kızlar inanın siz yorum yaptıkça bana moral oluyor belki böyle hemen iyileşirimİnşallah erimez benimde tek temennim bu, bana önce 5 bin dedi hasan bey ama ben indirim istedim o da 4 bin dedi böyle hani dakikalar süren bir pazarlık yok hatta pazarlık yok biraz daha aşağı olabilir mi dedim ama hasan bey hakikaten süper adam hemen 4 bin olur dedi:) Beklemiyordum ama inince çok sevindim. Bu arada senin bacaktaki sorun ne incemi ?
irigözler senin eski bacaklarrına bakınca bir an kendi bacaklarıı görüyor gibi oldum. sen de bir bakar mısın yanılıyor muyum.sayfa 542.
canım bacakların hoş olmuş . üle güle giy eteklerini:))
ama en kısa zamanda, korseler çıktığında çıplak bacakla fotolarını ekle, çıplak bacakla daha net karşılaştırbiliriz.
umarım hiç erime olmaz . sen de bizim umudumuzsun:))))
canım fotolarına bakmak istiyorum kabul eder misin? ardından hemen yorum gelecek söz:)
canım lilaccın doktoru zafer atakandı diye hatırlıyorum 5000 di sanırım.
Prof.Dr. Gürkan Özca'a gittim ben.Banada yağ enjeksiyonu denildi ve fiatıda 3000 lira.
Dr.Hasan Fındık'a ada gözükmek istiyorum nasıl olsa muayne ücreti almıyormuş.
İlerde keşke başka bir dr.a daha gözükseydim dememek için gidicem.
İkisinden birinde karar kılıcam.Çok uzatmamak gerekiyor, araştırdıkça operayonu erteliyoruz çünki.
irigözler
iyi temennilerin için çok sağol canım
sen ameiyattan sonra korseyi hiç çıkarmadın sanırım. örenğin, senin eski fotonda sol bacağının önündeki kemik benim gibi çok belirgindi. acaba şimdi nasıl oldu. üzerinde korse var ya... merak ettim. kemiğin üzerine doğru da yağ eklenmiş oluyor mu? tuhaf oldu belki soru;ama kemik göründükçe daha kötü duruyor bacak
zafiyet ameliyatı kime olacaktın. ben kaçırmışım yaa
canım ben korseyi hiç çıkarmadım zaten çorap gibi rahatsız etmiyor ama bel kısmı biraz sıkıyor. Yalnız varis çorabı değil bu değişik bir tasarımı var. Benim dizlerimin iç kısmında kalan yeri diyosun muhtemelen kemik değil orası yağmış ve ordan biraz yağ alındı. Diger yerlerden alınan yağda diz altındaki boşluk ve bileğe verildi. Birde ben hasan beye bir kere gittim ve hemen kararımı verdim. Bana silikon hiç önermedi. Yağ enjeksiyonu yeter dedi. Ama ara tam kapanmadı. İleride erirse daha çok açılırmı bilemem. Zaten ben mükemmel değilde beni memnun etsin yeter dedim. Doktorumda memnun kalırsın dedi. İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?