Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Buradan birisi Ahmet karacala normal yağ dolgusunu 3000 liraya yaptırdığını yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve sonraki operasyonlardan para almamış. Yanlış mı hatırlıyorum? Krena sen hatırlıyor musun? Normal yağ dolgusu yaptırsak nasıl olur?

Arkadaşlar ben 16 nisan günü için implant ve yağ enjeksiyonu için randevu aldım ama yazılanlara baktım implanttan vazgeçer gibi oldum bilseydim daha önce okurdum blackdaisyden cesaret almıştım açıkçası..Yarın arayıp sadece yağ enjekte olcağımı söyleyeceğim..Yağ enjektesi olanlar gerçekten memnunmusunuz ertesi gün normal yürümeye başladınız mı?Morluklar bacakta ne kadar kalıyor?Göbekten yağ aldırmam kesinlikle.. Kalçadan ve kasıklardan alınmaz mı bu yağlar?Birde bacağa bu yağlar belli oranda mı enjekte ediliyor ne kadar çok alınırsa o kadar çok enjekte edilme söz konusun olmuyor mu?Doktor bacağımı tutarak aynadan gösterdi enjekte yaparsam böyle olur implant koyarsam böyle olur dedi hangisi seni mutlu eder sen karar vereceksin dedi Tabi implantlı olan daha çok hoşuma gitti benimde Dizlerinin iç kısımlarında yağ fazlalığını alacağız ded.Ya ben randevu almışım şimdi kararsız kaldım Ne yapayım sizce

Ben yeni üye oldum 25 yorum yaz diyor yoksa resim mesim göremezsin ne yani şimdi acil resim görmek için kendi kendime konuşayım mı yada 25e kadar sayı mı sayayım tek tek görüntü kirliliğimi yapayım yani

Krena cım bende Ahmet beyi düşündüm tel açtım 7000_8000 Binden başlıyormuş yağ dolgusu.Açıkcası garantisi olmayan bir işlem için o kadar para vermek mantıklı gelmiyor bana..

womanwoman napdın cnm.doktor sana ne önerdi?

Canım estetik dr. aradığımı duymuş bir arkadaşım.Bana Amerikan hastanesinde tanıdığı bir prof. u tavsiye etti, onun vasıtasıyla ilk önce oraya gitmeyi uygun buldum.Eğer içime sinmezse kesin kararım Zafer bey olucak.Nerdeyse formun başından beri okuyorum ve her duyduğum dr.u nette okuyorum ama içlerinden nedense Dr.Zafer Atakan'a karşı bir güven ve inanç oluştu.Bunda seninde payın var elbette.

Hepimiz için;çare arayan tüm arkadaşlarım ve benim için Allahtan herşeyin hayırlısı...

Kızlar Prof. Dr. Gürhan Özcan adını duyan var mı?.Ben bu formda adının geçtiğini görmedim sanırım,dikkatimden de kaçmış olabilir.Siz hatırlıyormusunuz

womanwoman napdın cnm.doktor sana ne önerdi?

Dr. un adı Prof.Dr. Gürhan Özcan....Şu ana kadar araştırdıklarım içinde akademik kariyeri en iyi olan dr...Uzmanlığınada baktım nerdeyse yeniden insan yaratıyor:))) Ee benim bacaklarada bişeyler yapar sanırım.Arkadaşım vasıtasıylada gitmemde benim lehime olucak.Çok paragöz bir dr.da değilmiş.Bu operasyonların 2. 3. sünüde düşünmek lazım.

Ben görüştükten sonra sizleride bilgilendiricem.Dr. arayan arkadaşlara fikir olmuş olur.

Ben yeni üye oldum 25 yorum yaz diyor yoksa resim mesim göremezsin ne yani şimdi acil resim görmek için kendi kendime konuşayım mı yada 25e kadar sayı mı sayayım tek tek görüntü kirliliğimi yapayım yani

Bu dediklerinizi yaparsanız hem ceza alırsınız, hem gereksiz mesajlarınız silinir, hem de mesaj sayısını dolduramazsınız. En güzeli burada paylaşacak çok fazla birşeyiniz yoksa sitenin diğer bölümlerine el atın veya mesaj yazarak oyun oynanan bölümler var oralarda mesaj sayınızı doldurun benden söylemesi

Gurmeci, ben evde bile etek, sort giymek istemiyorum. Benim derdim de mini etek degil. Normal etek giyebilsem raziyim arkadasim. Bacaklarim cok inceeeeee!:95:

lilacc
nasılsın canım. bacakların nasıl:))doktorun snan ameliyattan önce bacağının nasıl olabileceği ile ilgili bir profil çizmiş miydi?
umarım her şey yolundadır...

Size cevap verme şansını bana verdiğiniz için teşekkür ederim.Önerileriniz için çok sağolun..Neyse etti 3 geriye kaldı 22 :)

slm kızlar...bugün 10.günümdü. iki tane karnımda dikiş vardı.onu aldırdım.şimdilik herşey yolunda..1 ay sonra tekrar gel dedi kontrol için.
kızlar artık hava ısındı yaaa öldüm valla. korse ,çorap .boğuldum,terledim,piştimmmm...1 haftada daha giyebilirsem iyi yani...bu ameliyatı yaza yaptırmak nasıl zor olur kimbilir(((
ben 3-4 ay sonra tekrar düşünüyorum bilekler için..o da yaza denk gelecek.

Selam Ben düşünüyorum, hatta 9 Nisan için randevu aldım görüşmeye gideceğim.. Birde, Ahmet Bey int sitesinde Acıbadem Maslak, Yeditepe Üni.Hastanesi ve Esthetica Hastanesinde operasyon yaptığını yazmış. Ben bugün asistanı ile görüştüm, Acıbadem ve Yeditepe Hastanesi daha pahalıymış, Esthetica biraz daha ucuzmuş..Ahmet bey daha önce fiyat verdiği arkadaşlara hangi hastane üzerinden vermiş, bilgisi olan var mı?

Su ay ilk öncelikle geçmiş olsun resim ekledin mi sen ilk ve son halini bacaklarının.Ben implant yaptırmak için randevu aldım ama şimdi vazgeçtim yağ enjekte ettireceğim ama merak ettiğim morluklar bacaklarda ne kadar süre ile kalacağı ve gerçekten faydalı oluyor mu?

Arkadaşlar selam, şağıdaki dr lar en ünlü estetikçiler arasındaymış bunlarla görüşme yapan oldu mu?

Prof. Dr. Onur Erol (İstanbul Onep Plastik Cerrahi Merkezi)
• Prof. Dr. Gürhan Özcan (İstanbul Amerikan Hastanesi)
• Op. Dr. Hıfzı Velidedeoğlu (Ankara Onep Plastik Cerrahi)
• Op. Dr. Atilla Oymak (Oymak Plastik Cerrahi)
• Prof. Dr. Namık Baran (Gün Sağlık Hizmetleri)
• Op. Dr. Zafer Atakan (Europlast Estetik Merkezi)
• Prof. Dr. Fethi Orak (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi)
• Prof. Dr. Arman Çağdaş (Ege Tıp Fakültesi)
• Prof. Dr. Ayhan Numanoğlu (Marmara Tıp F.)
• Prof. Dr. Mesut Özcan (Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi).

canım evet uygun fiyat olması çok önemli bir şey.2cini de düşünmek lazım.git bakalım iyice bir araşdır.seninçin hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…