Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Gürmeci senin bacaklar bende olsa daha ne isterim Ben bu bacağıma bile korkuyorum operasyona sen iş çıkartıyorsun hiç yoktan kendine Bu operasyonlara olan cesaretinizi de tebrik etmek istiyorum ayrıca

nisan16...canım senin de bacaklarında fazla sorun yok ki. Sadece diz içlerin alınsa bile yeterli...yamuk falan da değil...hatta çok güzel...gurmeci nin belki bilekleri ince olabilir..ama seninkiler ince de değil...ikinizinde bacaklarında keyfe keder yani..sadece kendinizin gördüğü sorun diyebilirim...
.

kızlar merhaba ben cook eskılerdenım yenı katılan arkadaslar bılmeyebılır benı karnından yag aldırarak yenı dolgu yaptırmıs arkadaslardan bır fıkır almak ıstıyorum umarım cevap veren olur

ben ılk dolgumu 2009 mayısta yaptırdım ancak bana o zaman da doktor ılk defada yeterlı olmaz demıstı ıkıncı sefer ıcınde yag dokum saklanıyorduç bu yaglarda 6 farklı noktaya lıpo yapılarak alınmıstı ızdırabım cok oldu zor ıyılestım ustelık dolgu yapılan yerlerde hep morluklar kaldı hala da lekeler seklınde var

bu morluklar nedenıyle ıkıncı dolguyu 2 senedır erteledım ancak o kadar acı ve paradan sonra dun karar verıp morlukları goze alarak kalanı yaptırmak uzere doktora gıttım ancak bır sansızlık olmus ve dondurucu arızası nedenıyle yagım kullanılmaz hale gelmıs bu konuyu hıc uzatmıcam cok sınırlıyım cunku

sonuc olarak benım karnımdam yag alarak tekrar dolgu yapabılecekler ben tekrar aynı acıyı cekmekten ve o surecten korkuyorum doktor bu sefer tek bolgeden olacagı ıcın gecen seferkı kadar zor olmıcagını soyledı ama yıne de kararsızım

sızden sorum sadece karnından lıpo yaptıranlar varsa o surecı bana tekrar yazmanız cok fazla mesaj var ve ben benım durumumda kımseyı goremedım

cok para harcadı sınırları zorladım sonuc almak ıstıyorum ve bu fırsatı kacırabılırım elımı cabuk tutmazsam doktor fıkrını degıstırır vs

cevap verırsenız sevınırım fıkrınıze ıhtıyacım var

ayhhh amaliyat olan arkadaşlar var aramızda ve memnun olmalarına çokkk sevindim bi kaç arkadaşın fotolarına baktım süper görünüyorlar inşallah erimezler kalıcı olurlar böyle gördükçe iştahım kabarıyor hemen gidip olasım geliyor ama daha paramı denkleştiremedim ve doktor kararı veremedim bende ankarada yaşıyorum ferruh beyi düşünüyorum ama ona ameliyat olan arkadaşlarda serum birikmesi yaşamıştı o beni rahatsız ediyor :84:

iri gözler valla bacaklar süper sen ameliyat oldun sanırım siyah tayt özellikle egriliği daha fazla belli eder ama sen siyah giydiğin halde harika görünüyor yaaa çok begendim valla ben maşalllahhhh

iri gözler valla bacaklar süper sen ameliyat oldun sanırım siyah tayt özellikle egriliği daha fazla belli eder ama sen siyah giydiğin halde harika görünüyor yaaa çok begendim valla ben maşalllahhhh

saol canım benim beni inanılmaz mutlu ettin o aslında korse 3 gün oldu ben ameliyat olalı ve bir süre çıkarmamam gerekiyor

saol canım benim beni inanılmaz mutlu ettin o aslında korse 3 gün oldu ben ameliyat olalı ve bir süre çıkarmamam gerekiyor

korse valla tayt gdidim ben neyse ama süper olmuş tatlım yaaa valla kendim olmuş kadar sevindim inşallah kalıcı olur yağların erimezler mutlu mesut dar paça larla minilerle bikinilerle güzel yazlar kışlar geçirirsin bende 1 yıldır takipteyim burada ama halen beklemedeyim sizleri gördükçe cesaret geliyor vallahiii hepimiz kurtulalım inşallah bu dertten hemde kalıcı olacak bi şekilde

İri gözler bende Hasan Fındıka olacağım şimdi bacaklarına baktım sende çok sorun yokmuş kasların var hatta kaslarından yağ mı aldılar daha düzgün olmuş o kısım..Bende Kasın K'sı yok doldurulur mu acep ...Çok geçmiş olsun inşallah erimez herşey istediğin gibi olsun...Heyecan bastı benide :)

fiyat uygunmuş canım, normal yağ enjeksiyonu mu peki? Tanıdık aracılığı ile olduğu için sadece sana söylenmiş bir fiyat mı yoksa genel fiyat mı ?

canım seni takip ediyorum bence de Hasan Beyden şaşma. Benim dizden aldılar biraz yag ama onun dışında bel ve göbekten alındı. Kızlar belim inanılmaz inceldi, göbek kısmım hala şiş o da inince nasıl olucak bilmiyorum. Bu arada Ahmet Karacalar fiyatmı düşürdü? Onda 3000 ni görmek beni çok şaşırttı. Çünkü biliyorsunuz ona gidecektin ama woman ve ben en çok fiyatından dolayı ondan vazgeçtik. Ama iyiki de vazgeçmişim O kadar parayı verip eriseydi o zaman kendimi çok kötü hissederdim ki 12 bin benim için hakikaten büyük para. Ben Hasan Beye indirim yaptırdım herşey içinde hastanede 1 gün kalmada ki ben kalmadım 4 bin TL. Ama herkese aynı olmayabilir. Birde hasan bey ikinciye genelde gerek kalmaz dedi. Bunu da söyleyen doktor cok az % 70 i kalıcı olabilirmiş. Ama ne kadar kalıcı acaba 6 sene sonra yine aynı olurmu onuda bilmiyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…