Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kizlar benim bacaklarim cok yamuk alt kimsi cok kötü hele yüksek topuklu ayakkabi giydimmi cok kötü duruyor.bu dolgu dediginiz bu sorunumu giderir mi?
 
irigözler
bacağın ön kısmında kemik var ya, dizden bileğe kadar inen kısım.ben de çok belirgin yani hiç orada yağ , et yok...sende daha iyi sanırım. ben şunu merak ettim. yağ enjekte ile ön bacak üzerindeki bu kemik ksıma da yağ konuyor mu?
bir arkadaşımızın doktoru hem slikon hem yağ enjekte yapalım ,demişti. arkadaşımız sadece yağı istemişti. kimdi acaba?senle karıştırdım irigöz kusura bakma

Lilacc ne güzel ne mutlu sana hiç topukluları ve etekleri çıkarma canım. biz bunu çoktan hakkettik. doya doya giy. nazarlar değmesin.
yeni foton varsa görmek isteriz.sevgiler
 
Merhaba Arladaşlar,

ZAFİYET geçen hafta ameliyat olacaktı. Ama hiç yazmamış foruma. Ne oldu acaba çok merak ettim

İri gözler, arkadaşlık teklifi gönderdim sana. Resimlerine bakmak isterim.

Mrb.
Gecen haftaydi ameliyatim ama Bulent Bey in yurtdisi programi cikmis ertelendi ayin 14 unde insaallah. Tektash in uyarilarindan sonra arabayla gitmeye karar verdim.
NOT:Yonca ozel mesaj yazma hakkim yokmus canim.

IRIGOZLER ARKADASLIK TEKLIFIMI KABULEDERMISIN BENDE GORMEK ISTIYORUM RESIMLERINI
 
MRB.
Ameliyattan cikinca cok mutlu olurum saniyordum senin cok mutlu olmadigini gorunce moralim bozuldu.Birde ben kolay memnun olmayan biriyim eyvah param bosa giderse cok uzulurum cok para gercekten.Yaaa bide kafama su takildi ameliyattan cikinca 5 dk sonra nasil foto cekersin narkozun etkisi hemen gecer mi?
 

Canım ben taktım bile:)) İşin ilginç tarafı bu dr aklımda bile yoktu birden aklıma geldi içimden bir güç sanki beni ona yönlendiriyor kafayı yemek üzereyim sanırım:)) Ya kuzeninle görüşüyorsan bir ara sormanı rica etsem bu ameliyatı çok yapıyormuymuş bilgisi varmış vs senden de çok şey istedim gibi ama:)) ben Antalyadayım İzmir daha kolay olur aslınada bana..
 

Tamam canim yarin arar gorusurum.
 

moralim bozuk değil.sadece bekleme süreci hoşuma gitmiyor.ve daha önce bülent bey'e ameliyat olan insanların hayal kırıklıkları. şimdi iyi görünen bacak 15 gün sonra ne olacak bilmiyoruz. ben epidural ameliyat oldum. genel aneztezi ile değil canım. ameliyat biter bitmez kendimdeydim. beni odama götürdükleri an arkadaşım çekti fotoyu.
 
arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.dolgu sadece alt bacaklaramı yapılıyor.yani üst bacaklara basen bölgesinede yağ transferi yapılıyormu.
 
missense sana özelden de msj attım ama sanırım gelmedi benim dee aklımda bülent bey var aslında sende mi incelikten dolayı şikayetin vardıyanı dizden alt tarafa komle yağ koyuldu mu ve na kadar bi kalınlaşma oldu daha dedaylı bilgilendirirsen sevirnirim.birde genel anestezi olmadım demişsin belinden mi uyuşturarak yaptılar ameliyatını.
 

Canım öncelikle çok teşekkür ederim yorumun ici senin bacaklarda şahane görünüyor. Şahsen seni böyle yolda görsem gözüm bacaklarda kalırdı emin ol:) benim ağrılar bugün daha ii ama topuklu ayakkabı giyebilecek durumda değilim. Birsey sorudan canım sen kaç gun korse giydin birde dikkat ettim morarma yok bacakta hiç morarma olmadimi sende. Doktor erime yüzdesi verdi mı sana
 

özelden değil burdan yazayım herkes bilgilensin. evet benim bacaklarım çöp gibi.özellikle alt kısımları. gerçi ben zayıf biriyim ama kilo aldığım günlerde bacaklarımda hiçbir değişim olmuyordu. dizden aşağıya bilekler hariç yağ koyuldu. bileklere ister misin dedi ben istemem dedim zaten orası hareketli bölge olduğu için sanırım pek yağ tutunmuyor.ameliyata gitmedne önce ölçtüğümde alt bacak en kalın yer 31 cm idi. ameliyattan sonra da 31 cm:) komik değil mi? ama bacaklarım daha şişman duruyor. bu çelişki ne ile alakalı onu ben de çözemedim açıkcası. şu kart okuyucu sorunum bi bitsin derhal yüklicem fotoları görüşlerinizi çok merak ediyorum.
benim belden aşağısını uyuşturdular evet. soruyorlar zaten genel mi belden aşağı mı diye? ben farketmez dedim. gene ameliyatta uyuyorsun canım böyle sakinleştirici gibi uyutucu bir şey veriyolar sana. ameliyat bitmeden hemen önce de uyandırıyorlar. zaten çok profesyonel bir ekip. çok fazla insan çalışıyor yanında ve hepsi çok ilgili. bakalım sonuçları bekliyoruz işte 4 gözle.
 

valla buna sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ben de 2- 3 cm bi kalınlaşma olur hayalleri kuruyorum kendi kendime ya ufffff bu bacak 3 cm kalınlaşmayınca ben mutlu olmam.saffet beye msj atmıştım o bana 200 cc kadar yağ aldıklarını tabi kişiden kişiye de deyişe bileceğini söyledi ama 2 -3 cm bu yağ kalınlaşmasına yardımcı olur dedi acaba abartıyo olabilir mi?sen boyun ve kilon kaç acaba canım?benim artık sitresden iyice eridi bu backlardaki yağlar herhalde bugün ki ölçümlerde en kalın yer 33 cm geldi ya delirecem
 
Lilacc bacakların süper görünüyor valla erkek olsam laf bile atardımkızlar valla bana öyle bi umut oldunuzki ben ömür boyu bu çırpı bacaklarımla yaşayacağımı düşünürken artık çözümü olduğunu bilmek çok güzel. bence ameliyat olan herkesin bacakları çok güzel olmuş.
 
liliac bacakların çok hoş görünüyor. inşallah erime falan olmaz. harika görünüyorlar. güüle güle kullan:)
 

sen benden iyisin 33 cm ise gayet başarılı demektir. benim albümde eski hali var zaten bacağımın. şimdi pcnin webcaminden çekmeyi deniycem bakalım başarabilecek miyim? benim iki bacağa toplamda 240 cc kondu. bir şeylerin farketmesi gerekiyordu. benim boyum 1.63 kilom 49 idi. biraz göbeğimde yağ biriktirmiştim bu ameliyat için. hepsini almış. en azından güzel bir karnım var:)
 
Canım özel mesaj yazma yetkim yokmuş burda yazdım
gurmeci .!.:
irigözler sende mi bacaklarının inceliğinden şikayetçiydin sende ne kadar bi kalınlaşma oldu biliyomusun canım. benim merak ettiğim 3 cm kadar bi kalınlaşma mümkün mü acaba yağ enjeksiyonu ile
Canim benim su anda sis anlamam mümkün değil ama daha kalın gibi resimdede belli oluyor zaten
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…