Gürmeci senin bacaklar bende olsa daha ne isterim Ben bu bacağıma bile korkuyorum operasyona sen iş çıkartıyorsun hiç yoktan kendine Bu operasyonlara olan cesaretinizi de tebrik etmek istiyorum ayrıca
tek kelimeyle supersın...:)
Arkadaslar Selam ,
Ben , Ahmet Bey e olacagım ; hala dusunen varsa fiyat icin teklif almayı dusunuyorum.
Var mı dusuneniniz?
iri gözler valla bacaklar süper sen ameliyat oldun sanırım siyah tayt özellikle egriliği daha fazla belli eder ama sen siyah giydiğin halde harika görünüyor yaaa çok begendim valla ben maşalllahhhh
saol canım benim beni inanılmaz mutlu ettin o aslında korse 3 gün oldu ben ameliyat olalı ve bir süre çıkarmamam gerekiyor
İrigözler merhaba, bacaklarını ben de merak ettim. Arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen memnun olurum.
:81:
canım ekledim ben seni bir bak şimdi yorumunu bekliyorum:18:
Kesinlikle çok güzel olmuş, çok değişmiş bacakların,beğendim. İstediğin kıyafetleri giyersin artık:) darısı ameliyat olacaklara inşallah.
Kesinlikle çok güzel olmuş, çok değişmiş bacakların,beğendim. İstediğin kıyafetleri giyersin artık:) darısı ameliyat olacaklara inşallah.
Bugünki görüşmemi anlatayım.Yağ dolgusu olucakmış, Lokal anestezi uygulanıcakmış ve hastanede 4-5saat kalıp evime dönebilicekmişim.Yağların en fazla %70 i kalır dendi, ben %50 yede razıyım çünki ameliyat olmuş arkadaşlardan edindiğim izlenim ve gördüğüm resimlerden,ne yaparsak yapalım bu operasyon bir kerede istediğimiz gibi olmayacak ve 2.yide olmak gerekiyor..O nedenlede hem uygun fiat ve hemde en hafif şekiyle olmakta fayda var diye düşünüyorum.Bun arada ameliyat ücretim 3000 TL.
teşekkür ederim canım tabi böyle kalırsa inşallah kalır ama bilmiyorum doktor bir kısmı eriyecek dedi kalan nasıl olur bilemem
İri gözler bende Hasan Fındıka olacağım şimdi bacaklarına baktım sende çok sorun yokmuş kasların var hatta kaslarından yağ mı aldılar daha düzgün olmuş o kısım..Bende Kasın K'sı yok doldurulur mu acep ...Çok geçmiş olsun inşallah erimez herşey istediğin gibi olsun...Heyecan bastı benide :)
Arkadaslar Selam ,
Ben , Ahmet Bey e olacagım ; hala dusunen varsa fiyat icin teklif almayı dusunuyorum.
Var mı dusuneniniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?