Herkese Selam ,
Ahmet Bey e e-mail atmıstım ; toplu olarak gelebiliriz ( 5 kişi demistim ) indirim ne kadar yaparsınız diye ; herkesin uygulması farklı olacagı icin fiyat da degisir % 20 indirim uygularim hepinize demiş.
5 kişi olrsak bencce % 20 indirim gayet iyi.
Dusunenler var mı su anda ?
Herkese Selam ,
Ahmet Bey e e-mail atmıstım ; toplu olarak gelebiliriz ( 5 kişi demistim ) indirim ne kadar yaparsınız diye ; herkesin uygulması farklı olacagı icin fiyat da degisir % 20 indirim uygularim hepinize demiş.
womanwoman napdın cnm.doktor sana ne önerdi?
Ben yeni üye oldum 25 yorum yaz diyor yoksa resim mesim göremezsin ne yani şimdi acil resim görmek için kendi kendime konuşayım mı yada 25e kadar sayı mı sayayım tek tek görüntü kirliliğimi yapayım yani
Gurmeci, ben evde bile etek, sort giymek istemiyorum. Benim derdim de mini etek degil. Normal etek giyebilsem raziyim arkadasim. Bacaklarim cok inceeeeee!:95:
Bu dediklerinizi yaparsanız hem ceza alırsınız, hem gereksiz mesajlarınız silinir, hem de mesaj sayısını dolduramazsınız. En güzeli burada paylaşacak çok fazla birşeyiniz yoksa sitenin diğer bölümlerine el atın veya mesaj yazarak oyun oynanan bölümler var oralarda mesaj sayınızı doldurun benden söylemesi
Herkese Selam ,
Canım estetik dr. aradığımı duymuş bir arkadaşım.Bana Amerikan hastanesinde tanıdığı bir prof. u tavsiye etti, onun vasıtasıyla ilk önce oraya gitmeyi uygun buldum.Eğer içime sinmezse kesin kararım Zafer bey olucak.Nerdeyse formun başından beri okuyorum ve her duyduğum dr.u nette okuyorum ama içlerinden nedense Dr.Zafer Atakan'a karşı bir güven ve inanç oluştu.Bunda seninde payın var elbette.
Hepimiz için;çare arayan tüm arkadaşlarım ve benim için Allahtan herşeyin hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?