacak umarim benim de olur hayal gibi geliyor su an ama bakalim hayirlisi.
bende sürekli ayak parmaklarımın üzerinde inip kalkıyorum ama dur bakalım inşallah bi netice alabilirz
bu arada resimlerinize bakamıyorum 25 mesaj çok değil mi ya
biskuvi
senin bacakalrın benimkilere çok benziyor.İstersen sayfa 542. de görebilirsin. ama sanırım senin yağın var. bende de yağ yok benim bol bol kilo yapmam gerekecek gibi. sen bu yaz ameliyat olmayı düşünüyor musun
Yaa bazen yuruyecek bacaklarim oldugu icin sukrediyorum; bazen de su genclikte istedigim gibi etek giymek benim de hakkim diyorum.Insallah hepimizin gonlune gore olur bacaklarimiz; ameliyat olan arkadaslara da gecmis olsun!
gurmencı
fiziğin bana çokmu benzıyor benı eklesende muhabet etsek olmazmı
Arkadaslar, ameliyat sonrasi kullanilacak korse ve varis corabi disardan alinabilr mi? Bana ameliat fiyati haricinde 280 tl korse ve 80 tl varis corabi yazmislar. Fiyatlar cok yuksek geldi bana. Baska yerden alamazmiyiz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?