Bacak dolgusu yaptıran var mı?

irigözler yaa çok hoş olmuş maşallah diyelim.inlşallah erime olmaz.

sende incelikmi vardı ben kaçırdım galiba? problemin neydi?

canım cok sağol bu ağrılar da olmasa daha iyi olurdu tabi Neyse inşallah erimez canım sen, ben ve bu kadar zahmete katlanan bütün arkadaşlar mutlu olur inşallah

irigözler arkdaşlık isteğimi onaylar mısın

womanwoman
senin ilk görüştüğün doktor lilaccın doktoru tamer atakan mıydı. fiyat kaç demişti

canım onayladım bakabilirsin + yorum lütfen

bu arada benim basen hiç yoktu belden ve göbekten aldı ve oralar dikişli şu anda ağrıyor kızlar basenden alsa daha iyi en azından birtek bacak dersin ama bende yaklaşık 9 dikiş var

Prof.Dr. Gürkan Özca'a gittim ben.Banada yağ enjeksiyonu denildi ve fiatıda 3000 lira.

Dr.Hasan Fındık'a ada gözükmek istiyorum nasıl olsa muayne ücreti almıyormuş.

İlerde keşke başka bir dr.a daha gözükseydim dememek için gidicem.

İkisinden birinde karar kılıcam.Çok uzatmamak gerekiyor, araştırdıkça operayonu erteliyoruz çünki.

irigözler...geçmiş olsun canım...bacakların mükemmel görünüyor...sen eniyisini yaptın..
hemen karar vererek...inşallah hep böyle kalır...korkarım yakında sende buraya uğramazsın..
çünki bacağıyla sorunu
[kalmayan bu forumu terkediyor..neyse..erimesin...hep memnun kal..gelmesen de biz anlarız zaten :)
.
/B

canım teşekkür ederim inan beğendiğine çok sevindim. Bu arada duaların içinde ayrıca teşekkür ederim. Ben buraya hep gelicem çünkü gidenlere içten içe en çok kızanlardan biride benim. Burada hepimiz aynı sorundan muzdaribiz ve her konuda destek veririm seve seve. Keşke 2009 ve 2010 da ameliyat olan arkadaşlarda şu andaki hallerini paylaşsalar. Buda onlara sitemimiz olsun

İrigözler sakın bana kızma eşimede gösterdim bacaklarını, çok şaşırdı...Yağ dolgusu ile bacak düzelirmi

diye karşı çıkıyordu, gelde gör dedim ve çok şaşırdı.(erkek gözüylede fikrini sordum çok beğendi).:)))

aşkım ne diyimki perşembe günü görürsem seni hesabını sorarım artık

irigözler...o gidenlerde hep öyle demişlerdi zaten...kendine fazla güvenme canım:)inanırmısın..bazıları üyeliklerini bile sildirip kaçmışlar..bazıları da 3-4 ay sonra K.Kulubüne adım atmamışlar. Mesela papatyatarlası...ben onun bacaklarını da çok beğenmiştim..sanırım doktorunuz aynı...seninkilerin de erimiyceni düşünüyorum.

Sürekli bacaklara bakmaktan kendimi bacak feşisti gibi hissetmeye başladım:))))

sorma ya bende senin gibiyim bir kendime bir digerlerine bakıyorum. sayfa 88 de papatya tarlası diye bir arkadaşın resimleri var onada bak birde onun ilerleyen sayfalarda resimleri var ben onu görünce bittim zaten benimkinden çok çok daha iyiydi ve erimesi çok az olmuştu

Benim ilham kaynağım papatya tarlası zaten canım ve doktorumuz aynı. Evet o gitti ama Allah izin verirse ben burada olucam. Ben zaten 3 yıldır bu forumun sıkı takipçisiyim ve alışkanlıklarımdan öyle kolay vazgeçemem. :13:

Aman..Allah sağlık mutluluk versin...bukadarını paylaşmış olman bile yeter...öncesini ve sonrasının nasıl güzel olduğunu gördük ya..aklımızda kalır zaten...benim aklımda bide tulsa var..sebebim-aşk ..Demoniac...papatyaankara...bunlarda çok güzeldi ve gelmiyorlar.

Sürekli bacaklara bakmaktan kendimi bacak feşisti gibi hissetmeye başladım:))))

Gece gece güldürdün beni....yani sadece sen değilsin.
Ben,bazı arkadaşların bacaklarını resimlerime kaydetmiştim..unutmayım diye.Geçenlerde oğluma rezil oldum..sıra sıra bacaklar pat diye döküldü önüne!!!BU NEEEE??? diye bir bağırdı..HADİ BAKALIM CEVAP VER!!!
.

irigözler senin eski bacaklarrına bakınca bir an kendi bacaklarıı görüyor gibi oldum. sen de bir bakar mısın yanılıyor muyum.sayfa 542.
canım bacakların hoş olmuş . üle güle giy eteklerini:))
ama en kısa zamanda, korseler çıktığında çıplak bacakla fotolarını ekle, çıplak bacakla daha net karşılaştırbiliriz.
umarım hiç erime olmaz . sen de bizim umudumuzsun:))))

irigözler ve woman woman
şimdi papatyatarlasının fotolarına baktım. kendisine hasan beyin yağ enjekte ettiğini yazmış.
büyük ihtimalle _tabii yöntemine kök hücre ile değiştirmediyse-irigzöler sana da yağ enjekte etmiş.

sebebim aşk
bazen uğruyor. görüyorum, aktif gözüküyor, ama nedense hiç bir yorum yapmıyor. en azından erime olup olmadığını yazsa sevineceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…