Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben foto ekledim bi bakar mısın benim baya eğri buna yağ olur mu ki Diz içlerimin komple gitmesi gerekiyor alta da ne kadar yağ koyulabilir ki

Son düzenleme:
nisan 16
bence diz içlerindeki fazlalık alınabilirse ve alt taraflara az bir yağ eklenirse gayet gzüel olur.inan sorunun çok büyük değil. en azından dizatından bileklere kadar olan bölümde kasdan dolayı girintili çıkıntılı bir yapın yok.iç kısımların düz duruyor, yağ eklense çok güzel olur bence

Resim görmem için arkadaş olmak gerekiyor.Arkadaş olarak ekledim canım, kabul edermisin.

Resmini gördüm...Benimkilerde seninkine benziyor senin üst bacağın düzgünmüş, benim üst bacaklarda sorunlu orasıda yağ dolgusu olucak.Sende ise sadece dizin hemen altında oyukluk varya orayı yağ ile doldurucak dr.un

Ben foto ekledim bi bakar mısın benim baya eğri buna yağ olur mu ki Diz içlerimin komple gitmesi gerekiyor alta da ne kadar yağ koyulabilir ki

Aslında sende gözle görülür bir başarı sağlanıcaktır.Dizlerdeki yağlarıda alınca dizin düzelicek.Dikkat ettiyseniz güzel dizler bacağı daha düzgün gösteriyor

Ne bilim olmayacak gibi geliyor ama başka da çare yok deneyeceğiz inşallah iyi olur Sizler ne düşünüyorsunuz karar verdiniz mi Benim en çok kafama taktığım şeylerden biride iyileşme dönemi birde ameliyata alınma evresi hiç hayatımda doktora bile gitmedim ben..O yüzden tuhafım biraz..

Offf ben hala soruma cevap alamadım.Arkadaşlar dr. görüşmenizde doktorunuz size yağ dolgusu ameliyatını çok basit bir ameliyat gibimi anlattı...Bizlermi bu olayı çok büyük operasyonmuş gibi görüyor ve anlatıyoruz, bilemiyorum ki....

Bugünki görüşmemi anlatayım.Yağ dolgusu olucakmış, Lokal anestezi uygulanıcakmış ve hastanede 4-5saat kalıp evime dönebilicekmişim.Yağların en fazla %70 i kalır dendi, ben %50 yede razıyım çünki ameliyat olmuş arkadaşlardan edindiğim izlenim ve gördüğüm resimlerden,ne yaparsak yapalım bu operasyon bir kerede istediğimiz gibi olmayacak ve 2.yide olmak gerekiyor..O nedenlede hem uygun fiat ve hemde en hafif şekiyle olmakta fayda var diye düşünüyorum.Bun arada ameliyat ücretim 3000 TL.

bende tam fiyatı soracaktım. kök hücre yöntemimi kullanacaktı bide onu sorayım. basit bişey bahsetmesi de sanırım sürekli yaptıkları için öle davranmıştır bence zaten 4-5 saat hastanede kalıp eve gideceksen basitmiş.:) inşallah lafta olduğu kadar gercekte de basitce atlatırsın.

Mesela ne dedi sana doktor basit gibi derken nasıl anlattı Ben benimkini anlatayım Gittim İlk öncelikle şikayetimi sordu sonra ne zamandan beri düşündüğümü sordu Psikolojik bir konuşma gibi oldu ilk evre...Daha sonra odada inceledi ben implant düşünüyordum onun üzerine hep konuştum Doktor bana her iki sonucuda gösterdi Sonuç olarak hangisinden mutlu olacaksan onu yaparım dedi..Ben implant dedim ve onun üzerine konuşmalar yaptık nasıl olacağını anlattı.Onun işle ilgili olarak anlattığını anlatsada ben anlamam zaten.Ben sadece implant koyarsak sağlığımda bir problem olur mu hareketlerimde kısıtlama olur mu ameliyattan 15 gün sonra dizlerimi kıvırarak hızlı bir şekilde çömelip kalkabilir miyim Dışarıdan baklıldığında anormal bir görüntü olur mu İleride Hamile kalırsam bcaklarım şişme yapacak o zaman bir problem yaratmayacak mı Bu ameliyat gizli olacak saklayabilecek miyim 1 ay sonra düğün olacak halay başı yapabilecekmiyim gibi bir ton soru sordum :) Farkındaysanız isityorum ki ameliyattan sonra elimi kolumu sallaya sallaya çıkayım...Bu sorulara yanıt olarak ta İmplant ağrılı bir ameliyattır evdekilerden mümkün değil saklayamazsın Yürüme şeklini gösterdi bu şekilde yürürsün dedi.Kişiden kişiye değişir dedi ama en kötü 15 gün istirahat gerekir Yağ enjektesinde implant gibi ağrı olmaz onda da korse var en az 15 gün giyilmesi gerekir.Bu ameliyatı olcaksan 1-2 yıl çocuk düşünmeyeceksin dedi vs vs..Bunun dışında olumsuz hiçbirşey söylemedi Kendisine güvenen işinde başarılı olan doktorlar için hiçbir zorluğu yoktur bu ameliyatların sadece kişilerin kendini iyi hissetmesi rahat olması iyi olcağım umuduyla doktora gitmesi gerekiyor..

Evet bana da ilk 2 günde yağların %30u erir dedi bende dedim ki o zman siz yağ alabildiğiniz kadar alın doldurun dedim Oda koyulması gerekenden daha fazla koyulmaz dedi bir örnek verdi ama aklımda değil şimdi Yani çok yağ koymak bacağın daha mükemmelolacağı anlamına gelmiyormuş kısacası

Dior mesaj hakkım dolmadığı için cevap veremedim Teşekkür ediyorum umarım seninde herşey gönlünce olur :) Halaylı yar Halaylı maşrabası kalaylı Hobbaaaaaa Tıpta bir adım ileriiii :)

Sen hangi dr.a gitmiştin.Benim doktorum liposuction la yağların parçalandığını o nedenle kök hücre ile yaptığını söyledi.O kadar uzun konuştu ki ben artık soru sormaya yoruldum:))) Beni soydu aynada nerelere yağ koyacağını gösterdi...Hastanede yatmayı gerekli görmedi onun nedenide anastezi almayacağımdan.Ameliyat öncedise yapılacak yerleri kalemle işaretlicekmiş..Ben 3 kere ameliyat oldum artık vücuduma daha fazla narkoz girsin istemiyorum.Walla çok basit bi ameliyatmış gibi anlattı nerdeyse muaynehanesinde yaptırıvericektim:)))

Çok yağ ile doldurmak bişey değiştirmicek tam tersi tutunabilecek yağların yaşam alanlarını kısıtlayacağını söyledi...

Lilacc burda gorduklerimin icinde senin bacaklarin benimkilere benziyor.yag dolgusuylada tam kapanmicak aradaki bosluk.sen dr.una 2.ameliyatida olursan kapanabilirmi diye sormusmuydun.ben unuttum sormayi.dolmuyorsada canimiz sag olsun ne kadar kapandiysa o kadar kardir diyicez.

Muayenehane dedin de aklıma geldi Ben Doktora burdamı olacağım dedim ameliyatı :) Afallıyorum sanırım bir noktadan sonra...Ben hiç bilimsel konulara girmedim Doktorun o bilimsel konuşmalarına da açıkçası çok fazla kulak veremedim versemde unuttum gitti :) son olarak iyi açıkladın tutunamıyordu yağlar doğru öyle birşeydi Ben genel mi lokal mi olacağım onu bilmiyorum genel olsam daha iyi sanırım ama sonda kafama takıldı nedir bu sonda tuvalet ihtiyacını karşılmak için takıyorlarmış ama takmasalar olmaz mı bunun takılmasında bir sakınca yok dimi..Ha bu arada Doktor Hasan Fındık

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…