bence üzülmene gerek yok lilacc, çok güzel olmuş bacakların. güle güle giy eteklerini..
çok sağol yaa.sizin böyle düşünceleriniz bana baya moral oluyor.gerçekden çok teşekkür ederim hepinize :90::90::90:
ekledim canım.yeni resimlerime baka bilirsiniz
lilaccc
bacakların maşallah hiç değişmemiş. nazarlar değmesin canım.
bence senin bacak kenarlarına yaptırdığın yağ yakma sayesinde daha da güzelleşecek bacakaların.sakın buarayı bırakma canım.:2:
Olcuyormysun bilmiyorum ana vence ilk gunki gibiler, bufa harika bisey
teşekkür ederim canım.ameyiyatdan yeni çıkınca daha mutluydum.şimdi gözlerim alışdımı ne keşke daha güzel olsaydı diyorum. ama buna da şükür
gurmeci baktım resmine.senin en büyük problemin bileklerinde bence.yukarılar o kadar da kötü diyil.bileklerin çok ince.bence oralar doldurulursa güzel olur
evet canım ya bencede üst taraflarrında dolması gerkiyor ama bilekleriminde daha çok ihtiyacı.ama başka kimse yorum yapmamış arkadaşlar yorumunuzu bekliyorum ya.
gurmeci...canım ben ne diyeyim şimdi?
Bacakların benimkine çok benziyor...yamukluk hiç yok..bu iyimi kötü mü bende bilmiyorum...bilekler dolsa..sorun kalmıycak gibi ama hiçbir doktor da bilekleri doldurmaya hevesli değil..belkide olmuyor mu acaba...bende hep bunu dert ediyorum...düşün bi..üstelik ben kilolu biriyim...
.
yok canım ben saffet beyle görüştüm kalılaşır dedi bilekler dedi çünkü ben ona benim bacaklarım çok ince ama özellikle bileklerim daha ince dedim doldururuz sorun olmaz dedi fiyatıda uygun bakalım düşünme aşamasındayım artık ahyırlısı üst traf sence çok ince duruyormu.ben 175 boyundayı 64 kiloyum .üst baldır kalınlıgı 34 cm.licc sen bi ölçermisin bacaklarının üst tarafı kac cm olmuş.sence yağ enjeksiyonumu daha iyi olur silikon mu gerçi silikonu hiç düşünmüyorum ama.
Geçkinkız
sen foto ekledin mi?
Herkese Selam ,
Ahmet Bey e e-mail atmıstım ; toplu olarak gelebiliriz ( 5 kişi demistim ) indirim ne kadar yaparsınız diye ; herkesin uygulması farklı olacagı icin fiyat da degisir % 20 indirim uygularim hepinize demiş.
5 kişi olrsak bencce % 20 indirim gayet iyi.
Dusunenler var mı su anda ?
arkadaşlar bacaklarımın resmini ekledim yorumlarınızı bekliyorum.
gurmeci
sen fotoyu kendin çektiğin için dizlerin birleşti mi?yoksa düz durduğun zamanda da birleşiyor mu?
dizden bileklerine kadar bence kemik eğriliğin yok bilek kısmı doldurulursa hoş olur diye düşünüyorum.
sanırım sedeki ayrıklık diz üstünde;ama çok anlayamadım. fotoyu kendin çektiğin için farklı gelmiş olabilir. problemin büyük değil bence, ena zından eğrilik yok sende
yok bende eğrilik yk normaldede bacaklarım birleşir ama bana ince geliyo biraz daha dolgun olsa daha hoş olur diye düşünüyorum bileklerim bide çok ince olduğu için bacaklarımı daha ince gösteriyor bu durum.ne dersinşz yağ enjeksiyonu işe yarar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?