Kızlar merhaba ben geldim dün Hasan beyle görüşmem vardı benim için bu adım çok önemliydi gercekten öylede oldu yarın ameliyata giriyorum çok heyecanlıyım dua edin lütfen
Nisan16 bende de bacak çarpıklığı var.Bugün dr.a gittim, çarpık bacaklarda silikon güzel durmuyor dedi ve banada silikon uygulanamacağını yağ dolgusu olacağını söyledi.Acıkcası olumsuz olması işime geldi çünki silikondan çekiniyordum.
Ben foto ekledim bi bakar mısın benim baya eğri buna yağ olur mu ki Diz içlerimin komple gitmesi gerekiyor alta da ne kadar yağ koyulabilir ki
Resim görmem için arkadaş olmak gerekiyor.Arkadaş olarak ekledim canım, kabul edermisin.
Ben foto ekledim bi bakar mısın benim baya eğri buna yağ olur mu ki Diz içlerimin komple gitmesi gerekiyor alta da ne kadar yağ koyulabilir ki
Aslında sende gözle görülür bir başarı sağlanıcaktır.Dizlerdeki yağlarıda alınca dizin düzelicek.Dikkat ettiyseniz güzel dizler bacağı daha düzgün gösteriyor
Bugünki görüşmemi anlatayım.Yağ dolgusu olucakmış, Lokal anestezi uygulanıcakmış ve hastanede 4-5saat kalıp evime dönebilicekmişim.Yağların en fazla %70 i kalır dendi, ben %50 yede razıyım çünki ameliyat olmuş arkadaşlardan edindiğim izlenim ve gördüğüm resimlerden,ne yaparsak yapalım bu operasyon bir kerede istediğimiz gibi olmayacak ve 2.yide olmak gerekiyor..O nedenlede hem uygun fiat ve hemde en hafif şekiyle olmakta fayda var diye düşünüyorum.Bun arada ameliyat ücretim 3000 TL.
Offf ben hala soruma cevap alamadım.Arkadaşlar dr. görüşmenizde doktorunuz size yağ dolgusu ameliyatını çok basit bir ameliyat gibimi anlattı...Bizlermi bu olayı çok büyük operasyonmuş gibi görüyor ve anlatıyoruz, bilemiyorum ki....
Muayenehane dedin de aklıma geldi Ben Doktora burdamı olacağım dedim ameliyatı :) Afallıyorum sanırım bir noktadan sonra...Ben hiç bilimsel konulara girmedim Doktorun o bilimsel konuşmalarına da açıkçası çok fazla kulak veremedim versemde unuttum gitti :) son olarak iyi açıkladın tutunamıyordu yağlar doğru öyle birşeydi Ben genel mi lokal mi olacağım onu bilmiyorum genel olsam daha iyi sanırım ama sonda kafama takıldı nedir bu sonda tuvalet ihtiyacını karşılmak için takıyorlarmış ama takmasalar olmaz mı bunun takılmasında bir sakınca yok dimi[/QUOTE Sondadaa korkulucak bisey yok ki, narkozluyken takiyorlar sen hissetmiyorsun.idrari sonda ile atiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?