Bacak dolgusu yaptıran var mı?

dr görüşmesine gittinmi arkadaşım.

gurmeci bacakların gayet güzel hiç bir şeye gerek yok. tabi önemli olan senin nasıl gördüğün...

ya canım belki tek bacak resimi ekleyip koyulduğu için iyi durabilir ama önemli olan o bacakların vucutla beraber bi tamamlama göstermesi benim vucuduma göre o bacaklar ince kalıyo bi maya falan giydigimde bu gayet belli oluyo bilmiyorum amannnnn işde bi problem olmasa beni bilenler bi etek giydiğimde bacakların çok ince vucuduna göre diyolar

selam arkadaşlar, öncelikle dualarınız için teşekkür ederim. Cumartesi günü sabah saatlerinde ameliyata alındım. Önce doktor geldi çizim yaptı çok yağım yoktu benim, basen hiç yoktu ama belde ve göbekte azda olsa var dedi doktorum. Şaşırdığım nokta ben kendimi göbekli biri zannederdim. Ama hakikaten orda birden yok oldu gibi sanki:)) Sabah muhtemelen 9 gibiydi alındığımda öglen saat 1 gibi uyandım. Saat 5 gibide hastaneden çıktım. Sorularınız olurca cevaplarım arkadaşlar. Bu arada ameliyattan önce bacak resimlerimi çektiler çıkarken verdiler bana ama sonrasını daha çekmedim. Bende sizin için bir iki resmi telefonuma çekip gerisini hemen imha ettim. Çünkü bu ameliyatı olduğumu annemden başka kimse bilmiyor. Onları albüme nasıl koyucam bilmiyorum, şimdi koymaya çalışacağım. Sonrasınıda bugün kontrolüm var gidip geldikten sonra çekerim.

irigözler
geçmiş olsun tekrar.bandajlı da olsa sen kenidni nasıl hissediyorsun. az çok bacağınaki değişiklik belli oluyordur .umarım istediğin gibi olmuştur.
albüm ekleme konusunda ise, porfilinden yükleyebilmelisi sanırım. mesaj sayının dolması gerekebilir.

canım arada bakıyorum inan belkide hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum ama lilac'ın bacaklarına benziyor şu anda yani benim için bu yeterli ama korse çıkınca ve biraz eriyince ne olucak bilmiyorum

canım arada bakıyorum inan belkide hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum ama lilac'ın bacaklarına benziyor şu anda yani benim için bu yeterli ama korse çıkınca ve biraz eriyince ne olucak bilmiyorum

canım geçmiş olsun sen kime ameliyat oldun sendeki problem neydi incelikmiydi ne kadar yağ aldılar enjekte ne kadar yağ edildi bunları biliuomusun bende albüme bacaklarımın resmini ekledim senin bacakların buna benzi yomu bi bakarmısın bende de yağ enjeksiyonu işe yarar mı nedersin?

çok teşekkür ederim hayatım doktordan şimdi geldim. Pansuman için gitmiştim. Dikişleri gördüm gayet iyi çok şükür inşallah bundan sonra birşey olmaz. Yani şu anda hiçbirşey için kesin konuşamıyorum, tedirginlik var. Benim doktorum Hasan Fındık. Ben burda papatya tarlası ve sebebim aşk isimli kullanıcılardan etkilenerek hasan beye olmaya karar verdim. Aslında randevu almak için aradığımda tarih bile yoktu kafamda. Evet bir an önce olmak istiyordum ama hepimizin yaşadığı gibi olabilecek şeylerden dolayı tedirgindim. Ama hasan beyin cumartesi saati boş olunca o tarihte olmaya karar verdim. İyikide olmuşum. Şu anda ağrım yok denecek kadar az. Yok demiyorum ama özellikle yağ konulan yerler ve alınan yerler ağrıyor. Yürüyünce sorun yok ama iki gün robot gibi yürüyordum. Bugün düzeldi yürüyüşüm. Oturup kalkarken ilk gün ve ikinci gün destek alma ihtiyacı hissettim. Ama bugün o durumda düzeldi. Foto yükleyemiyorum isteyene mail atabilirim. Ama yeni halini daha çekmedim onu yarın çekicem
Canlarım ne sorarsanız sorun ben hepsini yanıtlıycam her ne kadar yeni gibi gözüksemde ben 3 senedir bu forumun sıkı takipçisiyim ve en iyi biz birbirimizi anlarız.

gurmeci

canım senin bacaklarına baktım bence senin bacakların süper hiç yaptırmana bile gerek yok. Belki ince olabilir ama çok düzgün ve kesinlikle girintili çıkıntılı değil sana ne yapılırsa yapılsın süper durur kanımca

Son düzenleme:
irigözler
her şeyin yolunda olması çok güzel.
bana mail atabilir misin lütfen xxxxxxxxxx
en kısa zmanda güzel bacaklarınla etek giyebilmen dileğiyle

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir resim yükleyemedim deli olacağım yaa 25 mesaj dediniz yaptım eeee şimdi de yetkiniz yok staj mı görüyoruz sertifika mı almak lazım anlamadım gitti yaa

İri gözler bende Hasan Fındıka olacağım bacaklarının şekli nasıldı çarpıklık varmıydı muayene olduğunda Hasan Bey sana sadece yağ dolgusu yeter dedi mi Ya ben yağ karar verdim ama sonuçtan memnun olmayacağım gibi geliyor implantta yaptıramıyorum bende çarpıklık var düzelir mi acaba yaa

Gürmeci senin bacaklar bende olsa daha ne isterim Ben bu bacağıma bile korkuyorum operasyona sen iş çıkartıyorsun hiç yoktan kendine Bu operasyonlara olan cesaretinizi de tebrik etmek istiyorum ayrıca

En sonunda muhayebe olabildim.arkadaslar size bisey sorucam dr.umun rahatligi aklima takildi, bu operasyondan cok basit bir mudahaleymis gibi soz etti.sizlerde muhayene oldugunuzda sizlerdedemi oyle oldu.dr.uma cok guvendim ama bunu onemsiz bi ameliyat gibi anlatmasina takildim acikcasi offf benmi cok abaetiyorum acaba. Lutfen bana akil verin...ameliyat olucam ama dr.umun cok eahat olmasi beni dusunduruyor

Ameliyat olanlara göre gayet kolay bir ameliyat gibi 3.günde normal yaşantılarına döndüklerine göre...Bu ameliyatta zor olan implant sanırım...Ona da gerçi doktor 3 gün dizlerini kıvıramadan yürürsün yani dışarıdan saklaman mümkün olamaz ama 15 gün sonra herşey normale döner demişti ama işte ben caydım...

Nisan16 bende de bacak çarpıklığı var.Bugün dr.a gittim, çarpık bacaklarda silikon güzel durmuyor dedi ve banada silikon uygulanamacağını yağ dolgusu olacağını söyledi.Acıkcası olumsuz olması işime geldi çünki silikondan çekiniyordum.

tek kelimeyle supersın...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…